Operation Flashpoint 2 Dragon Rising demo zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Operation Flashpoint 2 Dragon Rising demo

e ima Operation Flashpoint 2 Dragon Rising demo? ja ga tražim po netu da ga skinem i nema ga nigdje

Kome je još zanimljiv taj facebook-stranica za dangubljenje i pretvaranje da imaš nadprosječno zanimljiv život?Bio sam na moru-slika,bio sam u gradu-slika,bio sam na selu-slika,kakio sam na wc-u-slika

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Operation Flashpoint 2 Dragon Rising demo
Pulja kaže...

e ima Operation Flashpoint 2 Dragon Rising demo? ja ga tražim po netu da ga skinem i nema ga nigdje

sta ce ti demo kad je full igra vec vani?

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Pulja kaže...

Što ako ne želi skiniti ili ne može a htio bi vidjeti tj.isprobati kakva je prije kupovine?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 17:53 (Zdravko).
17 godina
neaktivan
Zdravko kaže...
leo_819 kaže...
Pulja kaže...

Što ako ne želi skiniti ili ne može a htio bi vidjeti tj.isprobati kakva je prije kupovine?

skinuti može jer je napisao da bi skinuo demo, a full verzija ima 4 gb što je relativno malo za današnji standard, pa i da ima limitirani internet na 10 gb opet si ga može priuštiti, ako ne ovaj onda drugi mjesec

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 17:57 (leo_819).
17 godina
neaktivan

ja bi samo isprobao igru na demo-u, jer neki kažu da je igra odlična, a drugi da što dalje bježim od nje, i ako netko zna link za demo neka mi slobodno pošalje

Kome je još zanimljiv taj facebook-stranica za dangubljenje i pretvaranje da imaš nadprosječno zanimljiv život?Bio sam na moru-slika,bio sam u gradu-slika,bio sam na selu-slika,kakio sam na wc-u-slika

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nema DEMO,barem ne još

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na forumu od codemastera  bilo je rećeno da demo dolazi nakon izlaska igrice ,pa raćunam da će izaći nakon prve zakrpe koja bi trebala doći ovaj petak ili sljedeći tjedan.

I demo izlazi samo za pc.

16 godina
neaktivan

neznam kako vama ali meni je igra preteška...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice