Najslobodnija igra

poruka: 88
|
čitano: 9.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Najslobodnija igra

Taj video nema veze s slobodom kretanja već recimo ljepotom okoljnjeg svijeta.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Mnoge igre ovdje navedene još nisam igrao ali sigurno hoću.Igra sa kojom sa ja počeo(to je što se tiče 118 gumba -za mapu,za inventorij,za odabir oružja,za spelove,za ovo,za ono)je Gothic 3.U njoj se krećeš kud god hoćeš i kad god hoćeš.Igrao sam je tri puta,al nikako do kraj jer je nedovršena.Pa smo imali problem prvi put smo došli do samog kraja skoro i morali smo ju reinstalirat nakon dodavanja patcha.Pa drugi put nismo mogli igrati dvojica jer nas na kraju igrica nije raspoznavala(ja sam bio onaj za tamnu stranu).I na kraju treći put sam ja stigao do kraja ali nisam dobio spel Army of darknes pa sam popi*dio i sve ljude i sve životinje u igrici sam pobio.Nakraju sam ostao sam i vladao svim i ničim...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
macgyver kaže...
Gamer71 kaže...

Far cry 2 je slobodna igra jer stvarno možeš birat misije i sve. Dobro je i to što možeš sudbinu mijenjat.

nekad mi ide na živce šta moraš potrošit puno vremena dok dođeš na drugi dio mape.

Ne mozes birat misije i ne mozes sudbinu mjenjat (sta to uopce znaci?). Moras odigrati sve glavne misije. Eventualno mozes birat one retardirane sporedne misije, al one i tak nicem ne koriste

A nazad on topic, najslobodnije igre su Far Cry, Deus Ex, Stalker Shadows of Chernobyl (Clear Sky jos nisam igrao, al vjerojatno i on), Fallout 3, Just Cause...

Možeš izvršavat misije po redu kojem ti hoćeš i preskakat misije koje ti hoćeš, možeš sudbinu mjenjat a to znači: ako odlučiš uzet exploziv i  raznjest brdo onda češ bit mrtav, a ako odbiješ uzet exploziv nečeš raznjet brdo te češ otić do helikoptera!

Malo bolje odigraj igru pa onda neš reci -.-!

To izvrsavanje misija po redu kojem ti hoces se svodi na to da imas dvije misije (jednu od svake frakcije) i mozes birati koju od njih ces prvu izvrsiti, a nakon toga moras drugu. Nakon toga dobijes nove misije itd. i moras sve misije izvrsiti, ne mozes ni jednu preskociti (od glavnih). A ovo mjenjanje sudbine, mozes odluciti kako ce ti izgledati zadnje dvije minute igre, big deal... I oba kraja su glupa i u obadva zavrsis mrtav

17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Mnoge igre ovdje navedene još nisam igrao ali sigurno hoću.Igra sa kojom sa ja počeo(to je što se tiče 118 gumba -za mapu,za inventorij,za odabir oružja,za spelove,za ovo,za ono)je Gothic 3.U njoj se krećeš kud god hoćeš i kad god hoćeš.Igrao sam je tri puta,al nikako do kraj jer je nedovršena.Pa smo imali problem prvi put smo došli do samog kraja skoro i morali smo ju reinstalirat nakon dodavanja patcha.Pa drugi put nismo mogli igrati dvojica jer nas na kraju igrica nije raspoznavala(ja sam bio onaj za tamnu stranu).I na kraju treći put sam ja stigao do kraja ali nisam dobio spel Army of darknes pa sam popi*dio i sve ljude i sve životinje u igrici sam pobio.Nakraju sam ostao sam i vladao svim i ničim...

To je i meni prva "slobodna" igra, i aj sam se kao ti zeznio pa instalirao patch i izgubio sve sejvove(Plač), i kasnije mi se nije dalo nanovo sve prelaziti.
Meni najslobodnije igre koje sam igrao su stalker(samo sam igrao jedinicu, ali mislim da su i ostali), gothic 2 i 3 i oblivion.
Te su meni najslobodnije, iako ih ima još ali samo sam ove igraoNeodlučan.
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Assassins creed 2 i  prototype

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

slobodna igra po meni znaci ona igra u kojoj se mogu kretati gdje hocu i kad hocu ...i mogu radit sta ocu .. nemoram ic po nekim misijama...

xF: rebelsy

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Najslobodnija igra

serijal gothic

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Najslobodnija igra

Od svih igara koje sam igrao nesumnjivo najslobodnija je prototype. Imaš cijeli manhatan za uništavanje ideš gdje hoćeš, kad hoćeš i kako hoćeš te radiš šta hoćeš.

Još samo da se daju vozila vozit i da je malo bolja grafika.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

najslobodnija igra je za mene GTA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Od svih igara koje sam igrao nesumnjivo najslobodnija je prototype. Imaš cijeli manhatan za uništavanje ideš gdje hoćeš, kad hoćeš i kako hoćeš te radiš šta hoćeš.

Još samo da se daju vozila vozit i da je malo bolja grafika.

Ja sam Prototype drugačije doživio, igra je dobro no i nema nekog osjećeja slobode, više osjećaja moći.

Gradić je malen i monoton, nema nekh razlika između pojedinih djelova gradova....

Po meni je najslobodnija Oblivion.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 16:27 (thuglife).
16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Po meni najveća mogučnost kretanja je u Morrowind-u.

Plus još ekspanzije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 18:17 (Monte Christo).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Najslobodnija igra

super marioNamigiva

neznam najvise sam u slobodi uzivao u morrovindu,oblivionu (znaci i fallout 3 ) al opet glavni quest se nemoze mjenjati tj ima jedan zavrsetak ili ajd 2 (good/evil)

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 18:31 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

od onih koje sam igrao:

FarCry 1/2

GTA San Andreas (četvorku nisam igrao :()

Assassins Creed

Crysis i Cry. Warhead - djelomično

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

ma hebes ti slobodu kretanja jer kad ti proizvođači rade veliku slobodu kretanja sve ostalo je lose

a najslobodnije su

1.oblivio

2.gta san andreas

3.gta4

4.assassin's creed

5.far cry

6.need for speed

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

jedna od najslobodnijih je definitvno mercedes world racing.. starija igra, slabija grafika, ali se sve to vrlo lako zaboravi kad se skine 100% save game i krene u iztrazivanje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najslobodnija igra

Flight simulator X - možeš preletit cjeli svjet.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xxxxx kaže...

Flight simulator X - možeš preletit cjeli svjet.

kao sto sam i napisao.....spore=mozes preletit cijelu galaksiju 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 23:21 (lollik91).
17 godina
Najslobodnija igra

U sporeu mi planeti izgledaju nekako mali: http://www.hcgamer.hu/gamer/images/cikkek/2006_03/spore.jpg

Ovo je baš cijeli naš planet, napravljen skoro kao u realnosti: KLIK

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 9:29 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Lego racers 2i Motorm4x

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
17 godina
avaSt kaže...

jedna od najslobodnijih je definitvno mercedes world racing.. starija igra, slabija grafika, ali se sve to vrlo lako zaboravi kad se skine 100% save game i krene u iztrazivanje :)

E nemoj mi to spominjat Ovo mi je pre kul igra ja sam ju skinuo prije mjesec dana i za*bala mi je windowse (Vista) moral sam ih reinstallat. Ali fakat je dobraigra neznam dal moze raditi na Visti ?

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 10:15 (tony THE Noob).
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Po mojoj definiciji najslobodniji igre su mi WoW i GTA

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Najslobodnija igra

sacred 2

ghotic 3

risen

far cry 2 (sto se tice same mape i slobode setnje)

oblivion

flight simulator?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Najslobodnija igra
Vecina RPG-ova i ove sand box igre.
GTA-Svi
oblivion
morrovind
assassins creed 1 i 2
Prototype
inFAMOUS
i..........
.........
...
http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Najslobodnija igra

GTA:SA najslobodniji u serijalu, onda Oblivion i Morrowind. i naravno Far Cry 2. Sloboda kretanja na maksimumu!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xxxxx kaže...

U sporeu mi planeti izgledaju nekako mali: http://www.hcgamer.hu/gamer/images/cikkek/2006_03/spore.jpg

Ovo je baš cijeli naš planet, napravljen skoro kao u realnosti: KLIK

onda ti ocito nisi igrao spore....preporucam ti da je odigras barem jednom ili barem nadji neki video na jutubu i vidjet ces pravu velicinu ne svijeta....nego cijele GALAKSIJE,imas te zvjezdane sustave kojih ima na doslovce milijune i svaki taj sustav ima barem 3-4 svijeta i ti na svaki od tih svijeta mozes otic i napravit koloniju

16 godina
neaktivan
hogar strašni kaže...

TRAVIAN je najbolji... i gluposti o  mega-grafičkim karticama mogu se objesit mačku o rep!!!! možda sam fulao temu, ali mašta je ono kaj svima fali, pa to nadoknađuju teratekselima i ostalim čudima...igrajte travian i uključite maštu...to ne može dočarati nikakva grafulja...osim ako vam nedostaje mašte...to je isto ko da kraj žive cure tražite lutku za napuhavanje s nekakvim gadgetima...Cool

a jesi zalutao, svaka ti čast Smijeh što to ima slobodno u travianu??? možeš klikati gdje hoćeš?? omg, a tek ova usporedba s lutkama... bože sačuvaj! 

i da, fulao si temu totalno... Osmijeh

moj izbor bi svakako bio oblivion. nevjerojatno je to što baš svaki lik u svijetu obliviona ima svoju priču, detaljno je odrađen i iskarakteriziran, svaki grad ima svoju jedinstvenu arhitekturu, svoje heroje, svetce, svoju povijest u detalje opisanu u tisućama knjiga koje se mogu čitati,, moguća je izrada vlastitih oružja, napitaka,, također se može upasti u gilde koje su specijalizirane za određene djelatnosti (thieves/assasins guild, fighters club, arena...).... da ne spominjem milijune špilja, tamnica koje je moguće istraživati... fenomenalno...

ja sam u toj igri natukao jedno 90-ak sati gameplaya (ne računajući ekspanziju), a da nisam ni došao do kraja glavne priče. nevjerojatna igra

17 godina
protjeran
Najslobodnija igra

@betmen...oblivion je 50% od morrowinda...prvo odigraj to...odigrat ćeš 500 sati bez diranja glavnog questa.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice