Sad sam stavio novi patch i loado neku mapu npr iso sam probat dead city,kako igra vrhunski radi nemam rijeci cak se moze sad i na ssao odigrat ali ne pretjerano.Izgleda vrhunski :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sa svojim dual procom i grafom koju vidis i sam.
Ljepo na full rezu bez onih Antialiasing stvari.
40FPS-a.Igrivo je i ljepo izgleda.
Je li taj treci update opet samo za Ati/AMD ili?
Za sve,frend mi kaze da ima poboljsanja, ima GTX560 i ispravlja greske ko ima instaliran Logitech software.
I kod mene je audio na ru,sa eng titlovima i sve je super dok nacisti ne progovore na ruskom wtf...To mi je u k... skroz .Jedino ako se nisu pojavili neki novi ruski nacisti,a mi ne znamo jer je 2013., a ovo se desava nekih 20 godina poslje.
U knjizi ti je lijepo opisano, a na žalost u igri (metro 2033) se baš nije pojasnilo predobro: riječ je o rusima koji su preuzeli nacističku doktrinu i koji smatraju da metro pripada samo čistim rusima.
I kod mene je audio na ru,sa eng titlovima i sve je super dok nacisti ne progovore na ruskom wtf...To mi je u k... skroz .Jedino ako se nisu pojavili neki novi ruski nacisti,a mi ne znamo jer je 2013., a ovo se desava nekih 20 godina poslje.
U knjizi ti je lijepo opisano, a na žalost u igri (metro 2033) se baš nije pojasnilo predobro: riječ je o rusima koji su preuzeli nacističku doktrinu i koji smatraju da metro pripada samo čistim rusima.
Pa to i jest objašnjeno u igri - pa zaboga, SVI SU RUSI jer se radi o metrou ispod Moskve!
A i u samom kampu poslušaj što govore ''nacisti'' pa ćeš shvatiti da veze nemaju sa Nijemcima.
Inače, za one koji ne znaju - nacista/neonacista je bilo, ima i bit će svugdje, ne samo u Njemačkoj. Uvijek će biti onih koji zamišljaju svijet kao crno/bijelu pozornicu u kojoj samo jedni imaju pravo na život a drugi ne. Fašizam, nacizam, komunizam a bogami i kapitalizam - sve je to usmjereno protiv čovjeka. A UPRAVO o tome govori METRO (i knjiga i igra).
Nisam citao knjigu,a u igri nisam skuzio da je rijec o Rusima.OK mea culpa...izvinjavam se.
Nisam citao knjigu,a u igri nisam skuzio da je rijec o Rusima.OK mea culpa...izvinjavam se.
Ma nikakvog problema, prijatelju. Da si malo bolje čitao (ako znaš engleski), shvatio bi.
Ma znam eng dobro, imao sam neke frke s jezicima, iz meni nepoznatog razloga nije bilo eng. do updatea,a vec sam presao misiju Reich. Tako da sam malo izgubio nit storyline-a,a nije mi se dalo prekidat igranje.Ali srecom tu je Bug forum
Jedino sta me sada zabrinjava.Ako ce biti treceg djela.
THQ je propao.Sta mislite,imaju li ovi iskustva za
ovakve igre?Jer kada pogledamo,ovi su uletili u zadnji cas,dok
THQ je sve napravio.Zato se bojim,ako bude bilo treceg djela,
da nece to bas biti naj dio.
Može pitanje, sad malo lurkam i vidim ruski audio... to sam sinoć pokušavao naći i nikako :/
Sumnjam da će biti trećeg dijela, iako se nešto šuška o tome, jer je ovim sve rečeno.
Osim ako ne nastave sa Artyomovim sinom pa će vrtjeti opet isto (tuneli i malo izlaska na sprženu površinu) što mi se neće igrati ili će pak smisliti nešto puno jače - recimo sukob Mračnih i ljudi i konačni izlazak na površinu... To bi, po meni, bilo bolje i logičnije za treći nastavak.
Inače, izdavač će vjerojatno biti Deep Silver, koliko vidim.
THQ je bio publisher za Metro, developeri su 4A Games, ista ekipa koja je radila i na Metro 2033.
Sumnjam da će biti trećeg dijela, iako se nešto šuška o tome, jer je ovim sve rečeno.
Osim ako ne nastave sa Artyomovim sinom pa će vrtjeti opet isto (tuneli i malo izlaska na sprženu površinu) što mi se neće igrati ili će pak smisliti nešto puno jače - recimo sukob Mračnih i ljudi i konačni izlazak na površinu... To bi, po meni, bilo bolje i logičnije za treći nastavak.
Inače, izdavač će vjerojatno biti Deep Silver, koliko vidim.
Ljudi nemaju šanse protiv dark onesa...što se tiče trećeg djela, osobno nebi forsirao. Lijepe dvije igre koje ostaju zapamćene, bojim se da isforsirana trica može sve pokvariti.
Ljudi nemaju šanse protiv dark onesa...što se tiče trećeg djela, osobno nebi forsirao. Lijepe dvije igre koje ostaju zapamćene, bojim se da isforsirana trica može sve pokvariti.
Kao i isforsirani Dead Space 3. Što je bilo iole uredu jer su nekako uspjeli sastaviti priču... Ali eto, kraj Dead Space-a je ukratko rekao: HEY, WE ARE MAKING ANOTHER SEQUEL, STAY TUNED. Što mi se nekako i ne sviđa.
igra ima dosad najbolju grafiku definitivno kad izadjes napolje ja mislim da realnije vrijem i okolis nism vidio u igri do sad to ti daje osjecaj i bolji uzitak u igri
Može pitanje, sad malo lurkam i vidim ruski audio... to sam sinoć pokušavao naći i nikako :/
Jel može itko pomoć?
Jel može itko pomoć?
Šta ti treba? Da promijeniš sa ruskog na engleski ili obrnuto? Vjerovatno negdje u opcijama, ali meni ruski draži, realniji
Sa engleskog na ruski. Nema u opcijama, zato pitam. Imam jedino opciju staviti na ruske/poljske/francuske/... titlove.
Sa engleskog na ruski. Nema u opcijama, zato pitam. Imam jedino opciju staviti na ruske/poljske/francuske/... titlove.
Kad loadaš save onda ima samo za titlove u opcijama. Znači trebaš prije loada tvog save-a tj. prije nego stisneš continue ući u opcije i tamo ima i za audio.
Probaj u main menu, u igri nemoš mjenjat audio na rus.
Dakle main menu, opcije, pa audio mislim.
Ok, drago mi je da vama svima radi jer meni na mom kompu ''Moj PC'' nakon 10 ak minuta igre daje lock na 7- 11 Fps - isprobao sam sve, i updateove i drivere i mjenjenje postava - ali igra mi jednostavno neradi, ponekad imam 60 fps sve na high a ostalo vrijeme imam ovih 7- 11 fps nebitno kakve potavke imam, valjda je problem u mom kompu, kako god gedalo sam po forumima i ima jod dosta ljudi koji se zale na probleme sa framerateom kao i ja, instalirat uc ovaj 3 update pa ce valjda proardit.
nakon update 3 meni se nece igra startovati uradio sma crack
Zna li neko u cemu je ovaj problem sa zvukom?
Vidia sam da je neko napiso nesto u vezi toga na ovu temu ali mislim da niko nije rijesio to pitanje ...
Znaci stvar je u tome da kad se gleda izravno u lika zvuk se smanji na takoreci minimum, a kad se okrene desno ili livo od lika zvuk je na normalnoj jacini..uzasno frustrirajuce
neko je bio spominjo da se treba audio postavke stavit na stereo u control panelu, ali kolko vidim postavke su vec na stereo postavljene, (ili ja mozda krivo gledam), pa ako ima neko problem sa time kojeg je fixa neka podjeli :D
Kad pocnete s igrom, na pocetku kad isprobavate ona oruzija, meni se danas desilo da su mi dosla dva nova kojih pre nije bilo. Neki izgleda bolji Kalas sa 45 metaka i neka glomazna pumparica koja raznosi sve ispred vas... Sta je u pitanju? Da li se vama to desilo? I da li cu moci da naletim na ova oruzija tokom daljeg igranja, posto ih, kao sto znate, ubrzo gubite jer vas zarobljavaju svabe.
Zna li neko u cemu je ovaj problem sa zvukom?
Vidia sam da je neko napiso nesto u vezi toga na ovu temu ali mislim da niko nije rijesio to pitanje ...
Znaci stvar je u tome da kad se gleda izravno u lika zvuk se smanji na takoreci minimum, a kad se okrene desno ili livo od lika zvuk je na normalnoj jacini..uzasno frustrirajuce
neko je bio spominjo da se treba audio postavke stavit na stereo u control panelu, ali kolko vidim postavke su vec na stereo postavljene, (ili ja mozda krivo gledam), pa ako ima neko problem sa time kojeg je fixa neka podjeli :D
U postavkama tj. driverima za zvuk ti je razglasni sustav namjesten na 7.1 ili 5.1 sorround. A koristis slusalice ili 2:0 , 2:1
Nadi postavke i pravilno ih podesi.
ouch upravo procitao da dolaze 4 nova dlca za metro,wuhu jedva cekam
a kolko vidim vec mi je postavljeno na stereo ..osim ako krivo ne gledam ( control panel > sound > playback tab > Speakers > configure > stereo )
i ne pomaze :/
ouch upravo procitao da dolaze 4 nova dlca za metro,wuhu jedva cekam
Nastavljaju priču nekakvu ili?