Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 480.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Farming simulator 2015 xD kaže...

Hoce li netko igrati OW-a?

add; kalashnjikov#2836 pa da bacimo koju danas (16i sam lvl ali mislim da igram dovoljno dobro)

Dodao... Bitanga#2872

Slobodno me zovite dok sam u igri.

17 godina

Evo još malo pozadinske priče, Blackwatch exposed:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo mene opet natrag nakon 3. mjeseca pauze od ow-a  Sjebao me WoW, ne stignem niš drugo igrati zbog njega  

Da li ima neka ekipa solidnog skilla koja igra više casual nego competitive i da im fali jedan igrač za premade team? Volio bi se ubaciti kod neke ekipe pa da halamo zajedno. Javite se na pm ili mi ostavite battleid u temi pa da vas dodam. 

Preferiram malo stariju ekipu, pošto sam i sam malo stariji. 

Nakon što opet uđem u đir krenuti ću igrati i ranked po prvi put 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 19:31 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Baldurion kaže...

Evo mene opet natrag nakon 3. mjeseca pauze od ow-a  Sjebao me WoW, ne stignem niš drugo igrati zbog njega  

Da li ima neka ekipa solidnog skilla koja igra više casual nego competitive i da im fali jedan igrač za premade team? Volio bi se ubaciti kod neke ekipe pa da halamo zajedno. Javite se na pm ili mi ostavite battleid u temi pa da vas dodam. 

Preferiram malo stariju ekipu, pošto sam i sam malo stariji. 

Nakon što opet uđem u đir krenuti ću igrati i ranked po prvi put 

Taman ti je zavrsila druga sezona i do trece imas jos 5,6 dana pa se stignes uigrat.Ja bi ti preporucio da odes na discord overwatch adria.Ima dosta super ekipe za zajebanciju i za competetive.Evo link https://discordapp.com/channels/189632631078518784/189632631078518784

15 godina

par slika od mene 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Evo i od mene par 

Steam: Peacean Origin: Peacean1990 Battlenet: Peacean#2321
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 21:23 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

par slika od mene 

Uh, 95 eliminacija. Lijepo bome! Koliko je ta partija potrajala? 

17 godina

Who is Pharah's Father?!

Nisu rekli, BTW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Who is Pharah's Father?!

Nisu rekli, BTW.

Reinhardt joj je stari. I to se može zaključiti kroz skinove. Ana je Pharina mama, i njeni rare skinovi su nazvani prema dragom kamenju (Citrine, Garnet, Turquoise i Peridot). Reinhardtovi skinovi su nazvani prema metalima (Cobalt, Brass, Copper i Viridian). E sad, pogodite kako su nazvani Pharini rare skinovi? 2 po dragom kamenju (Amethysts i Emerald) i 2 po metalima (Titanium i Copper). Što bi značilo da ima u sebi pola Ane i pola Reinhardta. Mind=not really blown but it's cool I guess

11 godina
neaktivan

Danas sam deflectao Hanzu ult sa Genjijem 

Ubio samo njega natrag, ali svejedno je fenomenalan osjećaj 

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni je najbolji reflect osjecaj i najtezi za izvesti genji reflect vs widow i reflectati joj Headshot jos ali kad prodje zakon je.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wack kaže...

Meni je najbolji reflect osjecaj i najtezi za izvesti genji reflect vs widow i reflectati joj Headshot jos ali kad prodje zakon je.

I to isto, da. Ali to znaš da možeš očekivati i iznenaditi je, a kod Hanza očekuješ normalnu strelicu i onda on tebe i sam sebe neugodno uznenadi s ultom 

14 godina

Uvijek sam s druge strane reflecta i moram priznati da mi je najgori reflect Aninog Sleepa (tu ste mi malo manje draži vi Genjiji)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Uvijek sam s druge strane reflecta i moram priznati da mi je najgori reflect Aninog Sleepa (tu ste mi malo manje draži vi Genjiji)

Znači "najgori reflect", "malo manje draži vi Genjiji", sve to upućuje na Baku! Nikad dobar reflect od njega ;)

14 godina
Teknokyo kaže...

Znači "najgori reflect", "malo manje draži vi Genjiji", sve to upućuje na Baku! Nikad dobar reflect od njega ;)

Ne zna on di se to "stišće" i čemu služi.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
11 godina
neaktivan

https://vimeo.com/193877357  Svi rokaju hoga i 76 u 3v3 ali fear the flying monk !

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 14:41 (Wack).

4 0 hvala 0
15 godina

Danas sam krenuo po prvi puta ranked u OW pošto zadnja 3 mjeseca nisam igrao OW zbog WoW-a  Mogu reći da sam zadovoljan(šteta što nije gold bil, ali eto, brzo ću ja to nabiti pošto mislim da sam dosta solidan fps igrač). Hitilo me dosta visoko s obzirom na pobjede/poraze/izjednačene (3 pobjede/2 izjednačene/5 poraza)

Evo slikica  Cilj ove sezone platinum!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 19:42 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I  ja odradio placment,kao i prosle sezone Platinum atm oko 2.6k zadovoljan ni ne mislim da sam bolji od toga trenutacno,cilj do kraja je 3k i Diamond promotion.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A ne znam što bih mislio o ovim placementima. 8-2 i silver 1950. glupo je što smo odigrali nas nekoliko sve matcheve zajedno a razlika između najbolje plasiranog i najgore je bila skoro pa 1000 bodova. Kužim da gleda osobne statse, ali glupo mi je to. Pogotovo što je cijeli aspekt na timu. Dobio sam isti rank kao i prošlu sezonu gjde sam imao 3 wina. Čemu uopće taj placement iskreno. Nije uopće trebalo doći do reseta nakon sezone jer ovo mi baš nema smisla.

Da se razumijemo moj skill je tu negdje gdje me je stavilo. Ono što ne kužim zašto sam odgirao 10 matcheve od kojih sam dobio 8 da ne bih napredovao ništa u odnosu gdje sam završio prošlu sezonu nego me bacilo unazad preko 300 bodova. Imali smo 7-0 run. Da sam imao takav win streak u pravim matchevima dobio bih oho ho bodova, a ovako sam dobio šipak.

Po meni ili je trebao biti complete reset pa da me zgaze u tih 10 matcheva, bace me u broncu i onda nek se penjem ili nije trebalo biti reseta uopće. Trebali su uvest kao u HS. Za određeni rank dobiješ bonus bodove za novu sezonu pa ako si full dobar nemaš kontakta s plebom na dnu.  Osobno se ne slažem s ovom njihovm politikom i odlukom da će se biti zabavnije penjati jer je navodno sistem takav da te malo under ranka.

No sve u svemu krećem ponovno prema goldu :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 22:35 (udarnik60).

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da većina vas za ovo već zna, ali eto, ako netko slučajno ne zna. Možete dobiti free ONI Genji skin(pogledati sliku za detalje). 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 6:54 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Oce neko ranked sada? nick mi je BluePill#2530

Discord link https://discord.gg/2nWKy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Treba nekome igrač za tim?

Battle.net: Doragon#2752
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 5:25 (Putn1k).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ako neko treba il zna nekog ko hoce, imam dva overwatch accounta, prodajem jedan za 200kn, lvl oko 40 nekoliko skinova, i jedan lvl 250 sa hrpom skinova za 250kn.

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

samo se nadam da nigdje neće svirati božićna muzika 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
nine kaže...

samo se nadam da nigdje neće svirati božićna muzika 

Although no other official details are known at this time, sound files uncovered late last month indicate new character interactions and a Christmas jingle.

11 godina
neaktivan

Kakav lud dan jucer  u Solo Q competativ.

Svaki tim i igrac pickaju sta treba,switchaju ako ne ide dobro i koriste voice.

Mislio sam da sam upao u neku paralelnu dimenziju 5 ili 6 pobijeda za redom sve dobre napete partije poput KOTH gdje smo imali 2-0 lead,prosuli ga na 2-2 gubili i zadnji odlucujuci cap 87%-0% i uspijeli retake i dobiti.
Sa 2.6 k odem na 2888 valjda ce i Diamond ovih dana to mi je ciljani rank, ne ranka radi nego vidim sto vise dizem rank da su partije i igraci mnogo bolji i samim time napetije i zanimljivije igrati.

1 0 hvala 0
12 godina

Kod mene suprotno bilo nitko nije pickao kako treba,niti su mjenjali kad nije isao,nisu bili na team channelu, nisu se group upali premda sam spamao kao ludjak group up. Mrzim overwatch community.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Doslo danas na naplatu zato :D 3 poraza zaredom prva 2 ok pikali smo dobro bolji su bili boze moj GG,onda dobijem genji "maina" (ukratko ako mainas bilo sta u OWu i samo to igras bez obzira na setup idiot si nhf moje skromno misljenje) lik ima 13 sati played u s3 samo genji nista drugo a enemy setup mei,rein i hog dalje ne trebam nabrajati.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice