Mafia 2

poruka: 4.888
|
čitano: 1.295.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
BannedOnThisForum kaže...
Weky kaže...

Evo prešao sam do sada najtezu misiju u Mafij II.

Prvo sam čekao nekih 5min dok se nisu počeli povlačit. Onda sam se lagano prešuljao do trgovine obucom i tamo kupio novo odjelo.

Onda sam pješke do doma otišao i to je to ;)

Poslušao me Osmijeh Btw, to nije najteža misija, vjeruj mi Namigiva

Mislio je do sada najtežu od ovoga što je on prešo.

ma da
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Hebote 5 misija i još uvijek isti level design, snjeg glupi?? Postaje jako dosadno i monotono u igri.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Weky kaže...

Hebote 5 misija i još uvijek isti level design, snjeg glupi?? Postaje jako dosadno i monotono u igri.

Strpi se i nemoj prerano zaključivati. Ima još dosta raznolikosti u igri.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Pa u gta  4 je sve ama baš isto .

Mislim da su recenzenti malo previše popljuvali igru.

Meni  fali , pa baš i ne fali ali bi dobro došlo više radio stanica .

Linearna je ali uopće nije važno kad su misije dosta raznolike ali male previše vozikanaja.

Još mi ni jednom nije palo napamet  da igram neku  sastrane misiju.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 21:34 (WItcher).
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Pa u gta  4 je sve ama baš isto .

Mislim da su recenzenti malo previše popljuvali igru.

Meni  fali , pa baš i ne fali ali bi dobro došlo više radio stanica .

Linearna je ali uopće nije važno kad su misije dosta raznolike ali male previše vozikanaja.

Još mi ni jednom nije palo napamet  da igram neku  sastrane misiju.

Igra je odlična, vozikanje i jeste bit igre :) Kakav je to mafijaš koji trči 2 km do objective-a? Smijeh Za radio stanice si upravu.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Ja sam sve dosada side misije odigrao. 4H igre, a tek 19% :S

Polako igram igru, istrazivam, skupljam sve. Iznimno mi je glupo preci jednu igru u jednom danu, kao što neki forumasi rade pa se hvale s tim. To nije uzitak.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Nakon dva dana igranja mogu reči da imam dosta lagga što se ne bi smjelo događat barem ne na mojoj konfi, najviše kada vozim auto negdje poslije 5 chaptera to počne kada se makne snijeg.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 21:36 (ZDS).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ja sam sve dosada side misije odigrao. 4H igre, a tek 19% :S

Polako igram igru, istrazivam, skupljam sve. Iznimno mi je glupo preci jednu igru u jednom danu, kao što neki forumasi rade pa se hvale s tim. To nije uzitak.

Pričaj šta hoćeš, ja kad sam počeo, nisam se mogao odvojiti, i bilo mi je užitak ovih trenutnih 5 h igre.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
ZDS kaže...

Nakon dva dana igranja mogu reči da imam dosta lagga što se ne bi smjelo događat barem ne na mojoj konfi, najviše kada vozim auto negdje poslije 5 chaptera to počne kada se makne snijeg.

Kakvog laga...Disableaj Pshyx ( ili ga stavi na medium ali makni odječu ljudi u okolini ). Meni je AA stvarao čudno refreshanje tekstura dok sam bio u kući, pa probaj njega isključiti. Vani je bilo ok, ali u kući ( pogotovo Joevoj ) ko da poludi.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
odjavljen

Pričaj šta hoćeš, ja kad sam počeo, nisam se mogao odvojiti, i bilo mi je užitak ovih trenutnih 5 h igre.

5h i 9 chapter? Očito igraš da što prije predes igru.

Ja skoro toliko H imam i tek sam na 5ch., a nisam puno puta ginio ni ništa, vec jednostavno istrazujem igrom i maksimalno skupljam sve casopise i ostalo.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Inace ako malo bolje pogledate auto se ponasa isto i na snijegu i na cesti, na cesti se baca isto ko na snijegu.

Malo sam bolje gledao onu scenu kada dodes kuci i Joe te vozi autom po snijegu, dopela se pred zavoj i pocne kociti 2m prije, u stvarnosti bi samo produzio.

Valjda ne baca jako jer su auti bili slabi i nisu mogli povuc na izlasku iz zavoja, a kao onda nakon 10god kad se vito vrati iz zatvora su puno jaci pa je isti klinac ko i na snijegu.

BTW. u demou je bilo manje framedropova i igra je isla fluidnije.

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 21:40 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ja skoro toliko H imam i tek sam na 5ch., a nisam puno puta ginio ni ništa, vec jednostavno istrazujem igrom i maksimalno skupljam sve casopise i ostalo.

Ali pravo sam guštao to što sam igrao, ne želim da ju što prije prijeđem, ali nemam izbora Neodlučan

11 chapter, zapravo Belji se

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Inace ako malo bolje pogledate auto se ponasa isto i na snijegu i na cesti, na cesti se baca isto ko na snijegu.

Malo sam bolje gledao onu scenu kada dodes kuci i Joe te vozi autom po snijegu, dopela se pred zavoj i pocne kociti 2m prije, u stvarnosti bi samo produzio.

Valjda ne baca jako jer su auti bili slabi i nisu mogli povuc na izlasku iz zavoja, a kao onda nakon 10god kad se vito vrati iz zatvora su puno jaci pa je isti klinac ko i na snijegu.

spoiler

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 21:43 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan

Nemoj spoilat!!! Ima ljudi koji nisu prešli igru.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 21:45 (nidjo123).
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ali pravo sam guštao to što sam igrao, ne želim da ju što prije prijeđem, ali nemam izbora Neodlučan

11 chapter, zapravo Belji se

Onda jos gore, znaci nije dobro napravljeno ponasanje auta na snijegu, a niti na cesti bogme, auto se ponasa ko da ima 300ks i 1000kg.

istina da su Americki auti imali viska konja i malu upravljivost ali svejedno.

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 21:43 (luka_cro).
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

NE

kako mozes reci da je snijeg glup nikad ga jos nije bilo u takvim igrama

btw traje upravo 5 chaptera

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Onda jos gore, znaci nije dobro napravljeno ponasanje auta na snijegu, a niti na cesti bogme, auto se ponasa ko da ima 300ks i 1000kg.

istina da su Americki auti imali viska konja i malu upravljivost ali svejedno.

Po 1000 kg imaju, ali ne znam za horse power

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Stigao sam do chapter 4 i mogu reći da mi se igra jako sviđa. Posebno prethodna misija kad pokradeš onaj sef. Ovaj tip igara mi odgovara (šuljanje, dobra priča) i definitivno mi je igra bolje sjela od GTA IV. Optimiziranost je također dobra. Uključen vertical sync i FPS konstantih 60 na max dertaljima, fizika isključena. Sve u svemu, pohvale za igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...

NE

LOL.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...
TopForumaš kaže...

NE

LOL.

sta lol u kojoj si ti (novijoj) sandobox igri vidio snijeg

daje sasvim novu atmosferu te uopce ne traje dugo

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Po mini bolji od gta u svakom pogledu osim zabave ( isključujući gta4 ).

U gta samo psuju ,ova ona banda , bla bla bla, jo maj niger i tako to .

Ovdi se to psovanje ima smila i sa stilom ga govore :).

Pjesme su puno bolje nego u gta .

Još da da ima bazuke ja bi bio još sretniji.

Kad je onaj kaj dila oružjem rkao da ima sve od... do bazuke ja se već ponadao.

Ko zna možda ima.

Snjeg je super a i pjesme su  u to vrijeme prikladne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 21:52 (WItcher).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Baš sam na 10-om čapteru.

Dobra je igra ali je prelagana i jedinica je bila bolja.

Kako bi volio da prerade 1. dio na novom engineu.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...

sta lol u kojoj si ti (novijoj) sandobox igri vidio snijeg

daje sasvim novu atmosferu te uopce ne traje dugo

GTA Vice City je imao 5x bolju ideju sa snjegom.

Iskreno meni je ubitačno glupo i dosadno provesti 5h gledajuci   u iste teksture, isti dizajn, samo reciklaza. DooM 3 je jedina igra kod koje mi to nije smetalo.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Meni ce igra potrajat dok ne skupim SVE playboy casopise =)

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja sam u kanalizaciji pronašao neku sliku gole tete, ko li je tu drkao da mi je znat Šutim

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ruši mi se na 7. chapteru, premda je sve do tada radilo kao po loju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Riker kaže...

Ruši mi se na 7. chapteru, premda je sve do tada radilo kao po loju...

jogurt o kojem nesmijemo pricat

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
...

Al svejedno ti moraš započinjat....

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Mafia 2

E da sad sam se sjetio, netko je spomenuo snajper u igri no ja ga nigdje nisam nasao.

Model fashion guru.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

ja mislim da ima samo kar98k sto slici na sniper tj. ima najveci zoom.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice