Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 218.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Metro 2033

Evo nakon što sam ponovo upalio igru nije više bilo onog, nego sam morao otići na skroz drugo mjesto. Vjerovatno nekakv bug

Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Evo, odigrao igru do kraja. I što reći..igra je pravo malo remek-djelo. Zadnji chapter je prava umjetnost...

remek delo??? da bas igra nista posebno.... OK ima neceg novog ali da je remek delo daaaaalekoo od toga 

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 21:55 (Psycho_Roba).
16 godina

Zašto ne, atmosfera je stvarno odlična

15 godina
neaktivan
vgetik kaže...

ha ha, vidim ovdje svi više manje su imali problema sa librarianima, šta niko od vas nije imo ono oružuje šta moraš pumpati i ispaljuje strelice koje kasnije pokupiš, uglavnom pet puta ispucaš te strelice u njega i pada dolje i ispadne najlakši dio igre

ma heavy automatic shotgun i padaju ko muhe hehehe. napravis od njega svicarski sir prije nego uopce dođe do tebe

a mozes mu i bacit 2-3 sticky-a pa nek' se "dijete" veseli Smijeh

cak sam 2 ubio sa throwing knives-ima Izlanuo se, iznenađujuce su jaki

sve u svemu nije uopce losa igra, kao sto se neki zale; malo me podsjetila na HL2

stealth misije su malo pain in the ass, ali bile su mi daleko najzabavnije. pogotovo one dvije u kojima nikog ne bi trebao ubit. steta sto nije bilo malo vise toga

15 godina
protjeran
Metro 2033

Imam fobije više di će mi iskočit koje čudovište.. Non stop na aimu.. Belji se

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

2 0 hvala 0
16 godina

Kakav je to "dobar" završetak?

emerik
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Kakav je to "dobar" završetak?

Kad ne pobiješ the dark ones.

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Imam fobije više di će mi iskočit koje čudovište.. Non stop na aimu.. Belji se

Istina...Cijelo vrijeme u strahu...

16 godina

Ja ih jesam,ali kakve to ima veze?Bu izašla dvojka?

emerik
15 godina
protjeran
emerik kaže...

Šta dvojka? Metro 2033 2? Ma noo.. Bude izišo Metro 2034 ili tako.. ROFL! Dvojka

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
I Am Alive kaže...
emerik kaže...

Šta dvojka? Metro 2033 2? Ma noo.. Bude izišo Metro 2034 ili tako.. ROFL! Dvojka

Čovjek je vjerovatno mislio na "nastavak"! Čemu tu odmah neko ismijavanje!?

A šta se tiče Metro 2034, mogao bi se dogodit, još ako isprave ove stvari u vezi AI-a i napucavanja, dobit ćemo jedan fenomenalan naslov za odigrat!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 15:52 (doktor1).
17 godina

u ovoj sceni sa ovom konfom imam 21 fps pa jel to normalno??

15 godina
protjeran
toxic kaže...

Pa ako je konfa istinita nije normalno, ali mislim da nije istinita pošto si napisao Sapphire HD5970 OC Edition...

17 godina
I Am Alive kaže...
toxic kaže...

Pa ako je konfa istinita nije normalno, ali mislim da nije istinita pošto si napisao Sapphire HD5970 OC Edition...

A i ti ga voliš bubnut da je to strašno. Šta je krivo napiso? Ne postoji ta grafička?

Sapphire HD5970 OC EDITION

itd...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 16:57 (doktor1).
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...
I Am Alive kaže...
toxic kaže...

A i ti ga voliš bubnut da je to strašno. Šta je krivo napiso? Ne postoji ta grafička?

itd...

Pa postoji ali ona je duplo jača od black edition koliko ja znam.. No pare brate mili, koliko si dugo skupljo..

17 godina
I Am Alive kaže...
doktor1 kaže...
I Am Alive kaže...
toxic kaže...

itd...

Pa postoji ali ona je duplo jača od black edition koliko ja znam.. No pare brate mili, koliko si dugo skupljo..

Lol, stvarno mi se zgadi forum kad vidim kakvih parazita ovdje ima, kakvih hebeno duplo jaca?? oc edition se samo da vise kloknut od standardne.. a drugo ak ne vjerujes malo proseci forumom pa ces naletjet na slike...

15 godina
protjeran
toxic kaže...

Lol, stvarno mi se zgadi forum kad vidim kakvih parazita ovdje ima, kakvih hebeno duplo jaca?? oc edition se samo da vise kloknut od standardne.. a drugo ak ne vjerujes malo proseci forumom pa ces naletjet na slike...

Pa da, znam da se da kloknit više, pa samim time postaje jača od normalne.. Si skonto što želim reć? Al, et, nije dobro igra jos optimizarana, pa tako da nije normalno..

16 godina
Metro 2033

meni igra uopće ne radi: idem ući i odma me izbaci ono encountered a problem,jli to možda zbog hardwera ,a i također moram napomeniti da mi grafa nije najbolji fend s physichsom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
perkoxcar kaže...

meni igra uopće ne radi: idem ući i odma me izbaci ono encountered a problem,jli to možda zbog hardwera ,a i također moram napomeniti da mi grafa nije najbolji fend s physichsom

ma ja jedva sa svojom, di ces ti sa tom..

16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Grafa ti je ATI, stoga uopće nije frend s physicso, no to se može isključiti u opcijama, evo minimalna konfiguracija potrebna za igru pa usporedi sa svojom.

No one gets left behind.
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
perkoxcar kaže...

ma ja jedva sa svojom, di ces ti sa tom..

Misliš da je HD4350 jača od X1600pro?!?

15 godina
protjeran
Penryn kaže...

Pa gledaj, ako meni hoće a njemu neće, logično je da je jača...

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Penryn kaže...

Ma ti malo previše pričaš(sereš).

HD4350 je slična (ista) kao GeForce 8400GS po performansama i sa 8400GS igra je neigriva(!)

Odnosno, rezolucija 800x600, detalji najniži mogući, 20-35fps-a(ovisno o situaciji).

17 godina
neaktivan
Metro 2033

@I Am Alive

Ajde, prestani valjat' gluposti, pliz.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Metro 2033

nisam nista reko za atmosferu ona je odlicna ali ovako inace nista...

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
 perkoxcar kaže...

Ovako sigurno si je skinuo sa neta Nevinašce Al evo par upustava ja sam ovako riješio problem iskljući FullScreen tako da neđeš file user.cfg i pronađeš text fullscreen_on (u tome stilu) i zamjeniš fullscreen on ovo on na kraju zamjeniš sa off,sejvaš! Također igra inzistira na fizici onda instaliraj phisix drivere za ATI i instaliraj C++ i DirectX  e sad dali igra radi

16 godina

Meni također nije radila. Ali kad sam instalirao Nvidia pysx proradila mi. Iako imam ATI grafu Izlanuo se

16 godina
neaktivan
calypso kaže...

@I Am Alive

Ajde, prestani valjat' gluposti, pliz.

tj. @DombaCod Namigiva

15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

instaliraj sve iz onog foldera install i radit će ti

provjereno ^^

Penryn kaže...
I Am Alive kaže...
Penryn kaže...

Ma ti malo previše pričaš(sereš).

HD4350 je slična (ista) kao GeForce 8400GS po performansama i sa 8400GS igra je neigriva(!)

Odnosno, rezolucija 800x600, detalji najniži mogući, 20-35fps-a(ovisno o situaciji).

ne znam kolika je razlika između 8400gs i 8600gt jer se malo slabije razumijem u nvidijine grafe ali znam jednog koji ima 8600gt i vrti metro2033 na 1024x768 (high detalji)

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

ne znam kolika je razlika između 8400gs i 8600gt jer se malo slabije razumijem u nvidijine grafe ali znam jednog koji ima 8600gt i vrti metro2033 na 1024x768 (high detalji)

Da sad ne pišem specifikacije svake pojedinačno...razlika je ogromna.

Sa 8600GT se možeš igrat i na malo većim postavkama(uz nižu rezoluciju) a sa

8400GS jedva "šetaš po izborniku"(konkretno u Wolfensteinu i Metro-u, jer imaju

izbornik sa 3D animacijama u pozadini)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice