Modern warfare 2 multiplayer

poruka: 6
|
čitano: 3.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Skidam modern warfare 2 i kad prođen singlplayer triba bi početi multiplayer.Je li za multiplayer mogu skinuti cd-key sa key generatora ili moran kupiti cd-key.Prijatelj mi ima original cd-key i more li mi on posuditi jer san čua da ako napraviš profil za igrati multiplayer da ti neda da s istim cd-keyom napraviš drugi profil.

Hitnoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Modern warfare 2 multiplayer
marino12345 kaže...

Skidam modern warfare 2 i kad prođen singlplayer triba bi početi multiplayer.Je li za multiplayer mogu skinuti cd-key sa key generatora ili moran kupiti cd-key.Prijatelj mi ima original cd-key i more li mi on posuditi jer san čua da ako napraviš profil za igrati multiplayer da ti neda da s istim cd-keyom napraviš drugi profil.

Hitnoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gledaj, za razliku od prošlih Codova sad sve ide preko steama, dakle kad jednom aktiviraš CD- Kod on samo za tebe vrijedi, stoga ti frend ne može posudit cd kod, može ti dat svoj steam acc da igraš malo, no to je sve, i btw nije ti pametno uzimat samo cd kod, čini mi se da su neki imali problema s tim, bolje ti je uzeti cijelu igru ako imaš novca, nećeš požaliti.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan

Nadan se da če mi dati acc ili će biti batina

16 godina
neaktivan

fala

17 godina

Da ne otvaram drugu temu... Kad je već riječ o COD: MW2 i multiplayeru, znači li to da je igranje i preko LAN-a uvjetovano igranjem preko Steama ili je ipak moguće bez Steama?!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Da ne otvaram drugu temu... Kad je već riječ o COD: MW2 i multiplayeru, znači li to da je igranje i preko LAN-a uvjetovano igranjem preko Steama ili je ipak moguće bez Steama?!

Mislim da sve ( nažalost ) ide preko Steama.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice