Mafia 2

poruka: 4.888
|
čitano: 1.294.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Dajte zna netko kako sloziti save game, probao sam iskopirati ali mi krene ispocetka.zna netko?

Model fashion guru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 22:59 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Prešo igru dva puta i sada svaki put kada uđem u igru imam manje volje za igrati, nadam se da će dlc free roam promijeniti situaciju.

Upravo instalirao EFLC i puno zanimljivije i "bolje" od mafie 2.Helić,plivanje gliseri,bazuka,open world sve mi to nekako nedostaje, zato kažem zanimljivije.

ma da
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
RE: Mafia 2
pozdrav, vidim da nudis link za dlc-ove za mafiu 2 pa ako bi mi mogao poslati bio bih ti zahvalan..
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
15 godina
protjeran
Mafia 2

ima neko problem kad stavi dlcove da mu se igra crasha kad se pokrece?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

SPOILER ALERT!

Evo skrinovi odjeće iz dlca, za one koji žele vidjeti.

Odjeća dolazi u raznim bojama

TUXEDO WITH BOW TIE TUXEDO WITH BOW TIE
SUIT AND GLASSES SUIT AND GLASSES
HIGHSCHOOL OUTFIT HIGHSCHOOL OUTFIT
RED JACKET WITH SHIRT RED JACKET WITH SHIRT
CLASSY COWBOY SUIT AND HAT CLASSY COWBOY SUIT AND HAT
LONG-COLLARED SUIT AND SHADES LONG-COLLARED SUIT AND SHADES
BIKER CLOTHES BIKER CLOTHES
SERVICE SUIT SERVICE SUIT
Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 0:04 (Kora).

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

SPOILER ALERT! 

Autići iz dlca

Dinamo živi vječno

5 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

Dali ima netko da je kupio original i da je uspio stavit dlcove? dali bi igra prepoznala?

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

SPOILER ALERT!

Evo još malo

He he bebu sam uspio naterati do 220 km/h He he bebu sam uspio naterati do 220 km/h
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina

Prešao i ja prije kojih sat vremena..

Nekako mi je ipak ostao gorak okus u ustima nakon prvih dojmova koji su bili super..

Imao sam feeling kao da igram dosta osiromašenu verziju GTA sa puno boljom grafikom, optimizacijom i fizikom vožnje..

Misije su prererererepetivne, najviše se odnosi na početak i kraj chaptera.. probudiš se, telefon zvoni "Joe je, dođi tu i tu pa idemo tamo i tamo pucat" i na kraju neizbježan "Go home". Sutra dan se opet probudiš i sve ispočetka uz pucnjavu na drugoj lokaciji.. Po meni zbog tog čak i priča gubi na dinamici, ne živi se samo od cut-scena.

Prvi dio igre mi je puno bolji ipak, priča bolja i zabavnije misije, pa čak i GTA 4 + epizode su mi bile zabavnije..

Kod Mafie 2 me jednostavno smeta što sve pršti od potencijala, open world je jako slabo iskorišten.. igra je puno previše linearna za sandbox igru, a glavna sporedna misija je potraga za playboyima.. Ne smetaju mi playboyi (dapače Smijeh) ali fali još puno tog.. prva Mafia je patila od istih nedostataka ali to nije bilo previše bitno jer su misije bile dosta raznolike što sa nastavkom nije slučaj.

Da ne ispadne sad da mi je igra smeće - nije, odlična je.. ali nekako sam ipak puno više očekivao tako da je ovo svojevrsno razočaranje, bar za mene.

7.5/10

E da sam ptičica i da mogu letit ili barem tako nešto nemogu se sjetit..
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

SPOILER ALERT!

Evo skrinovi odjeće iz dlca, za one koji žele vidjeti.

Odjeća dolazi u raznim bojama

Kora kaže...

SPOILER ALERT! 

Autići iz dlca

Kora kaže...

SPOILER ALERT!

Evo još malo

Zakaj si ti to stavil? Pa stavil je Jack Sparrow pred 3-4 strane i još napisal naziv moda -.- Klik.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
protjeran
Mafia 2
Pa eto zato sto sam htio podijeliti iskustvo. Ako ti smeta nemoj gledati
Dinamo živi vječno

0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo meee... Smijeh Mala pauza nakon sto se na meni raspistoljio F-racer (ovo ime je izmisljeno i nema nikakve veze sa stvarnom osobom ili događajem) samo sto sam jednom spomenuo ime svog omiljenog metal benda Skid Row (svaka slicnost s  imenom poznate scene grupe je slucajana). Nema veze idemo dalje... Jucer sam zavrsio igru i mogu reci da mi se dopala. Bilo bi dobro da ima malo vise misija i ponekad da se ima malo vise love. Belji se Jednom mi se desio neki bug - propao sam kroz cestu ( doslovno) i nasatvio sam letjeti medu oblacima. LOL.... slika je dolje. Cool Jos me muce muske ruke na jednoj zenski. Ta i ostale smjesne slike su dolje.  Evo da jos nabrojim pozitivne i negativne stvari:

Pozitiva:

Grafika

Prica

Otvoreni svijet ( koji ipak nije dobro iskoristen)

Oruzja, odjeca, klopa i cuga u frižideru ( klopa i cuga kupljene u Konzumu :p) i osale sitnice

Stari lijepo modelirani automobili

Negativa :p :

Kratkoooooo jako kratkooo

nema dodatnih misija

nema sex scena ( rofl)

nema se para ( a svi znamo da se mafija grca u parama :p )

Skup servis automobila ( popravis atomobile koje obozavas. ostalo razlupas do ibera :p)

taxi - nema ga :(

Evo to su samo neke stavri koje sam zelio navesti...

Na sta lice ove ruke.... :p Na sta lice ove ruke.... :p
Kak sam žedan. :p Kak sam žedan. :p
Sise... Sise...
Drkica. :p Drkica. :p
Bring a piece... Bring a piece...
Propadanje.... LOL Desilo se jedanput... Propadanje.... LOL Desilo se jedanput...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 9:56 (Njambris).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

koliko je vozila u igri?

Men' se čini malo više od 37-38

EDIT: Njambris, ima taksija, ali ne prevoze tebe Belji se

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 10:12 (BannedOnThisForum).
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Igra hebeno kratka? Pa baš i ne. 20-ak sati sasvim solidne kampanje.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

Neznam jel ovo spoiler ali nemojte čitat : Meni je najbolje kad trebaš nać pare za Brunu, onda imaš izliku za radit street chaos :D

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Neznam jel ovo spoiler ali nemojte čitat : Meni je najbolje kad trebaš nać pare za Brunu, onda imaš izliku za radit street chaos :D

Ja to nisam radio Plač

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Mitch kaže...

Ja to nisam radio Plač

banned ja ne kuzim koji je problem s tobom

pokrades ducane i zdrobis mozda koji auto i to ti je to

btw ja nisam drobio aute jer mi se nije dalo vozikati na bruskijevo odlagaliste auta

15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Mitch kaže...

Ja to nisam radio Plač

btw ja nisam drobio aute jer mi se nije dalo vozikati na bruskijevo odlagaliste auta

Eto meni igre služe za zabavu, ako mi je zabavnije ludovat po gradu budel ludovao, ako mi je zabavnije riješavat misije budem ih riješavao...

Mnogo vas ne razumiju ćemu služe video igre ;)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Ne govorim o tome nego o street chaos, ja sam prešao igru.

17 godina
neaktivan
Mafia 2

http://mafia-empire.com/forum/index.php?topic=25.0 tu mozete naci Freeroam Mod :D

Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina

daj nek neko proba Smijeh

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
Mafia 2

evo stavio sam freeride te mogu reci da radi.Sada dali ima bugova to jos neznam.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

oke, sam ti isprobavaj, btw. jel ti corruptalo saveove ?

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

ovo radi, sam me zanima kak sejvat, jer meni neš kaže da nemogu.

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
dex3108 kaže...

ovo radi, sam me zanima kak sejvat, jer meni neš kaže da nemogu.

Ne može nikom, enjoy ^^

15 godina
protjeran
Mafia 2
Ja ne kuzim. Iz svoje dobre volje stavim nekiliko skrinova da podjelim s obima koji ZELE vidjeti, onaj lik meni na to prigovori da je Sparrow to stavio ranije ( zamisli, pa sta ak je Sparrow stavio, nije stavi APSOLUTNO ISTE ssove, a i da je odakle njenu pravo da meni govori sta da ja stavljam a sta ne) i pokupi masu TU, a ja mu kazem da ne gleda ako mu smeta i pokupim masu TD. Pa sto je tu lose? I jos sam cak stavio spoiler alert! A da nisam sta bi tek onda bilo......
Dinamo živi vječno

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Kad skinem di to moram kopirat?

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Ja ne kuzim. Iz svoje dobre volje stavim nekiliko skrinova da podjelim s obima koji ZELE vidjeti, onaj lik meni na to prigovori da je Sparrow to stavio ranije ( zamisli, pa sta ak je Sparrow stavio, nije stavi APSOLUTNO ISTE ssove, a i da je odakle njenu pravo da meni govori sta da ja stavljam a sta ne) i pokupi masu TU, a ja mu kazem da ne gleda ako mu smeta i pokupim masu TD. Pa sto je tu lose? I jos sam cak stavio spoiler alert! A da nisam sta bi tek onda bilo......

ne cmizdri.

Model fashion guru.
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

"Onaj lik" ima svoje ime, Jack je stavio slike autiju, i slike odjeće, ti si slike na istu tu foru stavljao. 

A i auti i odjeća nisu nikakav spoiler.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice