Dao sam mu geth plasma shotgun i definitivno je vrlo opaka igracka i na blizu i na daleko (ima neki homing efekt ispucane plazme). Sto mislite da li bi jace pucao ako umjesto nje stavim kreegar carbine?

Mislim da ti je geth bolji izbor, Reegar je brz ali ima nizak dmg. Imam ga ja i uopce ga ne koristim, koristim ili Wraith ili Claymore ili Crusader
Da li je netko primjetio da ekipa jednostavno ne želi koristiti bacače raketa protiv bossova?
Sad sam igrao protiv Getha na silver težini i budući da sam ja ranije potrošio rakete na tri Geth Prima, kad smo došli na level 10 nitko drugi nije koristio rakete i mi smo zbog toga izgubili.
Da li je netko primjetio da ekipa jednostavno ne želi koristiti bacače raketa protiv bossova?
Sad sam igrao protiv Getha na silver težini i budući da sam ja ranije potrošio rakete na tri Geth Prima, kad smo došli na level 10 nitko drugi nije koristio rakete i mi smo zbog toga izgubili.
Možda ih nemaju?
Ja ih trenutno nemam, igram silvere i gold da skupim lovu i nakupujem si tih packova.
Inače, korištenje raketa je besmisleno sve do levela 10, nakon kojeg dobijaš kredite, pa je bitno da ga preživiš - to jest, barem izvršenje zadatka.
Dobra ekipa ti ne mora mora koristit rakete protiv bossova jer ga moze kombinacijom powera i paljbe srusit solo. Jedini koji moze bit problem je Banshee jer ima instant kill melee, ovi ostali bi trebali bez problema past cak i na silver. Shadow ili neki jaci biotic mogu sami srusit Atlasa bez problema, cak i Primea ako su pametni.
Mislim da ti je svejedno :) no nisam siguran da se to na njih odnosi.
Ide novi operation za vikend
Operation ALLOY (August 24th 11AM MDT – August 26th 5AM MDT)
A training center will only take a recruit so far. Our recruits need field experience, so it’s time to integrate them with seasoned squads during our next series of sweeps.
Individual Goal: Promote 2 characters
Allied Goal: Promote 50,000 characters
Special Circumstance: None
Individual Goal Success: All players awarded a Commendation Pack
Allied Goal Success: All players awarded a Victory Pack and an increase to medi-gel capacity
Prelagano
Hmmm, da li se može promotati postojeći likovi ili se moraju nabildati tjekom operacije koja traje od petka do nedjelje?
Šta mislite kako će igra radit na
Q6600 (3GHz) i HD5670 1GB GDDR5, 4 GB RAM
Razolucija 1440x900
Mislio sam je nabavit al šta ću ako je ne mogu igrat kako spada.
Razolucija 1440x900
Jedan frend ima c2duo 8200 s 2GB rama i mislim 5670 pasivnom na 23" lcdu i fino mu radi, sasvim je zadovoljan bio dok je igrao a sada je malo stao, a drugi je igrao na c2duo 8600 i ati 4870 isto 2 GB. Nekako mi se čini da je bitnija internet veza ali i to je diskutabilno s obzirom na učestala pucanja veze s EA serverima :) U svakom slučaju skini si demo prije toga pa se sam uvjeri za svaki slučaj ili probaj bez instaliranja ako ide s ove stranice.
Razolucija 1440x900
Jedan frend ima c2duo 8200 s 2GB rama i mislim 5670 pasivnom na 23" lcdu i fino mu radi, sasvim je zadovoljan bio dok je igrao a sada je malo stao, a drugi je igrao na c2duo 8600 i ati 4870 isto 2 GB. Nekako mi se čini da je bitnija internet veza ali i to je diskutabilno s obzirom na učestala pucanja veze s EA serverima :) U svakom slučaju skini si demo prije toga pa se sam uvjeri za svaki slučaj ili probaj bez instaliranja ako ide s ove stranice.
Prijatelj mi je ponudio Mass Effect 3 ili Alice: Madness Returns pa se mislim koju bi uzeo. Mislim da ću odabrat MassEffect3 da napunim Origin poznatim naslovima :) Ali ipak u velikoj sam dilemi :D
Btw imam t-com max adsl 4.5Mbit Dl i 0.28 UL
Prijatelj mi je ponudio Mass Effect 3 ili Alice: Madness Returns pa se mislim koju bi uzeo. Mislim da ću odabrat MassEffect3 da napunim Origin poznatim naslovima :) Ali ipak u velikoj sam dilemi :D
Btw imam t-com max adsl 4.5Mbit Dl i 0.28 UL
Tako imam i ja i ne znam zašto ali meni kad sam host zna igra "puknuti", ode veza s njihovim serverom i banana. Nisam jedini doduše ali prije toga nije bilo, barem ne kad ja hostam, heh, da mi je znati u čemu je kvaka. Anyhow, Alice nisam igrao pa ne znam a ME je fora, pogotovo ako voliš tu temu, priča iz jedinice i dvojke i sveopće razočaranje sa "završetkom" ili pomanjkanjem istoga
Trebalo bi ti radit sasvim OK, ja sam igrao na svojoj konfiguraciji samo sa starom grafickom (4670 1GB) i radila je cisto ok igra bas na 1440x900.
Ja bi odabrao ME, isplati se, a i MP je zabavan i kao sto vidis ima nas koji igramo.
Obratite pažnju na top komentar :D
Obratite pažnju na top komentar :D
Koji? Onaj što spominje vremenski period 1.04 ili onaj koji govori da Edi ne koristi pušku?
Ako se radi o komentaru vezanom za 1.04, onda ja ne kužim taj komentar, a ako se radi od Edi i pušci, svi likovi u scenama koristi tu pušu (od ME1 do ME3).
a ako se radi od Edi i pušci, svi likovi u scenama koristi tu pušu (od ME1 do ME3).
šta Edi ne može koristiti samo pištolje?
a ako se radi od Edi i pušci, svi likovi u scenama koristi tu pušu (od ME1 do ME3).
šta Edi ne može koristiti samo pištolje?
Ako je to cut scene onda da. U svim scenma (dakle in-game cut scene) likovi furaju te puške. Uzmi sentinela u ME1 i odi na Novariju, i kad prvi put vidiš one male zelene Rachnie bit će ti cut scene u kojem su likovi zbijeni jedan do drugoga i svi furaju tu pušku.
Inače, sentinel po defaultu ne može efektivno koristiti nikakvo drugo oružje osim pištolja.
Napokon sam dobio Paladina u MP... koliko sam se nabrijavao, a gan je za onu stvar, Carnifex je bolji :)
Napokon sam dobio Paladina u MP... koliko sam se nabrijavao, a gan je za onu stvar, Carnifex je bolji :)
Koja verzija Paladina (I ili X)?
Nego je li moguće odmah dobiti neko rare ili ultra rare oružje da je level X?
Da bi bio X, moras ga dobiti X puta.
Ma tek je I, upravo sam ga dobio... dobar šus ima, ali samo tri metka. Reload mu nije brži, tako da... ostajem pri Carnifexu :)
Iskreno od svih tih pištolja menio je najdraži Arc. Pojede štitove/ barijere dok kažeš keks.
Iskreno od svih tih pištolja menio je najdraži Arc. Pojede štitove/ barijere dok kažeš keks.
Ali je tezak u materinu, ja sam ga imao neko vrijeme sa infiltratorom pa sam ga maknuo, pretezak je. To je bas za sentinele i vanguarde da si brzo maknu shield i barrier pa da mogu klat.