Jeste li probali sa military grade municijom? Ona je poprilično učinkovitija ali i "skuplja"... Btw. ovo za headshot sam već ranije rekao, prvi metak i neprijatelj pada, testirao sam to u više navrata, jedino ako pogodiš šljem, onda vjerovatno neće bit insta-death.
daj ne nemoj molim te, tjeraš me da opet instaliram igru, pa pogledaj recenzije na Gamespotu i negdje drugdje, svi kažu da je shoot detection upropastio igru za 20%
To je i meni najveca zamjerka, pogodis tipa u glavu, ili bilo gdje drugdje s pistoljem s prigusivacem, malo ga zasvrbi. S kalasem i standardnom municijom trebas ispalit pola sarzera da ga ubijes. ALi zato mu bacis noz bilo gdje u torzo i na mjestu pada mrtav - gadni neki nozevi...
I najslabiji metak u igri ubije neprijatelja s jednim pogodkom u glavu, ali ne ako ga pogodiš u ŠLJEM ili bilo koji drugi dio oklopa. Ja sam čitav frontline nivo potamanio s dva šaržera VSVa i prigušenim pištoljem, samo headshotovima. Na površini ih samo sprašite u gas masku, i ukoliko nemaju rezervnu se zadave. Meni za najjače ljudske protivnike nikad nije trebalo više od 5 metaka iz AK ili Bastarda. Borba protiv ljudi mi je u igri bila savršeno odrađena, samo što se borba protiv mutanata zna osjećati nekako prazno, osobito s onim jačima.
I ovo za headshotove, prešao sam igru 3 puta na hardcore, PROVJERENO je da prvi pogodak u NEOKLOPLJENI dio glave znači instantnu srmt.