Novi Chronicles Of Riddick!

poruka: 11
|
čitano: 2.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

http://gaming.hr/najave/1396-The-Chronicles-of-Riddick--Assault-on-Dark-Athena.html

I can't fuckin' believe it. Jedva čekam da ovo zaigram jer mi je prvi dio fantastičan i zanimljiv od početka do kraja.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Slažem se, jedinica je bila vrlo solidna igra koja me držala pred monitorom dosta dugo u noć...

Uz današnju grafiku i dobru priču, dalo bi se tu svašta napraviti, pa i dostojan nastavak Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Evo ako netko nije gledao ovaj prehebeni trailer. http://www.shackvideo.com/?id=13585

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Hmm,prvi dio nisam igrao,problemi sa crackom i na kraju izgubio volju za igrom.

Al ovo dobro izgleda!

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo konacno je dosla...

Tu je recenzija na gametrailers..

http://www.gametrailers.com/player/47699.html

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ma ja je upravo skino probam je kasnije pa javim nasta lici

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja sam skinio i instalirao sam igru, i sad imam problem.. Potrebna je online aktivacija i imam serial ali naravno ne mogu zavrsit aktivaciju posto nije org.. Dal je mozda netko drugi probo igru, imate kakvih savjeta ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Novi Chronicles Of Riddick!
steve90 kaže...

Evo ja sam skinio i instalirao sam igru, i sad imam problem.. Potrebna je online aktivacija i imam serial ali naravno ne mogu zavrsit aktivaciju posto nije org.. Dal je mozda netko drugi probo igru, imate kakvih savjeta ??

moras cekat crack ko i ostali...jos se nije pojavio a proslo je ihihi dana
Čik pogodi šta igrači imaju za večeru, buđav lebac, konobaru daj donesi za igrače malo mesa i kolače, a kod Dobrivoja u frižider uvek svega ...
17 godina
neaktivan

Ja sam misilo da je to bez DMR-a.

Koja pila? Naravno,motorka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 19:08 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Novi Chronicles Of Riddick!
ro357ba kaže...
steve90 kaže...

moras cekat crack ko i ostali...jos se nije pojavio a proslo je ihihi dana
 Napokon! Konačno crack koji radi!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

e jel mi mozes dat link od kud si skinuo taj crack mene isto zajebava aktivacija pa ak znas i puno ti hvala(unaprijed)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice