Postoji li neka dobra onlline strategija gdje igra jako puno ljudi a da nije EREPUBLIK ili OGAME.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji li neka dobra onlline strategija gdje igra jako puno ljudi a da nije EREPUBLIK ili OGAME.Hvala
Ne znam kolko je zapravo golema ali je online i besplatna je u osnovi.
Mjesto za tebe je MMOHub - imaš obrađene i browser i MMO-MMORPG's. Prefect World je moja skromna preporuka za Free to play, trenutno je imam instaliranu.
Mislim da ima najbolji ranking i na MMO-u.
P.S.
Ako free to play nije presudno, preporuka je i EVE Online, skini trial pa vidi da li ti odgovara, 30 day je $20.
Ja bih nešto slično Erepubliku ili OGAMEU,neka političko ekonomska ili svemirska strategija,neču Eve ne sviđa mi se,ako netko zna zamolio bih ga da se javi.Hvala
Šta nitko nezna.
A DAJTE RECITE DOBRU STRATESKU IGRU
Gang Bang
Ne vjerujem da ne postoji ni jedna takva igrica.
Koliko mi se čini ti tražiš browser igru. Imaš ih puno, pogledaj na bigpoint.de ( The Pimps, Mafia...) ; Travian, Ikariam, Khan Wars...
Koliko mi se čini ti tražiš browser igru. Imaš ih puno, pogledaj na bigpoint.de ( The Pimps, Mafia...) ; Travian, Ikariam, Khan Wars...
E takve igrice tražim,hvala.