Kako u medievalu II mogu igrati s papinskom državom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Halo...jel misli netko nest rec?!
Nikako...
Nikako...
Well...putem normalnog puta, nemoguce je, uz edit "onog filea" (zaboravih ime) moguce je...ali nije moguce birati crkvene predstavnike, te time gubi svoju čar.
Brzom procjenom autora (psihic wannabe :D) cini mi se da nema bas previse strpljenja...te mu se modovi, editiranje fileova i te gluposti nece bas previse dopasti
Jel moguće da se nakon nekog vremena igranja sa početnim državama, iz bilo kojeg razloga kreiraš New Game da se pojave u izboru još par država koje prije nisi mogao odabrati??
Da...uništi ih u grand kampanji
Nikako...
aha to je ta fora jer sam dobio neke države a nije ni bilo jasno kako. Igram sa holy roman empire i imam 38 regija
Presao Medieval 2 sa Britancima, prvo grand kampanja, pa nastavio dok nisam naisao na Timuride (veoma opasna nacija, posebno kad sa slonovima dodju, nemozes im nista). Tu se pojavio i nekakav bug gdje mi se igra prilikom ucitavanja borbe protiv Timurida uvijek rusila na desktop. Rjesio sam taj bug sa patchevima 1.2 i 1.3 i nastavio sve dok nisam zauzeo SVE regije.
Sad igram Kingdomse, i sa Spanjolcima (sve jedinice sa po 3 zlatna cina) tarem Aztece i ostale indijance u Americas campaign.
Mene zanima dal je moguce preko neta ili lan igrat campaing jer znam da mozes igrat samo battle, i jer se sa patch-om 1.2 i 1.3 dobio sta novo??
jel zna neko nesto o onome hrvatskom modu
Imam ja jedan link, mislim da radi, poslat ću ti link na PP.