Dajte zna netko kako sloziti save game, probao sam iskopirati ali mi krene ispocetka.zna netko?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...
Prešo igru dva puta i sada svaki put kada uđem u igru imam manje volje za igrati, nadam se da će dlc free roam promijeniti situaciju.
Upravo instalirao EFLC i puno zanimljivije i "bolje" od mafie 2.Helić,plivanje gliseri,bazuka,open world sve mi to nekako nedostaje, zato kažem zanimljivije.

ima neko problem kad stavi dlcove da mu se igra crasha kad se pokrece?
SPOILER ALERT!
Evo skrinovi odjeće iz dlca, za one koji žele vidjeti.
Odjeća dolazi u raznim bojama
Dali ima netko da je kupio original i da je uspio stavit dlcove? dali bi igra prepoznala?
Prešao i ja prije kojih sat vremena..
Nekako mi je ipak ostao gorak okus u ustima nakon prvih dojmova koji su bili super..
Imao sam feeling kao da igram dosta osiromašenu verziju GTA sa puno boljom grafikom, optimizacijom i fizikom vožnje..
Misije su prererererepetivne, najviše se odnosi na početak i kraj chaptera.. probudiš se, telefon zvoni "Joe je, dođi tu i tu pa idemo tamo i tamo pucat" i na kraju neizbježan "Go home". Sutra dan se opet probudiš i sve ispočetka uz pucnjavu na drugoj lokaciji.. Po meni zbog tog čak i priča gubi na dinamici, ne živi se samo od cut-scena.
Prvi dio igre mi je puno bolji ipak, priča bolja i zabavnije misije, pa čak i GTA 4 + epizode su mi bile zabavnije..
Kod Mafie 2 me jednostavno smeta što sve pršti od potencijala, open world je jako slabo iskorišten.. igra je puno previše linearna za sandbox igru, a glavna sporedna misija je potraga za playboyima.. Ne smetaju mi playboyi (dapače ) ali fali još puno tog.. prva Mafia je patila od istih nedostataka ali to nije bilo previše bitno jer su misije bile dosta raznolike što sa nastavkom nije slučaj.
Da ne ispadne sad da mi je igra smeće - nije, odlična je.. ali nekako sam ipak puno više očekivao tako da je ovo svojevrsno razočaranje, bar za mene.
7.5/10
SPOILER ALERT!
Evo skrinovi odjeće iz dlca, za one koji žele vidjeti.
Odjeća dolazi u raznim bojama
SPOILER ALERT!
Autići iz dlca
SPOILER ALERT!
Evo još malo
Zakaj si ti to stavil? Pa stavil je Jack Sparrow pred 3-4 strane i još napisal naziv moda -.- Klik.

Evo meee... Mala pauza nakon sto se na meni raspistoljio F-racer (ovo ime je izmisljeno i nema nikakve veze sa stvarnom osobom ili događajem) samo sto sam jednom spomenuo ime svog omiljenog metal benda Skid Row (svaka slicnost s imenom poznate scene grupe je slucajana). Nema veze idemo dalje... Jucer sam zavrsio igru i mogu reci da mi se dopala. Bilo bi dobro da ima malo vise misija i ponekad da se ima malo vise love.
Jednom mi se desio neki bug - propao sam kroz cestu ( doslovno) i nasatvio sam letjeti medu oblacima. LOL.... slika je dolje.
Jos me muce muske ruke na jednoj zenski. Ta i ostale smjesne slike su dolje. Evo da jos nabrojim pozitivne i negativne stvari:
Pozitiva:
Grafika
Prica
Otvoreni svijet ( koji ipak nije dobro iskoristen)
Oruzja, odjeca, klopa i cuga u frižideru ( klopa i cuga kupljene u Konzumu :p) i osale sitnice
Stari lijepo modelirani automobili
Negativa :p :
Kratkoooooo jako kratkooo
nema dodatnih misija
nema sex scena ( rofl)
nema se para ( a svi znamo da se mafija grca u parama :p )
Skup servis automobila ( popravis atomobile koje obozavas. ostalo razlupas do ibera :p)
taxi - nema ga :(
Evo to su samo neke stavri koje sam zelio navesti...
koliko je vozila u igri?
Men' se čini malo više od 37-38
EDIT: Njambris, ima taksija, ali ne prevoze tebe
Igra hebeno kratka? Pa baš i ne. 20-ak sati sasvim solidne kampanje.
Neznam jel ovo spoiler ali nemojte čitat : Meni je najbolje kad trebaš nać pare za Brunu, onda imaš izliku za radit street chaos :D
Neznam jel ovo spoiler ali nemojte čitat : Meni je najbolje kad trebaš nać pare za Brunu, onda imaš izliku za radit street chaos :D
Ja to nisam radio
Ja to nisam radio
banned ja ne kuzim koji je problem s tobom
pokrades ducane i zdrobis mozda koji auto i to ti je to
btw ja nisam drobio aute jer mi se nije dalo vozikati na bruskijevo odlagaliste auta
Ja to nisam radio
btw ja nisam drobio aute jer mi se nije dalo vozikati na bruskijevo odlagaliste auta
Eto meni igre služe za zabavu, ako mi je zabavnije ludovat po gradu budel ludovao, ako mi je zabavnije riješavat misije budem ih riješavao...
Mnogo vas ne razumiju ćemu služe video igre ;)
Ne govorim o tome nego o street chaos, ja sam prešao igru.
http://mafia-empire.com/forum/index.php?topic=25.0 tu mozete naci Freeroam Mod :D
daj nek neko proba
evo stavio sam freeride te mogu reci da radi.Sada dali ima bugova to jos neznam.
oke, sam ti isprobavaj, btw. jel ti corruptalo saveove ?
http://mafia-empire.com/forum/index.php?topic=25.0 tu mozete naci Freeroam Mod :D
ovo radi, sam me zanima kak sejvat, jer meni neš kaže da nemogu.
ovo radi, sam me zanima kak sejvat, jer meni neš kaže da nemogu.
Ne može nikom, enjoy ^^

Kad skinem di to moram kopirat?
ne cmizdri.
"Onaj lik" ima svoje ime, Jack je stavio slike autiju, i slike odjeće, ti si slike na istu tu foru stavljao.
A i auti i odjeća nisu nikakav spoiler.