Mafia 2

poruka: 4.888
|
čitano: 1.294.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
IvL kaže...

Baotica sry al mislim da ti nisi normalan :P grafika u gta4 bolja??? lol

kao prvo grafika u gta4 je sranje a zahtjevna da nemozes igrat na high osim ako imas dvije graficke i mega dobar quad, a likovi meni ne nestaju iz auta ako tebi nestaju...u gta trebas puno vise metki da nekoga ubijes ako se dobro sjecam, nisam dugo igrao gta4...

edit: igra ima 7gb neinstalirana, a to sto rockstar nezna optimizirati nista zato i je gta4 tako velik i zbog toga trebas imati komp za 15k kuna da bi igrao sve na high s 25fps-a....gta4 je najlosije optimizirana igra ikad...

Istina GTA IV je strašno neoptimiziran, sorry, mislio sam uglavnom na samostalni dodatak GTA IV Episodes From Liberty City, koji je u stvari GTA IV kakav je i trebao biti za PC.A što se tiće veličine današnjih igara sorry, ali vrijedi pravilo da ne možeš deset litara nagurati u kanister od pet litara (i ne, japanci nisu izumili takav kanister).

I iso fajl od mafije je 5.57 GB a instalirana igra zauzima 5.82 GB.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
17 godina
Mafia 2

Jel ima neki review od igre od nekog forumaša ?

Ja sam 3 put prešao igru dok sam bio suspendiran pa bi mogao napravit neki review.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

0 3 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ja sam 3 put prešao igru dok sam bio suspendiran pa bi mogao napravit neki review.

Nema slobodno ti napravi i da ima , kome smeta još jedan, svako svoje mišljenje.

ma da
15 godina
protjeran
Mitch kaže...

3 puta?!? wtf?! Kako ti se da 3 puta zaredom?! E to se već zove opsjednutost videoigrama.....

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
mene najvise zivcira sugava policija. vozis malo brze ili klepis nekog lika na cesti i odmah te love. A onda pak se autom zaletim u policijski auto i tad me ne love. malo blesavo
16 godina
moderator
davorinho kaže...
mene najvise zivcira sugava policija. vozis malo brze ili klepis nekog lika na cesti i odmah te love. A onda pak se autom zaletim u policijski auto i tad me ne love. malo blesavo

Ili kad prođeš kroz crveno na semaforu isto te ne love...al dobro to je manje bitno.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
protjeran
pirat kaže...
davorinho kaže...

Ili kad prođeš kroz crveno na semaforu isto te ne love...al dobro to je manje bitno.

Da, prođeš kroz crveno ne love te, a pređeš speed limit ganjaju te ko da si Ante Gotovina

btw evo moje statistike, ja nisam gubio vrijeme na časopise i ta slična sranja, ja sam se potpuno na priču fokusirao

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
davorinho kaže...

Ovo me podsjeca na Driver 2.Namigiva

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
15 godina
Mafia 2

ukoliko netko ima problema na win 7 kad se izađe iz igre potamni ekran, evo rješenje: tamo gdje vam je mafija instalirana desni klik na launcher.exe =>properties =>compatibility=>klik na kvadratić gdje piše disable desktop composition=>apply

"I didn't cry when Bambi's mother was shot... but I cried when HAL was turned off."
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
superJozo kaže...

ukoliko netko ima problema na win 7 kad se izađe iz igre potamni ekran, evo rješenje: tamo gdje vam je mafija instalirana desni klik na launcher.exe =>properties =>compatibility=>klik na kvadratić gdje piše disable desktop composition=>apply

Ili jednostavno kad izađete iz igre pritisnite Ctrl+alt+del i samo cancel.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Mafia 2

ee jel se mafia mora prek steama

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
mad9dog kaže...

ee jel se mafia mora prek steama

Ako misliš na Original, da moras imati steam.

@superjozo: Hvala na postu, baš sam imao problema sa tim, vec sam pomislio na drivere.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 8:09 (Weky).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

mafia: the city of lost heaven moze link od ovog ali da radi

0 4 hvala 0
15 godina
odjavljen
mad9dog kaže...

http://store.steampowered.com/app/50130/

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

Evo!

Radi sigurno.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Mafia 2

igra je predobra

grafika odlična

karakteristike likova

sve

mali kapacitet igre a ogromne tehničke usavršenosti za razliku od gta 4

samo što igra kratko traje

i nema free mode

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2
Igra je OK,al Engine joj nije bas najbolji, kakav je pobogu AA filtar koji jednako "radi" na on i off?
Također podrška za Multi GPU je u banani. Na nekim dijelovima ima poprilicnog frame dropova, a primjetio sam da su malo i bench sredili.
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

eee ljudi da li mi moze ko poslat link na stranicu u ovoj temi gdje pise kako iskljuciti fiziku sa odjece?

brzo se nakupljaju stranice Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 8:55 (diy_jova).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
TopForumaš kaže...

GTA Vice City je imao 5x bolju ideju sa snjegom.

Ovo je neki mod ili je bilo u sklopu igre? Znam za snow mod za San Andreas i GTA IV, ali za ovo ne čuh.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Igra je konačno izašla i vidim da na Steamu ima 57 achievementa - po njima ispada da ima dosta fora koje možeš raditi mimo glavne misije, jedna od jačih je "Show you know how to talk to a hooker" a simbol je lik kako nekog mlati. :-))

Grafika lijepo izgleda, barem u demou i još uvijek razmišljam vrijedi li to sve 30 € za koliko se može dobiti key na onlinekeystoreu ili treba pričekati neki božićni popust. Dobro je netko napisao u reviewu da to ipak nije GTA IV tj. da dosta stvari fali. Npr. vidim da ima stanica metroa, ali naravno od vožnje vlakom kao u GTA ništa. Dođem do jezera (ili mora) i da bi zaplivao, a lik se samo odbija od vode. Čamaca pretpostavljam kao i helikoptera vjerojatno nema, kad te naganja policija ne možeš pucati iz auta itd.itd.

Možda stvari isprave DLC-ovima, vidim da su već najavljeni. 

BTW, ako netko zna za neki shop koji prodaje i za manje od 30€ a da je legit i pouzdan, neka pošalje link.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
microman kaže...
Igra je OK,al Engine joj nije bas najbolji, kakav je pobogu AA filtar koji jednako "radi" na on i off?
Također podrška za Multi GPU je u banani. Na nekim dijelovima ima poprilicnog frame dropova, a primjetio sam da su malo i bench sredili.

Pa to su minimalne stvari u enginu koje ce vjerovatno brzo usavrsiti patchevima. Glavno da engine radi dobro i daje solidnu kvalitetu.

Tvrdy kaže..
Ovo je neki mod ili je bilo u sklopu igre? Znam za snow mod za San Andreas i GTA IV, ali za ovo ne čuh.

Mod.

16 godina
Tvrdy kaže...

Igra je konačno izašla i vidim da na Steamu ima 57 achievementa - po njima ispada da ima dosta fora koje možeš raditi mimo glavne misije, jedna od jačih je "Show you know how to talk to a hooker" a simbol je lik kako nekog mlati. :-))

Grafika lijepo izgleda, barem u demou i još uvijek razmišljam vrijedi li to sve 30 € za koliko se može dobiti key na onlinekeystoreu ili treba pričekati neki božićni popust. Dobro je netko napisao u reviewu da to ipak nije GTA IV tj. da dosta stvari fali. Npr. vidim da ima stanica metroa, ali naravno od vožnje vlakom kao u GTA ništa. Dođem do jezera (ili mora) i da bi zaplivao, a lik se samo odbija od vode. Čamaca pretpostavljam kao i helikoptera vjerojatno nema, kad te naganja policija ne možeš pucati iz auta itd.itd.

BTW, ako netko zna za neki shop koji prodaje i za manje od 30€ a da je legit i pouzdan, neka pošalje link.

Ali kad su to različite igre,Mafia II 1950-te godine,a GTA IV suvremeno.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
neaktivan
Baotica kaže...

I iso fajl od mafije je 5.57 GB a instalirana igra zauzima 5.82 GB.

Kod mene je 7,40 GB na disku, šta ti imaš, polu demo?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
protjeran
Tvrdy kaže...

Ja ne bih nikada kupio ovakvu igru u digitalnom izdanju, radijee bih dao više novaca za ono deluxe izdanje sa mapom idt.

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja igram da pređem,  a rijetko kad pređem do kraja. Evo sad odkako imam xbox mi je veći gušt igrat pa prelazim cijele igre, ali mislim da na pcu igram da bi već odusto od mafie

Sad sam na predzadnjem chapteru

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Ja igram da pređem,  a rijetko kad pređem do kraja. Evo sad odkako imam xbox mi je veći gušt igrat pa prelazim cijele igre, ali mislim da na pcu igram da bi već odusto od mafie

Sad sam na predzadnjem chapteru

Da, i meni je na xboxu veći gušt prelaziti, jer najbolje je ležati u krevetu iza ponoći i cijelu noć igrati neku igru Smijeh

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Došao sam do 7. chaptera.

Upravo sam izišao iz zatvora, te gonjam pijane kolege.

Počelo je se zahuktavati - Napokon nema više snjega glupog.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
Weky kaže...

Došao sam do 7. chaptera.

Upravo sam izišao iz zatvora, te gonjam pijane kolege.

Počelo je se zahuktavati - Napokon nema više snjega glupog.

E točno tu sam sad i ja..hehe

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
16 godina
Mafia 2

Ja sam tek na početku chaptera 3.

A već imam 2 sata igre, ali ja sam chapter 2 tako lagano bez trčanja prošao, ljepo sam hodao i divio se svjetu, a i malo sam se voziako okolo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Ja sam tek na početku chaptera 3.

A već imam 2 sata igre, ali ja sam chapter 2 tako lagano bez trčanja prošao, ljepo sam hodao i divio se svjetu, a i malo sam se voziako okolo.

Upravo tako i ija igram. Zasada imam nekih 10-ak sati igranja 50% igre okoprilike.

Očekivao sam od Mafije II nekih 30-ak sati, al vjerovatno ce biti oko 25-ak kod mene. Necu zavrsitit igru dok neskupim sve playboje i ostalo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice