Jedna rijec!!!SRANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.Odigrao i nakon samo 5 minuta zaboravio da sam je ikad i igrao.OVER & OUT!
Jedna rijec!!!SRANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oni filmići između filmova kaj su u flashu rađeni su kretenski!!! glupost!
Oni filmići između filmova kaj su u flashu rađeni su kretenski!!! glupost!
Jedino dobro sto ima tipku za izlaz iz igrice
Ma odite igrat NFS...
Ma odite igrat NFS...
Imam problemu u levelu "Flight" dođem do lifta tamo dok pobjegnem S.W.A.T.-u onda dođe u menu i moram stisnut Continue (to mi uvijek napravi dok sam došao do Checkpoint-a)sve je do sad bilo dobro i u tom levelu mi je tak izašlo i ja stisnem Continue i on mi opet cijeli level ispočetka.
Please, trebam pomoć!
Imam i ja taj problem HELP ME !!
Imam problemu u levelu "Flight" dođem do lifta tamo dok pobjegnem S.W.A.T.-u onda dođe u menu i moram stisnut Continue (to mi uvijek napravi dok sam došao do Checkpoint-a)sve je do sad bilo dobro i u tom levelu mi je tak izašlo i ja stisnem Continue i on mi opet cijeli level ispočetka.
Please, trebam pomoć!
Igra je stvarno ZAKON!!!!.Ludo je zarazna.A tek oni skokovi VOHAAA!Ima da ti srce stane.Stil borbe je također odličan.Nema fore uzmi GUN i ubi sve što se može.
zamjerka ide jedino onim filmičima koji izgledaju poput nekog pokemona,a i dužina bi mogla biti malo veča.
JEDVA ČEKAM NASTAVAK.
Jel mogu imat Crackfix i Patch 1.01 ??
Jel mogu imat Crackfix i Patch 1.01 ??
Jedino sto bi ovoj igri pomoglo je da se unajmi ova mackica da raznosi pice po gradu.....Pussy cat run ........ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun!
P.S. O ukusima je tesko raspravljati....Svi vi koji mislite da je igra ok i oni koji misle da je igraju samo naprijed nemam nista protiv!!!!
Jedino sto bi ovoj igri pomoglo je da se unajmi ova mackica da raznosi pice po gradu.....Pussy cat run ........ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun!
P.S. O ukusima je tesko raspravljati....Svi vi koji mislite da je igra ok i oni koji misle da je igraju samo naprijed nemam nista protiv!!!!
je li moguće igrati igru bez physx, jer meni grafička 7 serije ne podržava physx
je li moguće igrati igru bez physx, jer meni grafička 7 serije ne podržava physx
Igra me je razocarala, glasovi se ne cuju u vecem djelu igre. Borba je totalno bzvz i to su slobodno mogli izbaciti. Nakon 2 sata hopsanja po bijelo crvenom gradicku dopiz*ilo mi. Ne ocekujem nastavak jer sam imao prevelika ocekivanja za ovaj, tako da sada nemam nikakva za sljedeci pa cu valjda uspjeti proci igru u komadu.
Igra je odlična i meni se glaovi kroz cijelu igru čuju dobro
Igra je odlična i meni se glaovi kroz cijelu igru čuju dobro
također. ne razumijem u čemu je problem. igra je odlična. konačno nešto novo i jedinstveno.
meni se igra cinila cisto ok.mali odmor od tog silnog napucavanja.super igra za prikratitit dosadna i kisna popodneva.igru sam igrao sve dok nisam dosao do jednog dijela kad nisam mogao na sljedeci nivo.dodem u lift i trebao bi zapoceti sljedeci nivo i onda me igra hiti na zadnji checkpoint koji je 10 minuta igranja udaljeniji od lifta.tu sam skroz poludio i deinstalirao.
meni se igra cinila cisto ok.mali odmor od tog silnog napucavanja.super igra za prikratitit dosadna i kisna popodneva.igru sam igrao sve dok nisam dosao do jednog dijela kad nisam mogao na sljedeci nivo.dodem u lift i trebao bi zapoceti sljedeci nivo i onda me igra hiti na zadnji checkpoint koji je 10 minuta igranja udaljeniji od lifta.tu sam skroz poludio i deinstalirao.
znam taj bug. i ja sam se JAKO razljutio ne sljedeći dan sam potražio na netu kako rješiti pa sam na svoju piratsku verziju igre stavio novi patch i crack za njega pa je sve radilo.
Baš sam posudio igru od prijatelja i nije me baš privukla, ali htjeo sam reći sljedeće. Kakav bezobrazluk da na tutorialu u PC inačici objašnjava pokrete sa gamepad ikonama..., kao i u meniju gdje su one zeleni, plavi kružići sa slovima!! Je*o ih konzolitis njihov, pa zar nisu dostojni prilagodit PC verziju......strašno i bezobrazno...i baš mi je drago šta je nisam kupio....
Baš sam posudio igru od prijatelja i nije me baš privukla, ali htjeo sam reći sljedeće. Kakav bezobrazluk da na tutorialu u PC inačici objašnjava pokrete sa gamepad ikonama..., kao i u meniju gdje su one zeleni, plavi kružići sa slovima!! Je*o ih konzolitis njihov, pa zar nisu dostojni prilagodit PC verziju......strašno i bezobrazno...i baš mi je drago šta je nisam kupio....
većina igra games for windows (iako ova igra nije) su napravljene tako da su oni gumbići iz x360