Najbolja "loša"(thrash) igra koju ste igrali?!

poruka: 14
|
čitano: 1.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Vjerujem da se svatko od nas našao u situaciji kada bi uživao u nekoj igri koju ne voli 95% igrača i koju je kritika doslovno sasjekla na komadiće. Ajd da vidimo vaše sklonosti.Smijeh 

Evo ja sam recimo uživao (i dan danas se pitam kako) u Breed, Chrome, Clive Barkers Jericho, Tarr Chronicles, Gunman Chronicles, Infernal i još par strategija i avantura. Ako se sjetim još neke igre budem napisao.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 1:22 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Clive Barcker's Jericho, Alone in the Dark 5,Dead Space

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najbolja "loša"(thrash) igra koju ste igrali?!
toma kaže...

Clive Barcker's Jericho, Alone in the Dark 5,Dead Space

Igrao sam i ja (i uživao) u Alone In The Dark 5 i Dead Space ali te dvije igre su daleko od trash igara. Jedino ih je BUG pošteno sasjekao.Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan

Recimo, ja sam uživao u Matrix: Path of Neo, iako je igra o BUGU dobila 40.

OFF:

-ne znam zašto, no sad sam se sjetio igre Postal 2: Apocalypse, koja je u Hackeru dobila ocjenu 0 uz komentar Sranje  Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Clive Barckers Jericho

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 10:17 (fanspeed).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postal 2 sa svim dodatcima je neosporivi pobjednik =),

a 18 weels of steel: pedal to the metal (savrseno za mamurluke i kavu sa nekim) ga prati u stopu!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U vrijeme kada je izasao prvi Company of Heroes izasla je jedna igra identicne tematike koja nije dobila bas neke ocjene, ali mi se dosta svidila, rijec je o Faces of War. Presao sve 3 kampanje koliko se sjecam - Rusi, Amerikanci i Svabe.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hogs of war, igra koja nikad nije stekla pretjeranu popularnost (original za PSX, makar ima i PC verzija), ali to je igra koja je uzela ono što su wormsi pokrenuli, nadogradila taj žanr i utabala put worms 3D-u. Štimung igre i količina zabave su bili masivni :D. Topla preporuka svakome, ako vas neće ubiti sada već jadna grafika (koja naravno nema veze s igrivošću).

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Misliš trash igru? Bez ovog H, thrash znači naguravanje i sl...

Bez dileme Fifa 99, još dok sam mali bio...young padawan i nisam znao za ništa bolje...

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbolja trash igra mi je definitivno PATHOLOGIC- avantura iz prvog lica. Ja sam je presao ali kada sam vidio koje je ocjene dobila na gamespot i sl. nisam mogao vjerovati. Preporuka za sve. Takodje mi se svidjela i YOU ARE EMPTY zbog svog umobolnog dizajna.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. C2D 6800 3.0 ghz ATI 3650 512mb ddr3 2gb DDRII WD 320GB WD 250GB
17 godina

Postal 2 i transformeri su mi bili dobri.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postal 2 i postal apocalypse weekend(dodatak) 18 wheels of steel across america

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan

NFS Undercover i Far Cry 2

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Recimo, ja sam uživao u Matrix: Path of Neo, iako je igra o BUGU dobila 40.

OFF:

-ne znam zašto, no sad sam se sjetio igre Postal 2: Apocalypse, koja je u Hackeru dobila ocjenu 0 uz komentar Sranje  Smijeh

Ja upravo uzivam u Path of Neo :)
Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice