E molio bih vas da mi kazete ,ako znate neke dobr e igre koje se mgu igrate preko neta,sa priajteljima,osim kantera(njih znam)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
UT2k4
Tm Nations Forever odlična multiplayer igra i jako zarazna ako krenete u lov na rekorde solo moda.
C&C3 Tiberium wars, Trackmania, PES i GRID prek Hamachija.
rayman raving rabbids, igra je prezakon za igrat s frendovima, lego star wars i indiana jones su isto super jer imaju podrsku za coop
UT2k4 odlicna za mp (meni je bolja sto vise igraca ima), dota , a ako imate starije kompove onda starcraft ili warcraft 3
F.E.A.R
Diablo 2
Call of Duty 2 i Call of Duty 4
cod2, cod4, ut2k4, tmn forever, a ako vas zanima mmorpg ima dosta besplatnih i dobrih...cabal online, silkroad onlione, perfect world, rappelz epic 4, i rohan:blood feud...
meni i danas najdraži: Atomic Bomberman! :)
Call of duty 4 i 2.
Wormsi
Diablo 1 i 2, Warcraft 3, UT, CoD
Splinter Cell: Chaos Theory coop owna
Splinter Cell: Chaos Theory coop owna
F.E.A.R. Combat
znal..iko kako napravit free server na cod2--
PRO EVOLUTION SOCCER
PRO EVOLUTION SOCCER
pojeđivanje....lol
NBA 2K9
Kad se okupi društo gušt je igrati nešto što svi znaju i vole. Recimo strategije tipa Starcraft, Warcraft III, C&C 3, pa FPS tipa COD 2 i 4, UT2004, pa sportske tipa PES-a i ostalih, pa trkaće poput Trackmanije, nekih relija itd. Isto su dobri takozvani Hack 'n' Slashevi poput Diabla 2.
Diablo 2
Warcraft III, CS 1.6, krenio sam igrati i stari AOE II (Age Of Empires), undergorund 2 u LAN-u, MotoGP URT3 u LAN-u s burazom i na net-u, te MotoGP 07 na net-u, SOLDAT...
Ima li ovdje netko tko voli igre kao npr. iz serijala Close Combat ? Da li ste igrali kad preko LAN-a, na netu i kakva su vaša iskustva?