je,super je kad nemoraš pucat u ljude
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
došao sam negdje do polovice igre,stvarno mi se neda nstavljat igrat jer je AI kriminalno loš,stanem kraj njega on kao da me ni nema a čučnuo se i čekam me, pucam tipu u bulju 2-3 puta sa sačmom on stoji kao da ga je komarac upikao,trpio sam i trpio ali nemogu više
ali zato ga nozem za bacanje roknes iz prve.... imao pancirku, kacigu, sto god. noz sve probija
došao sam negdje do polovice igre,stvarno mi se neda nstavljat igrat jer je AI kriminalno loš,stanem kraj njega on kao da me ni nema a čučnuo se i čekam me, pucam tipu u bulju 2-3 puta sa sačmom on stoji kao da ga je komarac upikao,trpio sam i trpio ali nemogu više
ali zato ga nozem za bacanje roknes iz prve.... imao pancirku, kacigu, sto god. noz sve probija
čeka me*
da,znam..jelda da ima smisla?
sve je to zesci FAIL... ali opet igra me se poprilicno dojmila. meni je bila super i stvarno ti preporucujem da je dovrsis.
sve je to zesci FAIL... ali opet igra me se poprilicno dojmila. meni je bila super i stvarno ti preporucujem da je dovrsis.
sad sam tamo u tunelu kad pucam iz vozila na ove druge koji mi iza dolaze,isto u vozilima,neznam kae to,džip ili što....ajd mi spoilaj jel imam još puno do kraja
Jedna stvar koja mi je totalno pokvarila car je sto kad te strazari na nekoj lokaciji jednom vide, nadalje uvijek tocno znaju gdje si, i nemas vise ni teoretske sanse da se uspijes nekome dosuljati i sl. sto je jednostavno mutavo
kupi crno odijelo pa se šuljaj
samo laganini prvo još po lampama opleti da upališ mrak i nema brige da te netko vidi više osim onih beštija u knjižnici pred sami kraj...
sad sam tamo u tunelu kad pucam iz vozila na ove druge koji mi iza dolaze,isto u vozilima,neznam kae to,džip ili što....ajd mi spoilaj jel imam još puno do kraja
Stari, završi igru. Zbog priče se isplati. Ni ja nisam bio oduševljen gameplayem ali priča je dovoljno dobra da igra zaslužuje da završiš.
A što se kraja tiče, nisi daleko, doduše nisi daleko ni kad tek počneš. :)
Igra ima 7 chaptera a 4. je najdulji, a tu si negdje na sredini 4. ako ti to šta pomaže.
kupi crno odijelo pa se šuljaj
samo laganini prvo još po lampama opleti da upališ mrak i nema brige da te netko vidi više osim onih beštija u knjižnici pred sami kraj...
Ma kupio sam, i uspio sam se sulajt vise manje, ali cim te netko vidi, na toj lokaciji vise suljanja nema jer odjednom svi znaju gdje si dok ih ne ubijes, nema mogucnosti da im se sakrijes pa opet dosuljas
ne znam, evo meni onaj nivo kada iz tunela sa onim tipom ulaziš kroz ventilaciju, a njega ćopnu to uspjeva.
isto tako mi uspjeva to na onom nivou kada ispadneš ispod one derezine pa dolaziš na most.
da li koristiš uvijek oružje sa prigušivačem kod tih šuljanja?
isprva se ne može kupiti nega se pronađe u jednom od sanduka kada ulaziš iz tunela, dirty bastard gun ali silenced izvedba
kasnije kada se može nešto jače kupiti još lakše ide, one zračne puške i strelice mi nikako ne leže, a nožiće znam pogubiti ako slučajno promašim metu
ja sam koristio uvijek stealth i tiha oruzja (ili pistolj ili onaj harpun a kasnije onaj vintar ili kako se vec zove..).... u biti samo sam mutante rjesavao sacmom tako da moram reci da bas i nisam naisao na situaciju da ako me jedan vidi da me svi vide. uvijek sam gasio zarulje i one lampe. 1. headshot da mu skinem kacigu, onda on onako izbezuljeno baulja (ne zna gdje sam) 2. headshot = smrt... i tako redom. nisam ulazio u direktne sukobe ako nisam morao.... ali nisam ni ostavljao protivnike da prezive tj. trazio sam ih po mapi i tamanio sve od reda.
najslađe drmneš mu kacigu, on krene da bajulja i viče ponekada, dođu drugi i onda redom streljena iz mraka
oni što se sakriju nakon toga su dosadni, svako malo u razmacima proviri ko purani iza nekog zaklona koji sekund i nema ga opet ma dugo, dugo da izviri...
najslađe drmneš mu kacigu, on krene da bajulja i viče ponekada, dođu drugi i onda redom streljena iz mraka
oni što se sakriju nakon toga su dosadni, svako malo u razmacima proviri ko purani iza nekog zaklona koji sekund i nema ga opet ma dugo, dugo da izviri...
E pa o tome i pricam, i sad da ih zaobides nekako i dodes s leda, odmah bi znali da si tamo. Nije meni problem proc a da me ne skuze, nego sto kad te jednom skuze, onda zauvijek znaju tocno gdje si
Instalirao sam se js bugova dvd tj demo i nemogu je pokrenut ubaci mi crni ekran an 1 sec cuje se loading zvuk te app crash :/
Iko pametan?
jel netko zna kako se promijeni jezik? tj, u verziji koju sam skinuo samo ruski, nema nigdje za nastelat titlove ni jezik, za razliku od originala.....
Instalirao sam se js bugova dvd tj demo i nemogu je pokrenut ubaci mi crni ekran an 1 sec cuje se loading zvuk te app crash :/
Iko pametan?
jel imas min request?
meni uredno radi
jel netko zna kako se promijeni jezik? tj, u verziji koju sam skinuo samo ruski, nema nigdje za nastelat titlove ni jezik, za razliku od originala.....
kupi original...
a sad...
imao sam posudenu igricu i presao je u 2 popodneva...
igra je uber dosadna, previse praznog hoda, misije cudne - moras snifat okolo dok ne pogodis pravi ulaz...
igru sam na normal presao sa dvocjevkom i onim prvim submashinom, bez oklopa...
Oruzje, oklop i oprema su nedovoljno zastupljeni u igri a i kroz cijelu igru nemas dovoljno "metaka" da bi trgovao sa nekom vecom opremom, nego totalno preskromno napravljeno.
Vise mi baca na COD nego na STALKER, i cudno mi je kako je igra kratka, sa sa dobrom pricom na pocetku, ali na kraju ostanem zbunjen ravojem price...
tj, osim prve scene ulaska u igru i zadnje scene, price ni nema
razocaran sam, s obzirom na najave i recenzije igre
Iko pametan?
jel imas min request?
meni uredno radi
kupi original...
a sad...
imao sam posudenu igricu i presao je u 2 popodneva...
igra je uber dosadna, previse praznog hoda, misije cudne - moras snifat okolo dok ne pogodis pravi ulaz...
igru sam na normal presao sa dvocjevkom i onim prvim submashinom, bez oklopa...
Oruzje, oklop i oprema su nedovoljno zastupljeni u igri a i kroz cijelu igru nemas dovoljno "metaka" da bi trgovao sa nekom vecom opremom, nego totalno preskromno napravljeno.
Vise mi baca na COD nego na STALKER, i cudno mi je kako je igra kratka, sa sa dobrom pricom na pocetku, ali na kraju ostanem zbunjen ravojem price...
tj, osim prve scene ulaska u igru i zadnje scene, price ni nema
razocaran sam, s obzirom na najave i recenzije igre
js bi da mi ti kupis, ja sam sve pare potrosio na komp
Meni je metro bio jedan od boljih FPSova koje sam igrao, ali sam mrzio borbu s mutantima. Sviđala mi se borba s ljudima, ali mi se baš i nije svidjela ona s mutantima (osim librariana, ofc). Najdraže mi je bilo pucat u gas maske onih nazija na površini s snajperom i gledat ih kako se dave :P
Meni je metro bio jedan od boljih FPSova koje sam igrao, ali sam mrzio borbu s mutantima. Sviđala mi se borba s ljudima, ali mi se baš i nije svidjela ona s mutantima (osim librariana, ofc). Najdraže mi je bilo pucat u gas maske onih nazija na površini s snajperom i gledat ih kako se dave :P
to sam prosao u CODu, i u stalkeru takoder...
metro ima jedinu promjenu a to je sa udisajima kroz tu masku, magljenje i to je to...
Sada sam prešao igru i prezakon je ...
Ove igre ću se još jako dugo sječati!!
...ja danas snimio igru da vidim kakva je i koliko zahtjevna..moram priznat da je dosta zahtijevna cak zahtijevnija od crysisa..sto se tice same igre nisam ljubitelj takvih igara...jel mi moze netko rec sta treba radit tamo kad se dojde do onog lika sto ti da pusku tam di je ona meta di su one lutke??..Hvala
uzmi što ti dao i bris na kolosjek do derezine da se krene na put...
odlična igra. možda bi trebalo pročitat koju knjigu metro 2033, ako je uopće ima u hrv. izdanju. mogli su se malo potrudit i napraviti nekoliko cut scena da barem površno objasni cijelu fabulu igre jer ovako sam prošao igru i ostalo mi desetak upitnika iznad glave.
tokom igre neprestalno susrećem 3 različite knjige s naslovom metro 2033 što je odlična promidžba.
valjda će biti neki nastavak
odlična igra. možda bi trebalo pročitat koju knjigu metro 2033, ako je uopće ima u hrv. izdanju. mogli su se malo potrudit i napraviti nekoliko cut scena da barem površno objasni cijelu fabulu igre jer ovako sam prošao igru i ostalo mi desetak upitnika iznad glave.
tokom igre neprestalno susrećem 3 različite knjige s naslovom metro 2033 što je odlična promidžba.
valjda će biti neki nastavak
koliko ja znam nema na hrv, ja imam knjigu na eng i geniujalna je... cek i drugacija malo od igre..
..jel ko od vas igra tu igru na max settings??..
Jedino mazohisti ili oni koji imaju 2x GTX 580.
igram ja na max postavkama
Ja sam probao igrati na 1920*1080 vhigh DX11, ali vuklo se ko krepana mačka - za to treba komp ovog
manijaka (kod nas minimum 50k kuna). Rekli su developeri da su pripremili poseban eye-candy za PC igrače, ali mogli su napomenuti da ako hoće maxed out igrat da radije pričekaju 2-3 godine pa da onda s tim kompom igraju
Isuse pa to nije s ovog planeta majke mi... boooolesno - pa to bi kod nas bilo 100k+ lako...