Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 217.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Sad sam stavio novi patch i loado neku mapu npr iso sam probat dead city,kako igra vrhunski radi nemam rijeci cak se moze sad i na ssao odigrat ali ne pretjerano.Izgleda vrhunski :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Metro:Last light

Ja sa svojim dual procom i grafom koju vidis i sam.

Ljepo na full rezu bez onih Antialiasing stvari.

40FPS-a.Igrivo je i ljepo izgleda.

14 godina
neaktivan

Je li taj treci update opet samo za Ati/AMD ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Za sve,frend mi kaze da ima poboljsanja,  ima GTX560 i ispravlja greske ko ima instaliran Logitech software.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 0:10 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zna li iko kako da uklonima to gore " common" smeta mi , nesto mi se ne da startati igru dok to gore ne sklonim!?

iskoo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
error_666 kaže...

I kod mene je audio na ru,sa eng titlovima i sve je super dok nacisti ne progovore na ruskom wtf...To mi je u k... skroz .Jedino ako se nisu pojavili neki novi ruski nacisti,a mi ne znamo jer je 2013., a ovo se desava nekih 20 godina poslje.

U knjizi ti je lijepo opisano, a na žalost u igri (metro 2033) se baš nije pojasnilo predobro: riječ je o rusima koji su preuzeli nacističku doktrinu i koji smatraju da metro pripada samo čistim rusima.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan
Zura kaže...
error_666 kaže...

I kod mene je audio na ru,sa eng titlovima i sve je super dok nacisti ne progovore na ruskom wtf...To mi je u k... skroz .Jedino ako se nisu pojavili neki novi ruski nacisti,a mi ne znamo jer je 2013., a ovo se desava nekih 20 godina poslje.

U knjizi ti je lijepo opisano, a na žalost u igri (metro 2033) se baš nije pojasnilo predobro: riječ je o rusima koji su preuzeli nacističku doktrinu i koji smatraju da metro pripada samo čistim rusima.

Pa to i jest objašnjeno u igri - pa zaboga, SVI SU RUSI jer se radi o metrou ispod Moskve!

A i u samom kampu poslušaj što govore ''nacisti'' pa ćeš shvatiti da veze nemaju sa Nijemcima.

Inače, za one koji ne znaju - nacista/neonacista je bilo, ima i bit će svugdje, ne samo u Njemačkoj. Uvijek će biti onih koji zamišljaju svijet kao crno/bijelu pozornicu u kojoj samo jedni imaju pravo na život  a drugi ne. Fašizam, nacizam, komunizam a bogami i kapitalizam - sve je to usmjereno protiv čovjeka. A UPRAVO o tome govori METRO (i knjiga i igra).

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 2:29 (Danyel).
13 godina

Nisam citao knjigu,a u igri nisam skuzio da je rijec o Rusima.OK mea culpa...izvinjavam se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 2:42 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
error_666 kaže...

Nisam citao knjigu,a u igri nisam skuzio da je rijec o Rusima.OK mea culpa...izvinjavam se.

Ma nikakvog problema, prijatelju. Da si malo bolje čitao (ako znaš engleski), shvatio bi. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 2:57 (Danyel).
13 godina

Ma znam eng dobro, imao sam neke frke s jezicima, iz meni nepoznatog razloga nije  bilo eng. do updatea,a vec sam presao misiju Reich. Tako da sam malo izgubio nit storyline-a,a nije mi se dalo prekidat igranje.Ali srecom tu je Bug forum{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Jedino sta me sada zabrinjava.Ako ce biti treceg djela.

THQ je propao.Sta mislite,imaju li ovi iskustva za

ovakve igre?Jer kada pogledamo,ovi su uletili u zadnji cas,dok

THQ je sve napravio.Zato se bojim,ako bude bilo treceg djela,

da nece to bas biti naj dio.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može pitanje, sad malo lurkam i vidim ruski audio... to sam sinoć pokušavao naći i nikako :/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Sumnjam da će biti trećeg dijela, iako se nešto šuška o tome, jer je ovim sve rečeno.

Osim ako ne nastave sa Artyomovim sinom pa će vrtjeti opet isto (tuneli i malo izlaska na sprženu površinu) što mi se neće igrati ili će pak smisliti nešto puno jače - recimo sukob Mračnih i ljudi i konačni izlazak na površinu... To bi, po meni, bilo bolje i logičnije za treći nastavak.

Inače, izdavač će vjerojatno biti Deep Silver, koliko vidim.

16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

THQ je bio publisher za Metro, developeri su 4A Games, ista ekipa koja je radila i na Metro 2033.

I possess a skill to google.
15 godina
Danyel kaže...
Endymon kaže...

Sumnjam da će biti trećeg dijela, iako se nešto šuška o tome, jer je ovim sve rečeno.

Osim ako ne nastave sa Artyomovim sinom pa će vrtjeti opet isto (tuneli i malo izlaska na sprženu površinu) što mi se neće igrati ili će pak smisliti nešto puno jače - recimo sukob Mračnih i ljudi i konačni izlazak na površinu... To bi, po meni, bilo bolje i logičnije za treći nastavak.

Inače, izdavač će vjerojatno biti Deep Silver, koliko vidim.

Ljudi nemaju šanse protiv dark onesa...što se tiče trećeg djela, osobno nebi forsirao. Lijepe dvije igre koje ostaju zapamćene, bojim se da isforsirana trica može sve pokvariti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 12:24 (fila2208).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ljudi nemaju šanse protiv dark onesa...što se tiče trećeg djela, osobno nebi forsirao. Lijepe dvije igre koje ostaju zapamćene, bojim se da isforsirana trica može sve pokvariti.

Kao i isforsirani Dead Space 3. Što je bilo iole uredu jer su nekako uspjeli sastaviti priču... Ali eto, kraj Dead Space-a je ukratko rekao: HEY, WE ARE MAKING ANOTHER SEQUEL, STAY TUNED. Što mi se nekako i ne sviđa.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
neaktivan

igra ima dosad najbolju grafiku definitivno kad izadjes napolje ja mislim da realnije vrijem i okolis nism vidio u igri do sad to ti daje osjecaj i bolji uzitak u igri

lisnjic
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Može pitanje, sad malo lurkam i vidim ruski audio... to sam sinoć pokušavao naći i nikako :/

Jel može itko pomoć?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Mitsuoka kaže...

Jel može itko pomoć?

Šta ti treba? Da promijeniš sa ruskog na engleski ili obrnuto? Vjerovatno negdje u opcijama, ali meni ruski draži, realniji {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan

Sa engleskog na ruski. Nema u opcijama, zato pitam. Imam jedino opciju staviti na ruske/poljske/francuske/... titlove.

14 godina
Mitsuoka kaže...

Sa engleskog na ruski. Nema u opcijama, zato pitam. Imam jedino opciju staviti na ruske/poljske/francuske/... titlove.

Kad loadaš save onda ima samo za titlove u opcijama. Znači trebaš prije loada tvog save-a tj. prije nego stisneš continue ući u opcije i tamo ima i za audio.

15 godina
Mitsuoka kaže...

Probaj u main menu, u igri nemoš mjenjat audio na rus.

Dakle main menu, opcije, pa audio mislim.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran

Ok, drago mi je da vama svima radi jer meni na mom kompu ''Moj PC'' nakon 10 ak minuta igre daje lock na 7- 11 Fps - isprobao sam sve, i updateove i drivere i mjenjenje postava  - ali igra mi jednostavno neradi, ponekad imam 60 fps sve na high a ostalo vrijeme imam ovih 7- 11 fps nebitno kakve potavke imam, valjda je problem u mom kompu, kako god gedalo sam po forumima i ima jod dosta ljudi koji se zale na probleme sa framerateom kao i ja, instalirat uc ovaj 3 update pa ce valjda proardit.

I = YOU
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nakon update 3 meni se nece igra startovati uradio sma crack

lisnjic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zna li neko u cemu je ovaj problem sa zvukom?
Vidia sam da je neko napiso nesto u vezi toga na ovu temu ali mislim da niko nije rijesio to pitanje ...
Znaci stvar je u tome da kad se gleda izravno u lika zvuk se smanji na takoreci minimum, a kad se okrene desno ili livo od lika zvuk je na normalnoj jacini..uzasno frustrirajuce

neko je bio spominjo da se treba audio postavke stavit na stereo u control panelu, ali kolko vidim postavke su vec na stereo postavljene, (ili ja mozda krivo gledam), pa ako ima neko problem sa time kojeg je fixa neka podjeli :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kad pocnete s igrom, na pocetku kad isprobavate ona oruzija, meni se danas desilo da su mi dosla dva nova kojih pre nije bilo. Neki izgleda bolji Kalas sa 45 metaka  i neka glomazna pumparica koja raznosi sve ispred vas... Sta je u pitanju? Da li se vama to desilo? I da li cu moci da naletim na ova oruzija tokom daljeg igranja, posto ih, kao sto znate, ubrzo gubite jer vas zarobljavaju svabe.

0 0 hvala 0
15 godina
nemesis777 kaže...

Zna li neko u cemu je ovaj problem sa zvukom?
Vidia sam da je neko napiso nesto u vezi toga na ovu temu ali mislim da niko nije rijesio to pitanje ...
Znaci stvar je u tome da kad se gleda izravno u lika zvuk se smanji na takoreci minimum, a kad se okrene desno ili livo od lika zvuk je na normalnoj jacini..uzasno frustrirajuce

neko je bio spominjo da se treba audio postavke stavit na stereo u control panelu, ali kolko vidim postavke su vec na stereo postavljene, (ili ja mozda krivo gledam), pa ako ima neko problem sa time kojeg je fixa neka podjeli :D

U postavkama tj. driverima za zvuk ti je razglasni sustav namjesten na 7.1  ili 5.1 sorround. A koristis slusalice ili 2:0 , 2:1 

Nadi postavke i pravilno ih podesi.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 17:15 (athlon64).
13 godina
neaktivan

ouch upravo procitao da dolaze 4 nova dlca za metro,wuhu jedva cekam 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a kolko vidim vec mi je postavljeno na stereo ..osim ako krivo ne gledam ( control panel > sound > playback tab > Speakers > configure > stereo )
i ne pomaze :/

15 godina
hrcek kaže...

ouch upravo procitao da dolaze 4 nova dlca za metro,wuhu jedva cekam 

Nastavljaju priču nekakvu ili?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice