Evo nakon što sam ponovo upalio igru nije više bilo onog, nego sam morao otići na skroz drugo mjesto. Vjerovatno nekakv bug
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo, odigrao igru do kraja. I što reći..igra je pravo malo remek-djelo. Zadnji chapter je prava umjetnost...
remek delo??? da bas igra nista posebno.... OK ima neceg novog ali da je remek delo daaaaalekoo od toga
Zašto ne, atmosfera je stvarno odlična
ha ha, vidim ovdje svi više manje su imali problema sa librarianima, šta niko od vas nije imo ono oružuje šta moraš pumpati i ispaljuje strelice koje kasnije pokupiš, uglavnom pet puta ispucaš te strelice u njega i pada dolje i ispadne najlakši dio igre
ma heavy automatic shotgun i padaju ko muhe hehehe. napravis od njega svicarski sir prije nego uopce dođe do tebe
a mozes mu i bacit 2-3 sticky-a pa nek' se "dijete" veseli
cak sam 2 ubio sa throwing knives-ima , iznenađujuce su jaki
sve u svemu nije uopce losa igra, kao sto se neki zale; malo me podsjetila na HL2
stealth misije su malo pain in the ass, ali bile su mi daleko najzabavnije. pogotovo one dvije u kojima nikog ne bi trebao ubit. steta sto nije bilo malo vise toga
Imam fobije više di će mi iskočit koje čudovište.. Non stop na aimu..
Kakav je to "dobar" završetak?
Kakav je to "dobar" završetak?
Kad ne pobiješ the dark ones.
Imam fobije više di će mi iskočit koje čudovište.. Non stop na aimu..
Istina...Cijelo vrijeme u strahu...
Ja ih jesam,ali kakve to ima veze?Bu izašla dvojka?
Šta dvojka? Metro 2033 2? Ma noo.. Bude izišo Metro 2034 ili tako.. ROFL! Dvojka
Šta dvojka? Metro 2033 2? Ma noo.. Bude izišo Metro 2034 ili tako.. ROFL! Dvojka
Čovjek je vjerovatno mislio na "nastavak"! Čemu tu odmah neko ismijavanje!?
A šta se tiče Metro 2034, mogao bi se dogodit, još ako isprave ove stvari u vezi AI-a i napucavanja, dobit ćemo jedan fenomenalan naslov za odigrat!
u ovoj sceni sa ovom konfom imam 21 fps pa jel to normalno??
Pa ako je konfa istinita nije normalno, ali mislim da nije istinita pošto si napisao Sapphire HD5970 OC Edition...
Pa ako je konfa istinita nije normalno, ali mislim da nije istinita pošto si napisao Sapphire HD5970 OC Edition...
A i ti ga voliš bubnut da je to strašno. Šta je krivo napiso? Ne postoji ta grafička?
itd...
A i ti ga voliš bubnut da je to strašno. Šta je krivo napiso? Ne postoji ta grafička?
itd...
Pa postoji ali ona je duplo jača od black edition koliko ja znam.. No pare brate mili, koliko si dugo skupljo..
itd...
Pa postoji ali ona je duplo jača od black edition koliko ja znam.. No pare brate mili, koliko si dugo skupljo..
Lol, stvarno mi se zgadi forum kad vidim kakvih parazita ovdje ima, kakvih hebeno duplo jaca?? oc edition se samo da vise kloknut od standardne.. a drugo ak ne vjerujes malo proseci forumom pa ces naletjet na slike...
Lol, stvarno mi se zgadi forum kad vidim kakvih parazita ovdje ima, kakvih hebeno duplo jaca?? oc edition se samo da vise kloknut od standardne.. a drugo ak ne vjerujes malo proseci forumom pa ces naletjet na slike...
Pa da, znam da se da kloknit više, pa samim time postaje jača od normalne.. Si skonto što želim reć? Al, et, nije dobro igra jos optimizarana, pa tako da nije normalno..
meni igra uopće ne radi: idem ući i odma me izbaci ono encountered a problem,jli to možda zbog hardwera ,a i također moram napomeniti da mi grafa nije najbolji fend s physichsom
meni igra uopće ne radi: idem ući i odma me izbaci ono encountered a problem,jli to možda zbog hardwera ,a i također moram napomeniti da mi grafa nije najbolji fend s physichsom
ma ja jedva sa svojom, di ces ti sa tom..
Grafa ti je ATI, stoga uopće nije frend s physicso, no to se može isključiti u opcijama, evo minimalna konfiguracija potrebna za igru pa usporedi sa svojom.
ma ja jedva sa svojom, di ces ti sa tom..
Misliš da je HD4350 jača od X1600pro?!?
Pa gledaj, ako meni hoće a njemu neće, logično je da je jača...
Ma ti malo previše pričaš(sereš).
HD4350 je slična (ista) kao GeForce 8400GS po performansama i sa 8400GS igra je neigriva(!)
Odnosno, rezolucija 800x600, detalji najniži mogući, 20-35fps-a(ovisno o situaciji).
@I Am Alive
Ajde, prestani valjat' gluposti, pliz.
nisam nista reko za atmosferu ona je odlicna ali ovako inace nista...
Ovako sigurno si je skinuo sa neta Al evo par upustava ja sam ovako riješio problem iskljući FullScreen tako da neđeš file user.cfg i pronađeš text fullscreen_on (u tome stilu) i zamjeniš fullscreen on ovo on na kraju zamjeniš sa off,sejvaš! Također igra inzistira na fizici onda instaliraj phisix drivere za ATI i instaliraj C++ i DirectX e sad dali igra radi
Meni također nije radila. Ali kad sam instalirao Nvidia pysx proradila mi. Iako imam ATI grafu
@I Am Alive
Ajde, prestani valjat' gluposti, pliz.
tj. @DombaCod
instaliraj sve iz onog foldera install i radit će ti
provjereno ^^
Ma ti malo previše pričaš(sereš).
HD4350 je slična (ista) kao GeForce 8400GS po performansama i sa 8400GS igra je neigriva(!)
Odnosno, rezolucija 800x600, detalji najniži mogući, 20-35fps-a(ovisno o situaciji).
ne znam kolika je razlika između 8400gs i 8600gt jer se malo slabije razumijem u nvidijine grafe ali znam jednog koji ima 8600gt i vrti metro2033 na 1024x768 (high detalji)
ne znam kolika je razlika između 8400gs i 8600gt jer se malo slabije razumijem u nvidijine grafe ali znam jednog koji ima 8600gt i vrti metro2033 na 1024x768 (high detalji)
Da sad ne pišem specifikacije svake pojedinačno...razlika je ogromna.
Sa 8600GT se možeš igrat i na malo većim postavkama(uz nižu rezoluciju) a sa
8400GS jedva "šetaš po izborniku"(konkretno u Wolfensteinu i Metro-u, jer imaju
izbornik sa 3D animacijama u pozadini)