Neka igra

poruka: 8
|
čitano: 2.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Treba mi jedna igra

Razmisljam koju igru da kupim, pa me zanima ovdje da li neko zna neku dobru igru sa dobrom grafikom kao sto je "Assasin's Creed" i "Uncharted 2: Among Thieves" kojeg nema za PC a igra je stvarno extra, ili "Assasin's Creed 2" dio, al nemogu cekati. Trazim igru na taj nacin, neznam kako se zovu te igre, adventure valjda,

Mulalic Aid
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 22:43 (wanted).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Neka igra

Mislim da bi trebao probati prototype, inače mislim da se to zovu akcijske avanture

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Treba mi jedna igra

max payne 2....

16 godina
neaktivan
RE: Neka igra
xxxxx kaže...

Mislim da bi trebao probati prototype, inače mislim da se to zovu akcijske avanture

ok hvala uzecu u obzir, ali mi je previse ono, nije realna, vise volim realne igre, prave ljude ne cudovista itd..

Mulalic Aid
15 godina
neaktivan
Neka igra

godfather 2 il gta4 mozda

Fight to Win
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neka igra

evo par komada:::

Batman: Arkham Asylum

Bionic Commando

The Godfather II

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Prototype

Resident Evil 5

The Saboteur

X-Men Origins: Wolverine

errando discimus
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Neka igra

Probaj neki od novijih Tomb Raidera.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Neka igra
wanted kaže...
xxxxx kaže...

ok hvala uzecu u obzir, ali mi je previse ono, nije realna, vise volim realne igre, prave ljude ne cudovista itd..

Onda bi ti bilo najbolje ići na GTA i slične igre.

BTW. Probaj saboteura ako ti ne smeta njegova crno-bjelost, ima dobru priču i možeš se penjat po zgradama ko u assassinu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice