Medieval 2

poruka: 13
|
čitano: 1.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Medieval 2

Kako u medievalu II mogu igrati s papinskom državom?

Intel Pentium D 930- 2x3.00 GHz, Kingmax 3 GB DDR II(667 Mhz), Albatron PX945P v2.0, GeForce 8600 GTS 256MB, Seagate Barracuda 250 GB, napajanje 400W, Win Vista Business SP1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Medieval 2

Halo...jel misli netko nest rec?!

Intel Pentium D 930- 2x3.00 GHz, Kingmax 3 GB DDR II(667 Mhz), Albatron PX945P v2.0, GeForce 8600 GTS 256MB, Seagate Barracuda 250 GB, napajanje 400W, Win Vista Business SP1

0 0 hvala 0
18 godina
Medieval 2

Nikako...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Medieval 2
Rider on the Storm kaže...

Nikako...

To i nije sasvim točno......

"To play as the Papal states go into the "descr_Strat" file and copy the Papal states from the nonplayable factions to the playable factions (remeber to delete the papal states from the nonplayable faction list after you've copied them.... Playing as the mongols and timurids takes more modding and i don't know how but i have seen posts where people have found out how to do it..."

18 godina
Medieval 2

Well...putem normalnog puta, nemoguce je, uz edit "onog filea" (zaboravih ime) moguce je...ali nije moguce birati crkvene predstavnike, te time gubi svoju čar.

Brzom procjenom autora (psihic wannabe :D) cini mi se da nema bas previse strpljenja...te mu se modovi, editiranje fileova i te gluposti nece bas previse dopasti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Medieval 2

Jel moguće da se nakon nekog vremena igranja sa početnim državama, iz bilo kojeg razloga kreiraš New Game da se pojave u izboru još par država koje prije nisi mogao odabrati??

0 0 hvala 0
18 godina
Medieval 2

Da...uništi ih u grand kampanji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Demostant kaže...
Rider on the Storm kaže...

Nikako...

To i nije sasvim točno......

"To play as the Papal states go into the "descr_Strat" file and copy the Papal states from the nonplayable factions to the playable factions (remeber to delete the papal states from the nonplayable faction list after you've copied them.... Playing as the mongols and timurids takes more modding and i don't know how but i have seen posts where people have found out how to do it..."

Puno hvala
17 godina
neaktivan
Medieval 2

aha to je ta fora jer sam dobio neke države a nije ni bilo jasno kako. Igram sa holy roman empire i imam 38 regija

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Medieval 2

Presao Medieval 2 sa Britancima, prvo grand kampanja, pa nastavio dok nisam naisao na Timuride (veoma opasna nacija, posebno kad sa slonovima dodju, nemozes im nista). Tu se pojavio i nekakav bug gdje mi se igra prilikom ucitavanja borbe protiv Timurida uvijek rusila na desktop. Rjesio sam taj bug sa patchevima 1.2 i 1.3 i nastavio sve dok nisam zauzeo SVE regije.

Sad igram Kingdomse, i sa Spanjolcima (sve jedinice sa po 3 zlatna cina) tarem Aztece i ostale indijance u Americas campaign.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Medieval 2

Mene zanima dal je moguce preko neta ili lan igrat campaing jer znam da mozes igrat samo battle, i jer se sa patch-om 1.2 i 1.3 dobio sta novo??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne, samo na empire i napoleon
jel zna neko nesto o onome hrvatskom modu
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
17 godina
neaktivan
Medieval 2

Imam ja jedan link, mislim da radi, poslat ću ti link na PP.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice