Mirror's Edge

poruka: 179
|
čitano: 27.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Jedna rijec!!!SRANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.Odigrao i nakon samo 5 minuta zaboravio da sam je ikad i igrao.OVER & OUT!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 10:50 (SPY).

0 5 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Mirror's Edge
SPY kaže...

Jedna rijec!!!SRANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

takodje
q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
17 godina
neaktivan
gujarroba kaže...
SPY kaže...

takodje
 Možda neki razlog za vaše negativno mišljenje???
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
SPY kaže...

ajde možda zbog motion sicknesa pa ne želiš igrati ali sumnjam...

ili možda ne znaš igrati pa si se razljutio.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 14:14 (Raving Rabbid).
17 godina
protjeran
gujarroba kaže...
SPY kaže...

takodje
 Stvarno bi pomoglo argumentirati svoje misljenje, ipak je ovo forum. Vjerovatno ima ljudi kojima bi koristilo znati zasto vam je doticna igra ''sranje''.
Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Oni filmići između filmova kaj su u flashu rađeni su kretenski!!! glupost!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Oni filmići između filmova kaj su u flashu rađeni su kretenski!!! glupost!

meni nisu jer dobro dođe za promjenu...
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Jedino dobro sto ima tipku za izlaz iz igrice

Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.

0 0 hvala 0
17 godina
Mirror's Edge

Ma odite igrat NFS...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixidar kaže...

Ma odite igrat NFS...

ma bravo, jako si pametan
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
leo_819 kaže...
 ma bravo, jako si pametan
 U skladu s recentnim komentarima, ako nisi prepoznao stil.

EDIT: btw, to je bilo usmjereno ovim "kriticarima", cini mi se da je ostalo nejasno jer ih nisam citirao...
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 16:52 (Pixidar).
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Imam problemu u levelu "Flight" dođem do lifta tamo dok pobjegnem S.W.A.T.-u onda dođe u menu i moram stisnut Continue (to mi uvijek napravi dok sam došao do Checkpoint-a)sve je do sad bilo dobro i u tom levelu mi je tak izašlo i ja stisnem Continue i on mi opet cijeli level ispočetka.
Please, trebam pomoć!

WWE ROKZZ!! Tko gleda neka to stavi u potpis! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam i ja taj problem HELP ME !!

WWE ROKZZ!! Tko gleda neka to stavi u potpis! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
player101 kaže...

Imam problemu u levelu "Flight" dođem do lifta tamo dok pobjegnem S.W.A.T.-u onda dođe u menu i moram stisnut Continue (to mi uvijek napravi dok sam došao do Checkpoint-a)sve je do sad bilo dobro i u tom levelu mi je tak izašlo i ja stisnem Continue i on mi opet cijeli level ispočetka.
Please, trebam pomoć!

skini crackfix ili stavi patch 1.1
Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Igra je stvarno ZAKON!!!!.Ludo je zarazna.A  tek oni skokovi VOHAAA!Ima da ti srce stane.Stil borbe je također odličan.Nema fore uzmi GUN i ubi sve što se može.

zamjerka ide jedino onim filmičima koji izgledaju poput nekog pokemona,a i dužina bi mogla biti malo veča.

JEDVA ČEKAM NASTAVAK.

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel mogu imat Crackfix i Patch 1.01 ??

17 godina
neaktivan
player101 kaže...

Jel mogu imat Crackfix i Patch 1.01 ??

instaliraj patch, stavi za njega crack i igraj

ili stavi crackfix. sve će raditi.
Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Jedino sto bi ovoj igri pomoglo je da se unajmi ova mackica da raznosi pice po gradu.....Pussy cat run ........ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun!

P.S. O ukusima je tesko raspravljati....Svi vi koji mislite da je igra ok i oni koji misle da je igraju samo naprijed nemam nista protiv!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 10:45 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPY kaže...

Jedino sto bi ovoj igri pomoglo je da se unajmi ova mackica da raznosi pice po gradu.....Pussy cat run ........ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun!

P.S. O ukusima je tesko raspravljati....Svi vi koji mislite da je igra ok i oni koji misle da je igraju samo naprijed nemam nista protiv!!!!

Ali ti si napisao da ti je igra sranje... Mogao bi to argumentirati...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina

je li moguće igrati igru bez physx, jer meni grafička 7 serije ne podržava physx

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
Ag008 kaže...

je li moguće igrati igru bez physx, jer meni grafička 7 serije ne podržava physx

Naravno da je moguće, inače nitko ko ima ATI grafičku karticu ne bi mogao igrati.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
Ag008 kaže...

Naravno da je moguće, inače nitko ko ima ATI grafičku karticu ne bi mogao igrati.
 OPTIONS -> VIDEO -> Turn Physx on/off -> restart game
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 21:52 (Raving Rabbid).
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Igra me je razocarala, glasovi se ne cuju u vecem djelu igre. Borba je totalno bzvz i to su slobodno mogli izbaciti. Nakon 2 sata hopsanja po bijelo crvenom gradicku dopiz*ilo mi. Ne ocekujem nastavak jer sam imao prevelika ocekivanja za ovaj, tako da sada nemam nikakva za sljedeci pa cu valjda uspjeti proci igru u komadu.

"This is usually the part where people start screaming."
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Igra je odlična i meni se glaovi kroz cijelu igru čuju dobro

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Igra je odlična i meni se glaovi kroz cijelu igru čuju dobro

također. ne razumijem u čemu je problem. igra je odlična. konačno nešto novo i jedinstveno.

16 godina
Mirror's Edge

meni se igra cinila cisto ok.mali odmor od tog silnog napucavanja.super igra za prikratitit dosadna i kisna popodneva.igru sam igrao sve dok nisam dosao do jednog dijela kad nisam mogao na sljedeci nivo.dodem u lift i trebao bi zapoceti sljedeci nivo i onda me igra hiti na zadnji checkpoint koji je 10 minuta igranja udaljeniji od lifta.tu sam skroz poludio i deinstalirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

meni se igra cinila cisto ok.mali odmor od tog silnog napucavanja.super igra za prikratitit dosadna i kisna popodneva.igru sam igrao sve dok nisam dosao do jednog dijela kad nisam mogao na sljedeci nivo.dodem u lift i trebao bi zapoceti sljedeci nivo i onda me igra hiti na zadnji checkpoint koji je 10 minuta igranja udaljeniji od lifta.tu sam skroz poludio i deinstalirao.

znam taj bug. i ja sam se JAKO razljutio ne sljedeći dan sam potražio na netu kako rješiti pa sam na svoju piratsku verziju igre stavio novi patch i crack za njega pa je sve radilo.

17 godina
Mirror's Edge

Baš sam posudio igru od prijatelja i nije me baš privukla, ali htjeo sam reći sljedeće. Kakav bezobrazluk da na tutorialu u PC inačici objašnjava pokrete sa gamepad ikonama..., kao i u meniju gdje su one zeleni, plavi kružići sa slovima!! Je*o ih konzolitis njihov, pa zar nisu dostojni prilagodit PC verziju......strašno i bezobrazno...i baš mi je drago šta je nisam kupio....

dotore1
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Baš sam posudio igru od prijatelja i nije me baš privukla, ali htjeo sam reći sljedeće. Kakav bezobrazluk da na tutorialu u PC inačici objašnjava pokrete sa gamepad ikonama..., kao i u meniju gdje su one zeleni, plavi kružići sa slovima!! Je*o ih konzolitis njihov, pa zar nisu dostojni prilagodit PC verziju......strašno i bezobrazno...i baš mi je drago šta je nisam kupio....

većina igra games for windows (iako ova igra nije) su napravljene tako da su oni gumbići iz x360

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice