Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 216.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Metro 2033

install required components(directx,physx,visual c++ runtimes etc)manually

imam ovaj problem sa igrom nece da radi nije metro nego predator 2010 ali razorov je i kolko sam video po forumima slicno se instaliraju tako da nek pomogne neko ako zna nemoze da pokrene igru na dx9 samo 1 sec crn ekran i kraj.dx11 kad pokrenem kaze nemam neki .dll fajl.imam windows 7 x64 a on ima dx11 instaliran. sve je gotovo isto kao i metro razorov pa ako neko zna nek pomogne pls

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Metro 2033
Stefan548 kaže...

install required components(directx,physx,visual c++ runtimes etc)manually

imam ovaj problem sa igrom nece da radi nije metro nego predator 2010 ali razorov je i kolko sam video po forumima slicno se instaliraju tako da nek pomogne neko ako zna nemoze da pokrene igru na dx9 samo 1 sec crn ekran i kraj.dx11 kad pokrenem kaze nemam neki .dll fajl.imam windows 7 x64 a on ima dx11 instaliran. sve je gotovo isto kao i metro razorov pa ako neko zna nek pomogne pls

druže imam ija takvu verziju aliena i kaže mi ovaj od koga sam kupio da radi samo na XP-u,ja probo i na xp i na w7 neradi nigdje :(

15 godina
neaktivan
Metro 2033

skidao sam danima i izgleda da za dzabe:( nije lako skinuti 16 gb sa brzinom 100kbps :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Robi959 kaže...

Evo prešao sam i ja Metro 2033, i mogu reći da mi je igra predobra,grafika je odlična,priča je isto dobra... Što se tiče zahtjevnosti; dosta je zahtjevna meni se držalo od 15-60 fps, prosjek je bio 20-25,sve maxed out,znači DX11 i sva ostala sranja do kraja...

Eh, da zaboravio sam još  što teoretski na ati kartici nemožeš proći Metro "sa svime na MAX". Fali Physx.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
15 godina
neaktivan
Metro 2033

pa igra je super, samo sto je dosta zahtjevna. Treba imat dobar procesor i graficku karticu. THQ se malo zeznuo ovdje.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Metro 2033

jel to samo meni ili ova igra zna biti na momente poprilično frustrirajuća??

nije mi jasno zašto nema normalnog sejva, loša kombinaciji sa poprilično ograničenim oružjem i izdržljivim neprijateljima

CTRL X + CTRL V
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to ti je tako. Ona cudovista ti mogu doci bilo kada od bilo kuda, tako da se neke pute skoro ukakam(:D), a probaj stavit malo jaci zvuk na zvucnicima. Neces dugo izdrzat, srce pocne jako tuci. Na tomu su momci iz THQ-a radili, da ti sve dlake na tijelu strse uspravno. 

Sto se tice oruzja, to mora bit tako. Jednostavno, na povrsini zemlje je previse radioaktivnosti i nemas odkud uzimat oruzja i municiju. Zato su moskovci sagradili male gradove ispod zemlje, no nemaju tvornice u kojima proizvode oruzja i municiju, zbog toga imas 1 izbor, uzimat municiju i stedit je koliko god mozes jer je nema puno. 

http://www.youtube.com/beleudovice
15 godina
neaktivan

Evo i ja napokon prešo igricu. Ukratko puno detalja, grafika odlična, neprijatelji u nekim trenutcima zastrašujući ono recimo kad ti izleti neko čudovište. Jedino mi se ne sviđa što treba previše municije potrošit na čudovišta pogotovo kad dođete u onu knjižnicu pa se borite protiv Lybrariana. Igrica je mi je predobra jedna od najboljih koje sam ikad igro. 

Moja ocjena 9/10Cool.

Devetka samo zbog toga što treba previše metaka za ubit neprijatelja.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

Evo i ja napokon prešo igricu. Ukratko puno detalja, grafika odlična, neprijatelji u nekim trenutcima zastrašujući ono recimo kad ti izleti neko čudovište. Jedino mi se ne sviđa što treba previše municije potrošit na čudovišta pogotovo kad dođete u onu knjižnicu pa se borite protiv Lybrariana. Igrica je mi je predobra jedna od najboljih koje sam ikad igro. 

Moja ocjena 9/10Cool.

Devetka samo zbog toga što treba previše metaka za ubit neprijatelja.

pogotovo kada pucaš u glavu, prvi metak skida šljem, drugi naočale, trećim mu zaokupiš pažnju i četvrti je headshoot, neprocijenjivo...

16 godina
neaktivan
Metro 2033

Jeste li probali sa military grade municijom? Ona je poprilično učinkovitija ali i "skuplja"... Btw. ovo za headshot sam već ranije rekao, prvi metak i neprijatelj pada, testirao sam to u više navrata, jedino ako pogodiš šljem, onda vjerovatno neće bit insta-death.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Jeste li probali sa military grade municijom? Ona je poprilično učinkovitija ali i "skuplja"... Btw. ovo za headshot sam već ranije rekao, prvi metak i neprijatelj pada, testirao sam to u više navrata, jedino ako pogodiš šljem, onda vjerovatno neće bit insta-death.

daj ne nemoj molim te, tjeraš me da opet instaliram igru, pa pogledaj recenzije na Gamespotu i negdje drugdje, svi kažu da je shoot detection upropastio igru za 20%

16 godina
neaktivan
the economist kaže...

daj ne nemoj molim te, tjeraš me da opet instaliram igru, pa pogledaj recenzije na Gamespotu i negdje drugdje, svi kažu da je shoot detection upropastio igru za 20%

Zaboli me za recenzije Belji se

Pa imam i sad instaliranu igru, ok, nisam cijeli dan proveo testirajući headshotove ali eto, jedno 5-6 puta sam baš obraćao na to pozornost i svaki put je bilo 1 shot 1 kill (za ljude, ne za one živine). Ali isto tako sam primijetio da često promašiš čelestonku i pogodiš šljem, e sad, dal je to greška, ne znam. Ma, iskreno, nije mi to toliko niti bitno. Ako je njima to upropastilo igru za 20%, ok, who gives the f*ck, meni je igra super i to mi je jedino važno. Smijeh

A ak ti se ne sviđa hit-box, ubaci im bombu i stvar riješena. Cool

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 2:49 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Mislim da i onako u 60% slučajeva se nema vremena za  ciljanje u glavu, to je više igra tipa: udri brate,pa kud puklo da puklo.

Pa nije to Crysis di pola sata možeš smišljati na koji način češ ukokati neprijatelja.

I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

Ja sam uspio ubiti nekog sa jednim metkom samo ako ne znaju da sam tu, ako sam vec otkriven onda skoro da nema sanse, pogotovo sto me oni pogode cim malo provirim, iako sam "pogasio" sva svjetla...

Sa Lybrarianima se i ne treba boriti, nego samo bjezati Smijeh 

U dosta situacija se sukobi mogu i zaobici, tako da metaka ima sasvim dovoljno...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Metro 2033

Igra me j.ebeno podsjeća na hl2, mislim po atmosferi i uživljenju u priču...

Nažalost par sitnica joj fale do savršenstva, prvenstveno očajan headshot kill, sačmarica je katastrofa, vojnici sa pola metra prežive 3 punjenja sačmeIznenađen,da ne spominjem autosave

CTRL X + CTRL V
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Metro 2033

Meni je Metro 2033 super igra samo me j.ebe grafika i trzanje bacim bombu u dx10 i počne trzat!

PredatorXXX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
PredatorXX1 kaže...

Meni je Metro 2033 super igra samo me j.ebe grafika i trzanje bacim bombu u dx10 i počne trzat!

To ti nije kriv metro, osim ako nisi našvrlajo sve postavke na max pa ti trza.

16 godina
neaktivan
Metro 2033

Meni je radio na max (DX10) pa sam ga upravo izbrisao. Igra je predosadna IMO

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 16:48 (franky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PredatorXX1 kaže...

Physx, isključi ga i trzanje prilikom eksplozije bombe bi trebalo prestati.

3D Designer
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Evo jedna dobra vijest za sve nas kojima se svidjela igra.
U izradi je Metro 2034, i kažu da će podržavati i 3D, moram priznati da me to nije oduševilo, al ipak, veselim se novom Metro naslovu.
Link na članak.

Što vi očekujete?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 17:35 (thuglife).
Moj PC  
4 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Taman vidio ovo za novi Metro.

jedva čekam!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Što vi očekujete?

Optimizaciju i opcije -> želim biti u mogućnosti detaljno podesiti kroz opcije igre što želim uključeno, a što isključeno. Ne želim presetove i 2-3 "big" opcije tipa reza, teselacija, dof... Zašto bih se mučio sa config fajlom da bi podesio igru (ok, priznajem, ima i u ovome gušta ali ipak...)

Sačmarica!! Toliko je neučinkovita u M2033 da je to gotovo tragično...

Uvjerljiviji AI, one životinje se ponekad malo neobično kreću i ponašaju, borba zna biti malo šlampava.

Ima toga još ali ovoga sam se prvog sjetio. Belji se

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 17:53 (Minoza).
15 godina
odjavljen
Metro 2033

Optimizacija je prefenomenalna, jedino mozda DX11 zeza, ali to je vise problem trenutnih kartica koje nisu dovoljno snazne za DX11 igre.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

sick igra.al mi se uspori u fajtu na max postavkama.ajde nek me netko spusti na zemlju i kaže šta mogu očekivat sa svojon konfom.

pozz

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Metro 2033

Imo sam problema s instaliranjem ali kad sam počeo igrat jednostavno me oduševila atmosfera u igri imo sam neki filing koda sam ja tamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Metro 2033

Počeo sam prelaziti igru i grafika i atmosfera je odlična...  Jedino mi smeta malo glupav AI koji zna raditi razna glupa sranja, ali su zato bolesno precizniViče

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 18:36 (Dodinho).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...

sick igra.al mi se uspori u fajtu na max postavkama.ajde nek me netko spusti na zemlju i kaže šta mogu očekivat sa svojon konfom.

pozz

Koja rezolucija?

15 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...

pozz

mozes smanjim rezu malo jer ionako je uvijek ukljucen aa ,a mozes ostavit rezu i smanjimt malo settings

17 godina
neaktivan
Metro 2033

Je , jedva čekam .

Ako bude tako dobra kao i ovaj idem odma u Moskvu .

Možda ipak da poboljšaju AI , optimizaciju pa nez , ono što nudi  opravdava  zahtjevnost .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 8:13 (WItcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the economist kaže...
Minoza kaže...

To je i meni najveca zamjerka, pogodis tipa u glavu, ili bilo gdje drugdje s pistoljem s prigusivacem, malo ga zasvrbi. S kalasem i standardnom municijom trebas ispalit pola sarzera da ga ubijes. ALi zato mu bacis noz bilo gdje u torzo i na mjestu pada mrtav - gadni neki nozevi...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice