Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 217.217
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Metro:Last light

da biti ce 4 razlicita dlca a jedan od njih ce imati nastavak u prici

15 godina

Katakombe su gro zahtjevne ,fps mi na 25 (probo stavit update 3,al mi vise igra neradi poslije morao reinstalirat),od logija mi mis i tipkovnica

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 18:58 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrcek kaže...

da biti ce 4 razlicita dlca a jedan od njih ce imati nastavak u prici

Može samo još info, znaju se datumi? Neda mi se guglat, žurim van :)
Hvala. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan

U 6 mjesecu dolazi jedan od tih dlcova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 19:59 (hrcek).
12 godina

Dosli novi driveri za Nv... 320.18 . Povecavaju fps za jos 6 % kod metro-a LL

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Iskoo19 kaže...

Zna li iko kako da uklonima to gore " common" smeta mi , nesto mi se ne da startati igru dok to gore ne sklonim!?

Niko ne zna ???

iskoo
15 godina
neaktivan
Kako se puni ona zračna puška?
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zeko73 kaže...
Kako se puni ona zračna puška?

drzis R i klikas lijevim klikom

14 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Dosli novi driveri za Nv... 320.18 . Povecavaju fps za jos 6 % kod metro-a LL

Rado bi ih stavio ali se bojim da nece sta zabrljati kod ostalih igara.

13 godina
neaktivan

Ih, šta ti je današnja gaming industrija. Igra izašla ima 10 dana, odma najava DLC-ova.

Sve je ovo gladno para. A kad znaju da mogu zaraditi koliko i zacrtaju...

5 1 hvala 0
15 godina

Evo zavrsio sam igru, xfire kaze 8 gameplay sati. Zanimljiv zavrsetak. 2033 mi je imao spektakularniji kraj ali opet, kvalitetno. Super prica i atmosfera.

9/10

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Igra gotova, po ovome što sam prošao, 9.9/10, nemam daljnjih komentara. Topla preporuka svima.

E sad pošto si puno pozitivnih dojmova,lijepo u neki dućan i kupi igru..{#}

12 godina

Evo,ljudi prije par dana zavrsio igru

i sada mislim ici opet prelaziti,ali na

ovaj ranger mode.Pa me zanima sta

sve se promjeni na toj tezini?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali je neko instalirao novi nv 320.18, da kaze oseti li se neki boost?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ark kaže...

Dali je neko instalirao novi nv 320.18, da kaze oseti li se neki boost?

Instalirat nove drivere ti je 5 minuta posla, sta te kosta? Dapace WHQL su. Ja sam instalira, neznam ima li nekog extra boosta, nista pretjerano ocigledno jer mi je igra klizila i sa proslom verijom drivera.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen

Nvidia pecuje li ga, pecuje, jos s novijim drajverima... A sta je s ATI-em? Koji im je bre?... Zar je tako tesko napraviti makar jedan drajver?... {#}

6 0 hvala 0
16 godina
Comi123 kaže...

Nvidia pecuje li ga, pecuje, jos s novijim drajverima... A sta je s ATI-em? Koji im je bre?... Zar je tako tesko napraviti makar jedan drajver?... {#}

Instraliraj zadnji patch i radit će ti kak spada kao i ostatku foruma... Osim ako misliš igrat s HD4850 na Very High FullHD rezi i 8x AA onda ti nikakav driver ne pomaže...

13 godina
odjavljen
Reedy kaže...

Instraliraj zadnji patch i radit će ti kak spada kao i ostatku foruma... Osim ako misliš igrat s HD4850 na Very High FullHD rezi i 8x AA onda ti nikakav driver ne pomaže...

Ma kakav crni Full HD i bakraci s ovim PC-em... Igram na 1280x1024 rezi bez AA, teselacije i fizike. A da zelim Very High, zelim, jer je svetliji, malo ostriji i lepsi od High-a... Na High nemam nikakvih problema, ali na Very High imam kad izadjem na povrsinu i kad pocne napucavanje, a isto mi blur smeta i ne znam kako da ga ugasim, nema opcija OFF, a low ili normal za Motion Blur nista ne menjaju, grafika se i dalje muti dok se krecem. Ubacio sam peceve, to jest ova dva sto su izasla, primete se neka poboljsanja, ali drajver je drajver. Svaki dan se nadam da ce izaci ali kako su krenuli ovi iz AMD-a, nece nikad.

12 godina

Evo razlike malo izmedu NV i ATI/AMD sto se PhysX-a tice:  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VafzR7JqO2I

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo razlike malo izmedu NV i ATI/AMD sto se PhysX-a tice:  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VafzR7JqO2I

Razlika je ogromna, ali je zato ogromna i u cijeni. Pa sad ako netko može dati 4 soma kuna za grafičku umjesto 2 soma, da bi dobio ovakve stvari neka mu i bude. Ja bih osobno kupio nvidijinu grafu da imam novca na bacanje, alidok igre rade na radeonima oni će se kupovati.

Moram priznati da ovi physx mijenja potpuno doživljaj, eto barem gledajući video.

16 godina
neaktivan

Stvarno je ogromna razlika. Sada neću moć spavat dok sutra ne skupim tri iljade za novu grafičku, nvidijinu, dakako...

ajte lovit rake...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
12 godina
Danyel kaže...

Stvarno je ogromna razlika. Sada neću moć spavat dok sutra ne skupim tri iljade za novu grafičku, nvidijinu, dakako...

ajte lovit rake...

Dobro a kaj se pjenis?! Tko te napada? Smiri malo dozivljaje. Nasao sam video na NV str. pa sam stavio da ljudi vide. 

16 godina
neaktivan
Danyel kaže...

ajte lovit rake...

Dobro a kaj se pjenis?! Tko te napada? Smiri malo dozivljaje. Nasao sam video na NV str. pa sam stavio da ljudi vide. 

Uopće ne pjenim, samo gledam taj video i ne mogu se načuditi koliko se nvidija napuhala zbog tog physixa. Ajde, ok, platili su (Židovima) tu tehnologiju i implementirali je u svoje čipove - ali toliko se busaju u prsa s njom kao da je u najmanju ruku neko čudo neviđeno... Zamisli, stakla ostaju rasuta nakon razbijanja.... (a ostaju rasuta i bez physixa, samo malo kraće, čak se i roba njiše na vjetru bez nje LOL)... to mi je inače jako bitno u pucačinama...

Ne, nemojte me krivo shvatiti - nemam ništa protv nvidije, iako sam fan Atija. Samo se osvrćem kako dobra reklama danas puno znači, makar se radilo o nekoj bezvezariji. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 16:57 (Danyel).
14 godina
neaktivan

Kad uspiju implementirati fiziku tako da ne udara drasticno po perfomansama, drzacu je stalno upaljenu. Dotad neka je iskljucene, ne cini nista spektakularno. Pucas po odjeci a ona se samo njise lol......

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Kad uspiju implementirati fiziku tako da ne udara drasticno po perfomansama, drzacu je stalno upaljenu. Dotad neka je iskljucene, ne cini nista spektakularno. Pucas po odjeci a ona se samo njise lol......

Ne bi trebao imati drastičan udarac na performanse, kod mene je razlika neprimjetna.

I possess a skill to google.
17 godina

..................

GamModdok - http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 17:15 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

..................

I bolje ti je :-)))

17 godina
Danyel kaže...
doktor1 kaže...

..................

Ne nego nemam točne brojke u vezi fizike na GTX 650 Ti, ali radilo je dobor, a nemam više Metro gore da testiram... A neda mi se svađat, ali radi dobro...

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Danyel kaže...
doktor1 kaže...

..................

Ne nego nemam točne brojke u vezi fizike na GTX 650 Ti, ali radilo je dobor, a nemam više Metro gore da testiram... A neda mi se svađat, ali radi dobro...

Sigurno da radi dobro, kad imaš nvdiju, mada ima i onih koji kažu da im ne radi iako imaju nvidiju...

Što se mene tiče, ostajem vjeran Atiju, em manje troši struju em je jeftiniji... lijep pozdrav.

17 godina
Danyel kaže...

Sigurno da radi dobro, kad imaš nvdiju, mada ima i onih koji kažu da im ne radi iako imaju nvidiju...

Što se mene tiče, ostajem vjeran Atiju, em manje troši struju em je jeftiniji... lijep pozdrav.

Ja sam vjeran nvidia karticama.... Pošteno, svatko ono pta mu paše...

1000 kn za GTX 650 Ti i vrtim sve jako ljepo.

Čak sam sada pokrenuo i Borderlands 2 sa downscalingom u 2560x1440 rezolciji sa uključenim istim efektim fizike, (plus SweetFX) i igra radi vrhunski, a izgleda pet puta bolje...

Slike - Borderlands 2 downscaled + sweetfx

Tako da ne stoje one šprehe da ti treba kartica od 4000 kuna za taj efekt..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice