Najslobodnija igra

poruka: 88
|
čitano: 9.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

TRAVIAN je najbolji... i gluposti o  mega-grafičkim karticama mogu se objesit mačku o rep!!!! možda sam fulao temu, ali mašta je ono kaj svima fali, pa to nadoknađuju teratekselima i ostalim čudima...igrajte travian i uključite maštu...to ne može dočarati nikakva grafulja...osim ako vam nedostaje mašte...to je isto ko da kraj žive cure tražite lutku za napuhavanje s nekakvim gadgetima...Cool

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najslobodnija igra
Assassin kaže...

Koja igra po vasem misljenju pruza najvecu slobodu kretanja? Koja je najprostranija? Kakva je u tim igrama grafika?

Ajde pomozite mi ljudi s ovim pitanjima, jer meni na pamet pada samo GTA ili Assassins creed, ali bi nekako GTA stavio na prvo mjesto jer je AC dosta jednolican sto se tice krajolika! Pomozite!

morrovind

oblivion i far cry 2 što ja znam....

17 godina
protjeran
Najslobodnija igra

S.T.A.L.K.E.R,Far Cry 2,Boiling Point i Gta

Za volanom guja a u krevetu oluja!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Far cry 2 je slobodna igra jer stvarno možeš birat misije i sve. Dobro je i to što možeš sudbinu mijenjat.

nekad mi ide na živce šta moraš potrošit puno vremena dok dođeš na drugi dio mape.

P.S. I DA,

jedna od najslobodnijih igara za vozit se je Test Drive Unlimited, jel dok obiđeš otok treba ti 40 minuta.IsprobaoNamigiva

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 18:34 (Gamer71).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Najslobodnija igra

Tetris jer ima slobodni pad

born to be gamer
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

EVE online

a kao single-playerica: Fallout serijal, FarCry 2

Google is your friend
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Prototype. WoW :D =)

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Zabushant kaže...

Nitko ovdje nije igrao Daggerfall?

Eh, cisto sumnjam. Vecinom je tu hocu internet generacija.

16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

pa recimo, po veličini mape je FUEL prilično dobar... šteta kaj je prilično nezanimljiva i dosadi dosta brzo

al veličina mape je respect

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Far Cry 2, baremmi se tako cini, neki cak kazu da je tako opsirna da im je dosadilo igrat nakon 2 sata jer su imali previse mjesta za trazit

17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Najslobodnije igre:

Fallout 3, TES4: Oblivion, GTA serijal, Assassins Creed i STALKER serijal.

U ovim igrama bas mozes ici gdje god pozelis, mapa je pred tobom i deri. Mislim, to su igre koje sam ja igrao i za koje ja znam. Potpuna sloboda kretanja.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Red Faction:Guerilla i Prototype

Normal's overrated!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Najslobodnija igra

GTA , prototype, assassins creed, farcry 2 samo što je dosadna ko proljev (bar meni)

djelomično-> crysis/warhead

Ali najslobodnija je star trek bridgecommander sa KM1.0 i galaxy chart-om. Možeš ići u puno sustava, možeš ići na sublight brzini u bilokojem smjeru dok neumreš Smijeh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 20:32 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
Zabushant kaže...

Nitko ovdje nije igrao Daggerfall?

Eh, cisto sumnjam. Vecinom je tu hocu internet generacija.

ja vjerojatno spadam u tu generaciju (možda koju godinu prije nje), i moj raspored igranja je bio 1. Morrowind 2. Oblivion 3. Daggerfall, a Arena je malo prestara čak i za moje niske standarde kad je grafika u pitanju

ne znam jel tko spomenuo Freelancera

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

nisam igrao red faction: guerilla ali u red factionu mogao si ići duboko u zemlju koliko te volja :)

ali igra sa najvećom slobodom kretanja je bez ikakve sumnje i to definitivno: Arcanum - istina mogao si fast travelat od grada do grada itd, ali isto tako si imao opciju hodat po, praznim doduše, ali kretanski velikim prostranstvima. Fallout serijal ima sličan sistem putovanja ali arcanum ima X puta veću mapu. Da probaš hodati bez fast travel od jednog grada do drugog trebao bi ti dan igranja, ako ne i više. Osim nje, u Morrowindu se moglo potrošit vremena dosta istraživajući gluposti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Mass Effect - imaš masu planeta koje možeš istraživati. Igra je inače remek-djelo samo po sebi. Jedna od rijetkih igara koja se ima pravo nazivati umjetnošću(znači da ima još nešto osim kvalitete).

Normal's overrated!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

svi MMORPG-i su opširni...sim city 4 Neodlučan

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

po meni...SPORE,kad dodjes u svemir....bolje da te nema :D

16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

nba2k10, ima puna stadiona i u svakome se možeš kretat gore dole po terenu XDD

0 9 hvala 0
17 godina
protjeran
lollik91 kaže...

Nisam igrao spore bi li mi mogao ti reci da li je dobra igra il je grafika uruznjava i oni likovi koji izgledaju ko k*r*c

16 godina
CAPETAN PRICE kaže...
lollik91 kaže...

Nisam igrao spore bi li mi mogao ti reci da li je dobra igra il je grafika uruznjava i oni likovi koji izgledaju ko k*r*c

pa ovak..za grafiku ti nemrem rec,jer mi komp i nije bas naj,ali igra je super,razvijas se od stanice pa prema inteligentnom bicu,mos birat os bit meso ili biljozder,kasnije kad dodjes na zemlju imas nekolko staza,prvo je kao neka grupica vas...onda ja mislim tribal..di dobijes prve zgrade i oruzja,i onda se razvijes u grad..i nakon toga ides u svemir,imas cijeli svijet za hodat...a ak ti to nije dosta,kad dodjes u svemir...cijelu galaksiju,a ti moras doc do sredine galaksije jer tamo ima nes,ne sjecam se vise kaj,a u galaksiji imas 1234523456721345952345 suncevih sustava,sto naseljenih sto nenaseljenih i u svakom tom sustavu imas bar 3 il 4 svijeta....i ne pretjerujem kad sam napisao ovu brojku....kad odes predaleko u galaksiju,jedini nacin da se vratis ti je da umres jer nema sanse da se vratis na nacin koji si dosao.jebes crysis,jebes stalker i sve te "slobodne igre"...spore je definitivno najveca igrica koju sam ikad vidio,i mos radit sta os...vozikat se uokolo u brodu kojeg si ti dizajnirao,stvarat neprijatelje,ili prijatelje,odrzavat te veze,pomagat,unistavat,pokoravat,spasavat,covjece mos i planete dizajnirat po svojoj volji,a kad naidjes na ultimate neprijatelja koji drzi pola galaksije,onda ces imat pune ruke posla,ko da i ovak nemas...i nek mi sad netko kaze suprotno

a likovi izgledaju kak ih ti slozis,istina treba ti malo da skuzis kak igra funkcionira,al kad skuzis neces moc stat....ja sam stao igrat jer mi je brat srusio winse i izgubio sam sve sto sam napravio i nisam vise imo volje ic opet...

17 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

Far cry 2 je slobodna igra jer stvarno možeš birat misije i sve. Dobro je i to što možeš sudbinu mijenjat.

nekad mi ide na živce šta moraš potrošit puno vremena dok dođeš na drugi dio mape.

Ne mozes birat misije i ne mozes sudbinu mjenjat (sta to uopce znaci?). Moras odigrati sve glavne misije. Eventualno mozes birat one retardirane sporedne misije, al one i tak nicem ne koriste

A nazad on topic, najslobodnije igre su Far Cry, Deus Ex, Stalker Shadows of Chernobyl (Clear Sky jos nisam igrao, al vjerojatno i on), Fallout 3, Just Cause...

17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

WoW, GTA i recimo Gothic 3 i Oblivion  Belji se

1 0 hvala 0
17 godina
Najslobodnija igra

Ja bih tu uz navedene dodao još i:

- Hellgate London (smeće od igre)

- TES3: Morrowind

- ...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Gamer71 kaže...

Ne mozes birat misije i ne mozes sudbinu mjenjat (sta to uopce znaci?). Moras odigrati sve glavne misije. Eventualno mozes birat one retardirane sporedne misije, al one i tak nicem ne koriste

A nazad on topic, najslobodnije igre su Far Cry, Deus Ex, Stalker Shadows of Chernobyl (Clear Sky jos nisam igrao, al vjerojatno i on), Fallout 3, Just Cause...

Možeš izvršavat misije po redu kojem ti hoćeš i preskakat misije koje ti hoćeš, možeš sudbinu mjenjat a to znači: ako odlučiš uzet exploziv i  raznjest brdo onda češ bit mrtav, a ako odbiješ uzet exploziv nečeš raznjet brdo te češ otić do helikoptera!

Malo bolje odigraj igru pa onda neš reci -.-!

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
16 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

jos niko nije spomenuo Prototype ;(

inace GTA je jako slobodna igra, no u svakom gradu skoro sve isto, auti imaju istu fiziku (ako ne uzmemo u obzir modiranje itd.) assasin's creed sve jednoliko i sve ide na istu foru.
u nekom pprije postu vidjeh " Vozio helikopter u sigleplayer modu igre crysis " - mislim da je to nemoguce, ma kolko igra bila slobodna nema kontrola za helikopter u options jbg.

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Najslobodnija igra

definitivno najslobodnija igra je garrys mod tamo svaki igrac igra na svoj nacin i nikada nemogu 2 igraca igrati identicno 

prodajem pozivnice za partis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maxy kaže...

jos niko nije spomenuo Prototype ;(

inace GTA je jako slobodna igra, no u svakom gradu skoro sve isto, auti imaju istu fiziku (ako ne uzmemo u obzir modiranje itd.) assasin's creed sve jednoliko i sve ide na istu foru.
u nekom pprije postu vidjeh " Vozio helikopter u sigleplayer modu igre crysis " - mislim da je to nemoguce, ma kolko igra bila slobodna nema kontrola za helikopter u options jbg.

U jedinici prekraj igre imaš onaj V-Tol, ali određeno ti je kretanje,stoga da to i nije neki faktor.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina
protjeran
lollik91 kaže...
CAPETAN PRICE kaže...
lollik91 kaže...

pa ovak..za grafiku ti nemrem rec,jer mi komp i nije bas naj,ali igra je super,razvijas se od stanice pa prema inteligentnom bicu,mos birat os bit meso ili biljozder,kasnije kad dodjes na zemlju imas nekolko staza,prvo je kao neka grupica vas...onda ja mislim tribal..di dobijes prve zgrade i oruzja,i onda se razvijes u grad..i nakon toga ides u svemir,imas cijeli svijet za hodat...a ak ti to nije dosta,kad dodjes u svemir...cijelu galaksiju,a ti moras doc do sredine galaksije jer tamo ima nes,ne sjecam se vise kaj,a u galaksiji imas 1234523456721345952345 suncevih sustava,sto naseljenih sto nenaseljenih i u svakom tom sustavu imas bar 3 il 4 svijeta....i ne pretjerujem kad sam napisao ovu brojku....kad odes predaleko u galaksiju,jedini nacin da se vratis ti je da umres jer nema sanse da se vratis na nacin koji si dosao.jebes crysis,jebes stalker i sve te "slobodne igre"...spore je definitivno najveca igrica koju sam ikad vidio,i mos radit sta os...vozikat se uokolo u brodu kojeg si ti dizajnirao,stvarat neprijatelje,ili prijatelje,odrzavat te veze,pomagat,unistavat,pokoravat,spasavat,covjece mos i planete dizajnirat po svojoj volji,a kad naidjes na ultimate neprijatelja koji drzi pola galaksije,onda ces imat pune ruke posla,ko da i ovak nemas...i nek mi sad netko kaze suprotno

a likovi izgledaju kak ih ti slozis,istina treba ti malo da skuzis kak igra funkcionira,al kad skuzis neces moc stat....ja sam stao igrat jer mi je brat srusio winse i izgubio sam sve sto sam napravio i nisam vise imo volje ic opet...

AHAHA moj je brat polio mleko po tastaturi pa sam ga za noge uzeo i drzao a on visio preko balkona.Probacu spore onda mada mi se ne cini nesto.

16 godina
CAPETAN PRICE kaže...
lollik91 kaže...
CAPETAN PRICE kaže...
lollik91 kaže...

AHAHA moj je brat polio mleko po tastaturi pa sam ga za noge uzeo i drzao a on visio preko balkona.Probacu spore onda mada mi se ne cini nesto.

a mislim,gle...svatko ima svoj ukus za igrice i ja ti ne mogu garantirati da ces ti to igrat ko sto sam ja to igrao,ali probaj izdrzat dok ne dodjes u svemir..i onda samo odscrolaj misem na cijelu galaksiju i vidjet ces u sta si se uvalio :D,ili jednostavno odi na jutub i nadji neki video xD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice