Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 216.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Metro 2033
luckyluke kaže...

Evo jedne  recenzije od mene.

Više od pola sata sam izgubio na pisanje tako da bih bio veoma zahvalan da je pročitate i prokomentirate.Osmijeh

Pohvale i kritike su dobrodošle,svakako.

što više igram više mi se sviđa

slažem se sa dosta stvari u tvom reviewu,ali taj lošw AI nikako ne može da mi pokvari atmosferu....

za mene igra ima ocjenu 93/100

17 godina
neaktivan
Metro 2033

jel mi netko može objasniti metro sistem, jer vidim da ima puno neistraženih područja, najviše me zanimaju oni worm cult, satanists, tajni vladini prolazi... itd.... jel postoji mogućnost da se to vidi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
headshot kaže...

jel mi netko može objasniti metro sistem, jer vidim da ima puno neistraženih područja, najviše me zanimaju oni worm cult, satanists, tajni vladini prolazi... itd.... jel postoji mogućnost da se to vidi.

Pa po tom pitanju je igra relativno linearna, imaš tu i tamo malo slobode vrludat okolo i obično si dobro nagrađen za to (tipa municija, oružja i slično što nađeš na takvim mjestima) ali nemoj sad očekivati ne znam što. Obično je to pokoja sobica, neki mali sporedni prolaz u tunelu i slično...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
headshot kaže...

Pa po tom pitanju je igra relativno linearna, imaš tu i tamo malo slobode vrludat okolo i obično si dobro nagrađen za to (tipa municija, oružja i slično što nađeš na takvim mjestima) ali nemoj sad očekivati ne znam što. Obično je to pokoja sobica, neki mali sporedni prolaz u tunelu i slično...

:S to sam si i mislio ali očekivao sam da će biti puno više slobode ćim sam vidio kartu metro sistema... šteta :(

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
15 godina
neaktivan
headshot kaže...
Minoza kaže...
headshot kaže...

:S to sam si i mislio ali očekivao sam da će biti puno više slobode ćim sam vidio kartu metro sistema... šteta :(

što se mene tiče bolje da nema previše slobode u ovakvim igricama

drugo je gta ili just cause gdje si na otvorenom i imaš pun qrac stvari za radit ali ispod zemlje nemaš baš ništa za radit

17 godina
neaktivan
Metro 2033

Igram sada Just cause 2 i Metro 2033, u just cause-u imaš previše slobode a ovdje pre malo, ja ipak mislim da su trebali u metrou dati više slobode, tj trebali su staviti sekundarne zadatke, gdje bih morao ići na druge stanice i dostavljat recimo pakete, ili prenosit poruke, ili jednostavno pronaći nekoga... uglavnom... da možeš ići i na neke druge stanice

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
headshot kaže...

Igram sada Just cause 2 i Metro 2033, u just cause-u imaš previše slobode a ovdje pre malo, ja ipak mislim da su trebali u metrou dati više slobode, tj trebali su staviti sekundarne zadatke, gdje bih morao ići na druge stanice i dostavljat recimo pakete, ili prenosit poruke, ili jednostavno pronaći nekoga... uglavnom... da možeš ići i na neke druge stanice

Pa zato su i rekli u startu da će ovo biti čistokrvni FPS bez ikakvih sidequestova i RPG elemenata.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
headshot kaže...

Pa zato su i rekli u startu da će ovo biti čistokrvni FPS bez ikakvih sidequestova i RPG elemenata.

meni je igrica predobra,nadam se da će izaći nastavak

kad god kažem nastavak sjetim se jednog što je na forumu napisao da će izaći gta IV 2

15 godina
protjeran
patch123 kaže...

kad god kažem nastavak sjetim se jednog što je na forumu napisao da će izaći gta IV 2

bwhahhahah

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
Metro 2033

zna ko kako mogu ono kad mjenjam metke vidit koji su mi za koje oružje

e i još nešto kako popravit ono staklo kroz koje gledaš razbilo mi se i sad mi ide na živce Viče

FIFA-regional.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 1:16 (josiq).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neda mi se proucavat previse (gledam trailere vec sat vremena)... jel ima igra lan i jel ga ko probao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 1:17 (gigi_cro).
16 godina
neaktivan
josiq kaže...

zna ko kako mogu ono kad mjenjam metke vidit koji su mi za koje oružje

e i još nešto kako popravit ono staklo kroz koje gledaš razbilo mi se i sad mi ide na živce Viče

Misliš gas maska?Moraš ju zamjenit sa novom,naći ćeš ju na mrtvacima i sličnim stvarima Smijehsamo drži(ili stisni)E dok si kod nove maske.

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 1:31 (doctor_crash).
16 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

neda mi se proucavat previse (gledam trailere vec sat vremena)... jel ima igra lan i jel ga ko probao?

Lan,multiplayer ili?Nisam siguran ali mislim da ne,na žalostNeodlučan.

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

Igra uopće nema multiplayer, samo izvrsan single player. Smijeh

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
neaktivan

haha.. lol.. :D hvala na odgovoru..

17 godina
luckyluke kaže...

Evo jedne  recenzije od mene.

Više od pola sata sam izgubio na pisanje tako da bih bio veoma zahvalan da je pročitate i prokomentirate.Osmijeh

Pohvale i kritike su dobrodošle,svakako.

Sažeto i jasno. Minusi i plusevi su pogođeni fino.. Nije loše za ovako kratku forumsku recenziju :)

Inače, i mi na HCL-u izbacismo recnenziju i ove igre nedavno, pa bacite oko.

RECENZIJA:Metro 2033

Prošla je prilično dobro...

16 godina
neaktivan
Ementaler kaže...

Što su to glitchevi?

15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Ementaler kaže...

Što su to glitchevi?

bugovi

17 godina
odjavljen
patch123 kaže...
stipica_zd kaže...
Ementaler kaže...

Što su to glitchevi?

bugovi

meni se igra nekad vrti i do 70 fps-a,a onda većinom u duelu sa ljudima ili stvorenjima pada i ispod 20

16 godina
neaktivan
M4X kaže...

meni se igra nekad vrti i do 70 fps-a,a onda većinom u duelu sa ljudima ili stvorenjima pada i ispod 20

Meni nikad fps nije pao ispod 40-45..možda zato što nisam forsirao AA te nisam želio staviti Very High detalje...

Uglavnom bi mi išla na high nekih 60-80 fpsa...nekad i više, naravno...

17 godina
odjavljen
Metro 2033

završio sam igru,onda su uspjeli pobijedit ili?

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Metro 2033

Igra ima 2 kraja a neznam koji je pravi, šta kaže knjiga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Igra ima 2 kraja a neznam koji je pravi, šta kaže knjiga?

koja su to za igru? pogledaj moj screenshot

16 godina
neaktivan
Metro 2033

Dobri i loši kraj. Pogledajte malo po temi ili na jutubu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Metro 2033

jeli triba internet za pokrenit igru plizzz hitno je.....tnx unaprid :)

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
willy kaže...

Ne.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
17 godina
neaktivan
willy kaže...

Da, igra se aktivira na steamu.

16 godina
moderator
dekstroza kaže...
willy kaže...

Da, igra se aktivira na steamu.

A dobro aktivirati na steamu ju moraš kad ju kupiš...:P

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
willy kaže...

ne

nema ti ta igra tiranski ubi DRM

17 godina
odjavljen
willy kaže...

pa spaja se onaj windows live

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice