Najigranija PC igra

poruka: 17
|
čitano: 14.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Najigranija PC igra

Pozdrav, zanima me gdje mogu vidit koje su najigranije igre, odnosno na kojoj je igri prijavljeno najviše igrača(ne nužno da igraju), ili ako netko od vas zna da napiše:)

Znam da su LoL, WoW i Cod 4 negdje na vrhu, ali točno da piše koliko ljudi igra i to, ako postoji neka stranica, pregledo sam na googlu sve i nemogu nać.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najigranija PC igra

Ovdje http://www.xfire.com/games/# po ranku top 10:

1. League of Legends

2. Call of Duty 4: Modern Warfare

3. World of Warcraft

4. Battlefield 3

5. Call of Duty 2

6. Minecraft

7. Starcraft II

8. Grand Theft Auto: San Andreas

9. Heroes of Newerth

10. World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 11:35 (zrimo).
Moj PC  
1 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Najigranija PC igra

aha, svaki čovjek na svijetu koristi xfire :D

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Najigranija PC igra
alscaul kaže...

Pa opet je objektivna lista, jer npr. od 40 igrača coda 4, 20 ih ima xfire, a od 40 igrača lola također ih 20 ima xfire:) tako da ti dođe lista na isto, samo su brojevi manji:)

15 godina
neaktivan
proćerani kaže...
alscaul kaže...

Pa opet je objektivna lista, jer npr. od 40 igrača coda 4, 20 ih ima xfire, a od 40 igrača lola također ih 20 ima xfire:) tako da ti dođe lista na isto, samo su brojevi manji:)

Super ti je logika. Ako 50% ljudi glasa za HDZ, a 50% ljudi za SDP, onda svi glasaju za HDZ, samo su brojevi manji. :)

14 godina
protjeran
baba kaže...
proćerani kaže...
alscaul kaže...

Super ti je logika. Ako 50% ljudi glasa za HDZ, a 50% ljudi za SDP, onda svi glasaju za HDZ, samo su brojevi manji. :)

Ne nije uopće tako, nego ako zaprave LoL igra(bezveze bubam) 10 miliona ljudi, onda na xfireu piše da igra 5 miliona, ako wow igra 8 miliona ljudi na xfireu piše 4 miliona. Sigurno je isti postotak igrača LoL-a, WoW-a, Coda itd. na xfireu, odstupanja mogu bit 0.5 % najviše. Teško da će bit da niti jedan igra koji igra WoW nema xfire a svi koji igraju LoL imaju xfire ili obrnuto, zar ne?

15 godina
neaktivan
Najigranija PC igra

Jel tebe zanima "najigranija PC igra" ili "najigranija PC igra koju igraju igrači WoWa i LoLa"?

http://en.wikipedia.org/wiki/Sampling_bias

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
proćerani kaže...
baba kaže...
proćerani kaže...
alscaul kaže...

Ne nije uopće tako, nego ako zaprave LoL igra(bezveze bubam) 10 miliona ljudi, onda na xfireu piše da igra 5 miliona, ako wow igra 8 miliona ljudi na xfireu piše 4 miliona. Sigurno je isti postotak igrača LoL-a, WoW-a, Coda itd. na xfireu, odstupanja mogu bit 0.5 % najviše. Teško da će bit da niti jedan igra koji igra WoW nema xfire a svi koji igraju LoL imaju xfire ili obrnuto, zar ne?

ne nije istina... npr. znam da inače xfire najviše koriste igrači coda jer si oni u satima coda mjere skill i to im se gleda ako žele ući u neki klan(znam, smješno lol ali ozbiljno)

16 godina

Ali pazi, hrpa BF igrača ne koristi xfire. Što ćemo sad?

14 godina
protjeran
Najigranija PC igra

E pa zato vas molim ako znate, da nađete neku stranicu di piše točno:) nisam taj link od xfirea stavio ja nego drugi forumaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najigranija PC igra

Osobno sam imao preko 2000h coda 4 te sam prestao sada sam sa honom prilicno premasio taj broj a na xfireu imam samo 40 sati.. s toga xfire uopce nije dobar pokazatelj..

cinjenica je da najvise ljudi igra wow, sve ostalo je ispod

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
toxic kaže...

Osobno sam imao preko 2000h coda 4 te sam prestao sada sam sa honom prilicno premasio taj broj a na xfireu imam samo 40 sati.. s toga xfire uopce nije dobar pokazatelj..

nebi se složio. po mojoj nekoj logici LoL bi trebao bit najigraniji jer je besplatan i svako ga može igrat, a opet je jako zabavan. Pogotovo sad kad su WoW igrači se smanjili.

17 godina
proćerani kaže...
toxic kaže...

nebi se složio. po mojoj nekoj logici LoL bi trebao bit najigraniji jer je besplatan i svako ga može igrat, a opet je jako zabavan. Pogotovo sad kad su WoW igrači se smanjili.

Pitajmo kineze i znati cemo odgovor..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
16 godina
neaktivan
Najigranija PC igra

Nema ti neke službene liste nažalost, nemoguće je to popratiti, vjerojatno wow ( po broju igrača kroz godine ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Nema ti neke službene liste nažalost, nemoguće je to popratiti, vjerojatno wow ( po broju igrača kroz godine ).

meni je dosta kada izlazi neka igra i vidim kolone, a kod wow-a u Hrvatskoj u kojoj gaming nije baš nešto je ta kolona najveća, ne želim niti zamišljat u kini kako je to..

17 godina
neaktivan
Najigranija PC igra
Long live Open Source and GNU/Linux!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najigranija PC igra

WoW najvjerovatnije nije najigranija igra vise. Opet im se spustio broj subscribera za jedan milijun i sad su na 10 milijuna. Najveci broj subscribera koji je otiso je iz Istocne Azije (jer je sad tamo izaso neki popularni MMO). Sad kad izade SWTOR i Guild Wars 2 broj igraca ce vjerovatno jos vise past.

Ne znam dal se za LoL moze rec da je najigranija jer bas svatko moze napravit acc odigrat jednu igru i vise se nikad ne vratit iako ja mislim da je LoL trenutno najigraniji. Za xfire se ne moze govorit pouzdano jer ga najvise koriste LoL i CoD igraci.

Moze i TF2 bit najigraniji jer je svaki put na onim steamovim ljestvicama medu prvima sa 40-50 tisuća igraca dnevno (nisam siguran u taj broj dugo nisam gledo te steamove ljestvice)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 20:34 (lukica).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice