Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 367.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Jucer malo podizao batarian sentinela na bronze, ima opak heavy meele steta sto animacija traje predugo.
Dao sam mu geth plasma shotgun i definitivno je vrlo opaka igracka i na blizu i na daleko (ima neki homing efekt ispucane plazme). Sto mislite da li bi jace pucao ako umjesto nje stavim kreegar carbine?
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan
Jucer malo podizao batarian sentinela na bronze, ima opak heavy meele steta sto animacija traje predugo.
Dao sam mu geth plasma shotgun i definitivno je vrlo opaka igracka i na blizu i na daleko (ima neki homing efekt ispucane plazme). Sto mislite da li bi jace pucao ako umjesto nje stavim kreegar carbine?
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mislim da ti je geth bolji izbor, Reegar je brz ali ima nizak dmg. Imam ga ja i uopce ga ne koristim, koristim ili Wraith ili Claymore ili Crusader

Shhhh!! My common sense is tingling!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Da li je netko primjetio da ekipa jednostavno ne želi koristiti bacače raketa protiv bossova?

Sad sam igrao protiv Getha na silver težini i budući da sam ja ranije potrošio rakete na tri Geth Prima, kad smo došli na level 10 nitko drugi nije koristio rakete i mi smo zbog toga izgubili.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Da li je netko primjetio da ekipa jednostavno ne želi koristiti bacače raketa protiv bossova?

Sad sam igrao protiv Getha na silver težini i budući da sam ja ranije potrošio rakete na tri Geth Prima, kad smo došli na level 10 nitko drugi nije koristio rakete i mi smo zbog toga izgubili.

Možda ih nemaju?
Ja ih trenutno nemam, igram silvere i gold da skupim lovu i nakupujem si tih packova.

Inače, korištenje raketa je besmisleno sve do levela 10, nakon kojeg dobijaš kredite, pa je bitno da ga preživiš - to jest, barem izvršenje zadatka. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Da. Primjetio sam, ali onda kad kresnem atlasa sa raketom i drugi se sjete da ih imaju.
Mada dobro poslozena ekipa skine atlasa/prime/banshee dovoljno brzo koncentriranom paljbom.
14 godina
neaktivan

Dobra ekipa ti ne mora mora koristit rakete protiv bossova jer ga moze kombinacijom powera i paljbe srusit solo. Jedini koji moze bit problem je Banshee jer ima instant kill melee, ovi ostali bi trebali bez problema past cak i na silver. Shadow ili neki jaci biotic mogu sami srusit Atlasa bez problema, cak i Primea ako su pametni.

16 godina
neaktivan
Kakav efekt ima blade armor (150% return melee damage) na taj napad od banshee ili kad te se brute docepa?
17 godina
Mass Effect 3

Mislim da ti je svejedno :) no nisam siguran da se to na njih odnosi.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ide novi operation za vikend

Operation ALLOY (August 24th 11AM MDT – August 26th 5AM MDT)

A training center will only take a recruit so far. Our recruits need field experience, so it’s time to integrate them with seasoned squads during our next series of sweeps.

Individual Goal: Promote 2 characters

Allied Goal: Promote 50,000 characters

Special Circumstance: None

Individual Goal Success: All players awarded a Commendation Pack
Allied Goal Success: All players awarded a Victory Pack and an increase to medi-gel capacity

Prelagano

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ovisi. Pitanje je koliko ima aktivnih igraca (govorim o allied goalu).
Vjerojatno je cilj postavljen da ga je moguce dostignut uz malo vise truda. Sto bi znacilo Ako pogledamo ovaj cilj da je broj aktivnih igraca / prosjek partija po igracu dnevno repativno nizak.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Hmmm, da li se može promotati postojeći likovi ili se moraju nabildati tjekom operacije koja traje od petka do nedjelje?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zasad nema sluzbenog odgovora, a ekipa koja igra od pocetka kaze da je bio slican cilj vec prije i da nema veze. Bitno je promotat lika.
13 godina
Mass Effect 3

Šta mislite kako će igra radit na 

Q6600 (3GHz) i HD5670 1GB GDDR5, 4 GB RAM

Razolucija 1440x900

Mislio sam je nabavit al šta ću ako je ne mogu igrat kako spada.

0 0 hvala 0
16 godina
ruzcheHR kaže...

Razolucija 1440x900

Jedan frend ima c2duo 8200 s 2GB rama i mislim 5670 pasivnom na 23" lcdu  i fino mu radi, sasvim je zadovoljan bio dok je igrao a sada je malo stao, a drugi je igrao na c2duo 8600 i ati 4870 isto 2 GB.  Nekako mi se čini da je bitnija internet veza ali i to je diskutabilno s obzirom na učestala pucanja veze s EA serverima :)  U svakom slučaju skini si demo prije toga pa se sam uvjeri za svaki slučaj ili probaj bez instaliranja ako ide s ove stranice.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
13 godina
amanar kaže...
ruzcheHR kaže...

Razolucija 1440x900

Jedan frend ima c2duo 8200 s 2GB rama i mislim 5670 pasivnom na 23" lcdu  i fino mu radi, sasvim je zadovoljan bio dok je igrao a sada je malo stao, a drugi je igrao na c2duo 8600 i ati 4870 isto 2 GB.  Nekako mi se čini da je bitnija internet veza ali i to je diskutabilno s obzirom na učestala pucanja veze s EA serverima :)  U svakom slučaju skini si demo prije toga pa se sam uvjeri za svaki slučaj ili probaj bez instaliranja ako ide s ove stranice.

Prijatelj mi je ponudio Mass Effect 3 ili Alice: Madness Returns pa se mislim koju bi uzeo. Mislim da ću odabrat MassEffect3 da napunim Origin poznatim naslovima :) Ali ipak u velikoj sam dilemi :D

Btw imam t-com max adsl 4.5Mbit Dl i 0.28 UL

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 17:15 (ruzcheHR).
16 godina
ruzcheHR kaže...

Prijatelj mi je ponudio Mass Effect 3 ili Alice: Madness Returns pa se mislim koju bi uzeo. Mislim da ću odabrat MassEffect3 da napunim Origin poznatim naslovima :) Ali ipak u velikoj sam dilemi :D

Btw imam t-com max adsl 4.5Mbit Dl i 0.28 UL

Tako imam i ja i ne znam zašto ali meni kad sam host zna igra "puknuti", ode veza s njihovim serverom i banana. Nisam jedini doduše ali prije toga nije bilo, barem ne kad ja hostam, heh, da mi je znati u čemu je kvaka. Anyhow, Alice nisam igrao pa ne znam a ME je fora, pogotovo ako voliš tu temu, priča iz jedinice i dvojke i sveopće razočaranje sa "završetkom" ili pomanjkanjem istoga {#}

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Trebalo bi ti radit sasvim OK, ja sam igrao na svojoj konfiguraciji samo sa starom grafickom (4670 1GB) i radila je cisto ok igra bas na 1440x900.

Ja bi odabrao ME, isplati se, a i MP je zabavan i kao sto vidis ima nas koji igramo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izgleda da je izasao i sluzbeni leviathan trailer. Pol minute duzi od do sada objavljenih
17 godina
protjeran
Zura kaže...
Izgleda da je izasao i sluzbeni leviathan trailer. Pol minute duzi od do sada objavljenih

Obratite pažnju na top komentar :D

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 12:38 (Prince-Artas).
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Obratite pažnju na top komentar :D

Koji? Onaj što spominje vremenski period 1.04 ili onaj koji govori da Edi ne koristi pušku?

Ako se radi o komentaru vezanom za 1.04, onda ja ne kužim taj komentar, a ako se radi od Edi i pušci, svi likovi u scenama koristi tu pušu (od ME1 do ME3).

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 13:58 (MegaMass 2000).
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

a ako se radi od Edi i pušci, svi likovi u scenama koristi tu pušu (od ME1 do ME3).

šta Edi ne može koristiti samo pištolje?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
MegaMass 2000 kaže...

a ako se radi od Edi i pušci, svi likovi u scenama koristi tu pušu (od ME1 do ME3).

šta Edi ne može koristiti samo pištolje?

Ako je to cut scene onda da. U svim scenma (dakle in-game cut scene) likovi furaju te puške. Uzmi sentinela u ME1 i odi na Novariju, i kad prvi put vidiš one male zelene Rachnie bit će ti cut scene u kojem su likovi zbijeni jedan do drugoga i svi furaju tu pušku.

Inače, sentinel po defaultu ne može efektivno koristiti nikakvo drugo oružje osim pištolja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 14:45 (MegaMass 2000).
17 godina
Mass Effect 3

Napokon sam dobio Paladina u MP... koliko sam se nabrijavao, a gan je za onu stvar, Carnifex je bolji :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Napokon sam dobio Paladina u MP... koliko sam se nabrijavao, a gan je za onu stvar, Carnifex je bolji :)

Koja verzija Paladina (I ili X)?

Nego je li moguće odmah dobiti neko rare ili ultra rare oružje da je level X?

17 godina

Da bi bio X, moras ga dobiti X puta.

17 godina
Mass Effect 3

Ma tek je I, upravo sam ga dobio... dobar šus ima, ali samo tri metka. Reload mu nije brži, tako da... ostajem pri Carnifexu :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Iskreno od svih tih pištolja menio je najdraži Arc. Pojede štitove/ barijere dok kažeš keks.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danas isprobao krogan sentinela, dao mu nekakav spike shotgun. Svaku misiju sam se zabavljao trceci od jednog do drugog crvenog i mlatio ih melee-em.
Skuzio na taj nacin kako se obraniti od geth pyro: kad te uhvati prziti (ako mu se nekim slucajem nadjes preblizu) samo spamati light pa heavy melee uz povremeni hitac dok ga ne krknes ili ga neko od tvojih ne krkne.
Nadam se da je krogan vanguard jednako zabavan jer sam skuzio da mi fali charge
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Iskreno od svih tih pištolja menio je najdraži Arc. Pojede štitove/ barijere dok kažeš keks.

Ali je tezak u materinu, ja sam ga imao neko vrijeme sa infiltratorom pa sam ga maknuo, pretezak je. To je bas za sentinele i vanguarde da si brzo maknu shield i barrier pa da mogu klat.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice