Dosadno mi je neznam sta da igram imateli kakve savjete ?
Procesor:intel core i3-2100 CPU 3.10GHz 3.10GHz
Ram:8GB
Grafika:ATi Radeon HD 4600 Graphics 1GB
Dosadno mi je neznam sta da igram imateli kakve savjete ?
Procesor:intel core i3-2100 CPU 3.10GHz 3.10GHz
Ram:8GB
Grafika:ATi Radeon HD 4600 Graphics 1GB
Kako ? nevalja graficka ?
Kako ? nevalja graficka ?
Slaba je. Kakve igre voliš, koji žanr?
Racing simulator pucacine itd
Grafička je loša,da. MOgao bi problem imati s danasnjim naslovima.
Max Payne bi trebao radit, takodjer i Max Payne 2 ako nisi igrao. GTA4 kako ti je vec receno - bolesno dobra igra.
Grafa i proc nisu najbolji na trzistu, ali sumnjam da ce mu to pomoc u odabiru igre.
Team Fortress 2 -> besplatno, zabavno i ne previše zahtjevno.
GTA 4 sam igrao, a igrami se neka pucacina npr.Call of duty ili racing games
spec ops: the line i grid 2, naravno nemoj se nadati high detaljima sa svojom konfom.
btw, mislim da je grid2 trenutno na humble bundleu pa ga možeš ugrabiti za sitnu lovu
Mount & Blade Warband
Nakrkas gore modova masu i uzivas.
Neznam koliko sam sati ostavio u ovoj igri.
Open world sandbox light rpg/rouge lite kombinacija tps i fps-a sa srednjovjekovnim oruzjima
Tesko je opisati igru,al s modovima je vrh zabave
A mozeli nfs rivals da igram ?
Mozes uvijek probat, zasto ne? Vise manje sve ces uspjet pokrenut (ako si unutar minimalnih zahtjeva), samo pitanje na kakvoj grafici. Isprobavaj sve igre koje te zanimaju, nemas sto izgubit. Provjeri eventualno google "minimal system requirements" sa imenom igre pa ce ti tamo pisat sto mozes pokrenut.
Ljudi se snalaze sa svakakvim konfiguracijama, nemas sto izgubit. Nedaj da te netko ovdje obeshrabri zato kaj nemas najjace racunalo na forumu, opcenito tvoja grafa i proc zadovoljavaju potrebe za starije igre i dobar dio novijih. Kod novijih neces moc pucacine poput BF4 i Crysis 2, 3, Metro i slicno, ali dosta toga ce radit baremn nekako.
Crysis 2 i 3 sam igramo crysis 2 sam mogao na hight da igram a 3 sam moramo na medium i low da smanjim, a bf-3 mi moze ali isto na low i medium a bf-4 nezz dali moze.