Što nisi već prešao igricu?
Ovo ti se nije dogodilo 1. put kad si prelazio?
prešao sam već jednom igru
jako mi se svidjela pa sam odlučio ponovo preći
došao sam do chaptera 3 ali dalje ne ide
ima li itko rješenje ??
1.put nije bilo nikakvih problema
ima li itko rješenje ??
ima li itko rješenje ??
Jesi promijenio što u opcijama, audio, subtitlove, grafičke postavke, jezik rusija/engleski itd?
Jesi promijenio što u opcijama, audio, subtitlove, grafičke postavke, jezik rusija/engleski itd?
ama baš ništa nisam dirao....
ama baš ništa nisam dirao....
Meni se igra redovno kršila dok nisam instalirao zadnje NV/Physx drivere, tada su problemi nestali. Također mislim da ovo nema veze sa time dali imaš ili nemaš NV karticu jer sam od nekoliko ljudi koji koriste samo ATI čuo istu priču.
riješio sam problem,bar privremeno
počeo sam cijeli level ispočetka..
redovito izbacivanje nakon save br2 u 6 chapteru
( evo 4 puta prešao igricu, svaki puta isto )
igrica se naprosto ugasi, ali kod ponovnoga pokretanja save je tu i dalje sve ide normalno 
igrica ima nekih problema
kad sam je instalirao stalno mi je izbacivala errore te sam se mučio dosta kako bi je instalirao
ali moram priznati da se isplatilo,igra je vrhunska....
Meni je sve radilo bez problema, i od početka do kraja sam uživao u igri bez ikakvih problema...
Meni je sve radilo bez problema, i od početka do kraja sam uživao u igri bez ikakvih problema...
jest i meni 1.put
ovaj put me malo zahebalo,ali i to je rješeno
stvarno je zahtjevna,mislim da nema ni gtx480 šanse vrrtit normalno sa svim živim uključenim
slusaj ako si citao ako sa hd5970 nemozes igrat sa svim zivim ukljucenim kako bi to izveo na ostalim grafama?
TWIMTBP?
ja sam pauzirao igranje dok mi ne dođe knjiga pa cu usporedno igrat i citat
tribala bi do kraja tjedna doc 
TWIMTBP?
The way its meant to be played(kod Fermija =Grilled).
Mogu li dobiti link z aneki dobar gameplay.
Evo ja prešo igru.Zakon je,al je doooosta kratka 8-10 sati
,nadam se da će bit neki nastavak.
Ja ju saq svojom konfom pokrenem na 1680x1050 4xAA,DX10,high postavke.
Na very high i 8XAA šteka dosta.Mogli su to oni i bolje optimizirat sigurno
jaoooo kakva igra ...najjaci naslov u ovoj godini,samo da ih bude jos mnogo takvih
Jel mi netko može objasnit zašto nekad u automatic shotgun mogu reloadati max. 5 a nekad 6 patrona 
jaoooo kakva igra ...najjaci naslov u ovoj godini,samo da ih bude jos mnogo takvih
ja sam bio skeptičan,jer nisam baš vjerovao da bi radnja u metrou mogla bit zanimljiva ali metro 2033 je ispao sasvim dobra pucačina
Jel mi netko može objasnit zašto nekad u automatic shotgun mogu reloadati max. 5 a nekad 6 patrona 
To niti ja još nisam odgonetnuo... XD
ja najviše igram sa shutgunom
koliko ima chaptera sveukupno?
ja najviše igram sa shutgunom
mislim 7
Sedam, s tim da svaki chapter nema isti broj levela
EDIT: evo patch me prestigao
7
ima 7 chaptera igre...
a za punjenje sačmarice ima caka kako se 6 patrona ima 
oblik donosača patrona je sa 6 nosača oko sačmare, lik u igrici uvijek puni sačmaru prvo sa lijeve strane, pa zatim sa desne...
znači onu donju ispod sačmare ne puni i tu je problem 
riješenje:
puniti sačmaru nakon max 2 ispucane patrone i stane ih 6 komada onda
Ispada da je to ustvari jedna doza realizma, evo objašnjenja koje ima smisla (sa nekog foruma)
The autoshotgun have 6 slots for ammo. When you have spent all of them, the top slot will be filled first. Then the two slots on each side. But the bottom slot is now inside the shotgun and you can't reach it. Since the ammofeeder rotates, once you fire the first shell, the bottom slot will come out and you can reload that + the slot you just emptied.
ima 7 chaptera igre...
a za punjenje sačmarice ima caka kako se 6 patrona ima 
oblik donosača patrona je sa 6 nosača oko sačmare, lik u igrici uvijek puni sačmaru prvo sa lijeve strane, pa zatim sa desne...
znači onu donju ispod sačmare ne puni i tu je problem 
riješenje:
puniti sačmaru nakon max 2 ispucane patrone i stane ih 6 komada onda
fora kod punjenja ti je; ako samo stisnes reload stavit ce samo 1 patronu, ako malo drzis, stavlja po 2 
mislim 7
Sedam, s tim da svaki chapter nema isti broj levela
7
ima 7 chaptera igre...
hoo, joooj..
Bar smo se svi uvjerili da znamo koliko ima chaptera