Mass Effect

poruka: 19
|
čitano: 1.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Eto listam tek izasli BUG i tako sam vidio naslov Mass Effect. Posto istinski mrzim konzole i nikad ih nisam imo ( osim NES-a ;) pitao bih Xboxaše što misle o Mass effectu jer ja po recenziji tj. najavi igre za PC ne mogu vjerovat kako je to odlicna igra ( na prvi pogled ). Sama tema igre - svemir, mi je fantasticna. posjecivanje raznih planeta, putovanja brodom .... ma nema tih rijeci... Pa, eto ako ima neko komentara  Neodlučan

I can't change the past little bunny, but I can change the future!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mass Effect

Frend igrao na XBOXu i opisao mi ju je slijedećim riječima: "totalno preyebeno" :D

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
Mass Effect

I ja je cekam za PC nikad ne bi je igrao na konzolama, gdje god naletio na netu tvrde da je dobra.

Posto igru radio Bioware mora biti dobra (tu negdje u rangu sa kotorom)

Ha ha ha ... I knew it! ha ha ha ... He..He has pulled the wrong tooth ha ha ha ... There is only one man who could have pulled the wrong tooth ... ha ha ha ... It's Clouseau ha ha ha ... KILL HIM ha ha ha ...KEEELLL HIM! ha ha ha ha ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Ja sam igru prešao na Xboxu 360 i mogu reć da je igra predobra!!!

I ujedno je jedan od rijetkih RPG ova koji mi se svidio.

Čekajte s nestrpljenjem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Sta da kazem, i ja takodjer vrlo neprijateljski nastrojen prema konzolama kao i autor ovog texta ali mass effect (i sl. igre) me jako jako zanima, 6.5.08. je datum izlaska...ako je na xboxu rasturala onda ce na PC-u biti barem za dva koplja bolje. Sam da nes ne zeznu kak to obicno biva sa portanjem naslova.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Prema opisu izgleda,dosta dobro.Nemožeš očekivati od nekoga ko se igra na XBOX-u objektivan stav o nekoj igri.Ja recimo čekam da igra izađe pa da čujem iskustva ljudi koji je igraju na kompu,jer su jako puno igri koje su prebačene sa konzole ispale kao čisto sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Jedva cekam njen izlazak za pc,ipak ce ona da postavi neke nove standarde kad su upitanju igre,barem se nadam.Osmijeh

Adis Vezir

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Pogledao sam sve moguće trailere i gameplay-ie , koje sam našao i igra mi se čini fantastično dobra.  Mislim da će ovo biti jedan pravi space, naslov super.Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Sorry što ponavljam poruku sa jednog drugog threada :(

Mass Effect filmovi na Youtube govore dosta o toj igri. Zanimljiva mi je sinergija nekoliko dobrih fora iz više igara. Navodim svoj "prijevod" jer se to tako u ME ne zove.

1) Gears of War (perspektiva, fajt, korištenje zaklona)

2) Crysis ("nanosuit", menu oružja itd.)

3) R6 Vegas (squad)

4) Star Wars ("force" kod sentinel klase)

5) Witcher ("sex")

Bar koliko sam mogao kratko vidjeti. To mi izgleda kao dobra kombinacija. Jel ima kakvih drugih iskustava?

Postoje samo dva pravila za uspjeh: (1) Nikad nemoj reći sve što znaš, (2) ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

evo i ja jedva čekam igru, već je duže vrijeme suša na pc-u glede (dobrog) rpg-a.

videl sam ju kod frenda i zgleda mi brutalno dobro, sad samo čekam da izađe pa da malo sprobam jel to vredi kaj (volim rpg igre, pa su i očekivanja dosta velika). :)

Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Ja ću nabavit, ali neću odmah igrati vjerojatno jer nemam sad vremena zbog Age of Conana Namigiva

Sada prvo da se malo Conana zasitim kroz par mjeseci...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Sad bi u ovom trenutku trebala biti u prodaji. Ako je netko nabavi neka javi da li se isplati.

Man Utd forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Dakle, nabavio i instalirao danas - jako dobro odrađena igra. Super grafika, detalji, interface, priča, relativno složeni likovi (ipak je to Bioware-ov naslov..).

Malo sam tek igrao i siguran sam da ću ju odigrati do kraja jer je prilično zarazna i ima zanimljivu priču.

Preporuke!

Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Dakle, nabavio i instalirao danas - jako dobro odrađena igra. Super grafika, detalji, interface, priča, relativno složeni likovi (ipak je to Bioware-ov naslov..).

Malo sam tek igrao i siguran sam da ću ju odigrati do kraja jer je prilično zarazna i ima zanimljivu priču.

Preporuke!

Smijeh

Steta kaj ne neces moc odigrat do kraja...
...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina
neaktivan
Aral kaže...
 Steta kaj ne neces moc odigrat do kraja...
 ???  

Zašto ju nebi odigrao do kraja?
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Tu si procitaj....vezano uz to kaj nemres sejvat i nastavit igrat nakon 2h igre, odnosno kada dodjes do odredjenog dijela

http://forum.bug.hr/forum/topic/mass-effect-pc-5-mjesec/602.aspx?sort=asc&view=flat&page=2

Osim ako imas regularnu verziju u sto sumnjam posto jos nije izasla za eu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2008 14:52 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Za ekipu koja nije igrala do sada, ili koja jest, ali nije kupila.

Odlična ponuda na steamu, Mass Effect ovaj vikend 50% off.

Samo 7,49€.

Bagatela!

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mass Effect

Primjetio sam da svako malo ima neki popust na neku igru pa pomislih da se možda otvori neka tema gdje se može obavijesti ostale kad su u pitanju ovako fantastične ponude! Npr."Igre na popustu" pa kad neko,poput danny-ja sazna za takvu informaciju napiše pa da se upozna i ostale jer je to svakako prilika za ne propustit!

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 19:53 (dwezzel).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mass Effect

da, a posto vec imam orginal box kojeg sam instalirao vec nekih 3-4 puta, zahvaljujuci DRM-u sad je mogu valjda bacit u smece! i kupiti novu na steamu! pas mater!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice