League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.335.537
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League of Legends

Pozdrav,

trenutno se nalazim na EUNE serveru u silver II diviziji. Mainam support, točnije Alistara i ako ima nekog da želi igrati rankeda samnom neka me slobodno doda. Nick je mikiFrajer.

1 0 hvala 0
13 godina
Re: League of Legends
fizicar1 kaže...
Skullscar1989 kaže...

i naravno u svakom matchu na malim levelima pripremi se na hrpu budala...

Na to sam navikao i drugim igrama tako da nema problema s time

S kojim champom je najbolje pocet igrat?

Bilokojim koji košta 450 ip :D

11 godina
neaktivan
League of Legends

Što se događa sa LoL-om danas? Nakon log in-a mi pise da moram cekat dvadesetak minuta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fizicar1 kaže...

Što se događa sa LoL-om danas? Nakon log in-a mi pise da moram cekat dvadesetak minuta...

Standardno povećani login queue kada dođe do problema sa clientom u peak satima.

EUNE: Ferritin
15 godina
neaktivan
League of Legends

Poklanjam acc (smurf) na EUWu, plat 4, 20ak champova, 2 basic ad i ap rune page-a, prošlu sezonu završio sa plat, trenutno na losing streaku (no nije strašno), trenutno nema nikakve restrictione no prilično sam bio toksičan tak da se nemojte čudit ako ih dobijete.

Razlog: Radim novi acc te mi je pun kufer ovog eloa a i vec imam main acc (xxCROsainTxx) na EUNEu koji nisam taknuo od 2014. Ako hoćete nešto provijeriti vezano za acc odite na op.gg ili lolking te pogledajte username DropTheShockwave ili me dodajte na EUWu.

Osoba koja ga hoće nek samo pošalje svoj mail u inbox da ga ja mogu promijeniti.

BTW znam da sharanje/prodaja ili šta već acc-ova nije dozvoljena no bolje da ga nekome dam nego da propada.

EDIT: Acc otišao kolegi Kolacic.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 2:16 (xxCROsainTxx).

4 0 hvala 1
15 godina
League of Legends

ESL Adria dobiva i hardware nagrade!

Od ovog mjeseca dobili smo i potporu od Acera u našim poduhvatima pa imamo šansu i bolje nagraditi naše timove na mjesečnom finalu LoL turnira.

Kvalifikacijom kroz tjedne ESL Adria kupove, dobivate pravo nastupa na mjesečnom kupu gdje ćete se uz standardne nagrade boriti i za 5x Acer Predator gaming miševa!

Link na prijavu je ovdje.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
13 godina
neaktivan
League of Legends

Ima koga na EUW oko platinuma da bi htio dynamic que add me! ign: Setínho

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League of Legends

Hmm 

This troubled world, this peaceful world. Beneath the sky, its all the same. Its only Earth.
Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Moze pomoc oko odabira champ? Novi sam, igram dosta Akali vec iman oznaku (ono sto se dobije kad dobro igras, pa je prikaze u lobbyu). E sad, postoji li jos neki, osim Katarine koji se moze igrat dosta flanky? (feed do lvl6, onda iz jungla uletim na flank i ubijam bot/top)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League of Legends

da

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 2 hvala 0
15 godina
League of Legends

Treći po redu ESL Adria kup je pred vratima. Prijavite se i osigurajte mjesto na mjesečnom finalu gdje vas čekaju vrijedne hardware nagrade!

Više info: http://play.eslgaming.com/leagueoflegends/eu-nordic-east/lol/open/adria-open-cup-39/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League of Legends

Sto treba popravit po vasem misljenju? Nov sam igrac pa bi dobro dosao kakav prijedlog ili kritika :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
fizicar1 kaže...

Sto treba popravit po vasem misljenju? Nov sam igrac pa bi dobro dosao kakav prijedlog ili kritika :)

Aktiviraj windowse 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
14 godina
fizicar1 kaže...

Poboljšati farm i možda itemizacija (ne igram top, a i igrao sam možda 2-3 puta u zadnje 3 godine Olafa tako da nemam pojma što ljudi buildaju za njega)

Najbolji način za vidjeti itemizaciju, masterije, rune ti je otići na: http://www.lolskill.net/top i odabrati champa iz padajućeg izbornika, onda apply filter i naći u top 10 igrača jednog ili dva (jer neki igrači igraju drugačije stilove, drugačije buildaju rune itd.) što igraju olafa.

Nakon što vidiš ime od igrača odeš na: http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#page/landing-page (regije na kojima igrači igraju mijenjaš samo što u linku promijeniš npr. matchhistory.euw u http://matchhistory.na) i tu onda upišeš njegovo ime i search odeš, i nađeš gameove sa kojima je igrao olafa. Stisneš na određeni game i  onda stisneš na "player builds" i tu ćeš nađi kojim je redosljedom buildao iteme, koje rune koristi, masterije itd.

Evo ti za primjer top 1 igrač olafa u svijetu: http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-history/EUW1/27219888

Imaš još i lolking.net di su baš guideovi rađeni za champove. Onda imaš champion.gg isto dobra stranica ako ti se neda u detalje gledati. 

E da jedan savjet. Ako želiš brzo napredovati u rankedu igraj samo dvije role, npr. mid i jungle je moja preporuka. Odabereš po 2-3 champa za mid i 2-3 champa za jungle koja su trenutno god tier i igraš samo njih. Garantiram da ćeš napredovati puno brže nego da ideš igrati svaki drugi game drugog champa. Isto tako ako si skroz novi igrač, najbrži način za upoznati se sa svim champovima je igrati ARAM. Tamo naučiš kakve skillove ima pojedini champ, mehanika skilla itd. Evo ti najbolja stranica za odabrati champa (baziraj se na God tier champovima, a možeš i na tier 1 demi god, ali moja preporuka je da gledaš god tier pošto su to trenutno OP ilitiga najjači champovi na tom patchu trenutno. Jedina mana je to što se banaju dosta ): https://rankedboost.com/lol-tier-list-solo-queue/

To bi bilo to što mi sada pada na pamet. Ako ti treba još koji savjet pitaj tu ili na pm ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 2:27 (Baldurion).
15 godina
League of Legends

Pridružite nam se na strimu današnjeg ESL Adria turnira. (live sve do ~18:30h)

https://www.twitch.tv/esl_adria

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League of Legends

koje je to preseravanje svaki put od newbie igrača stavi ss di mu je dobar score pa kao sto treba popraviti...

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WukongFtw kaže...

koje je to preseravanje svaki put od newbie igrača stavi ss di mu je dobar score pa kao sto treba popraviti...

Uvijek moze bolje,nije nikakvo preseravanje,samo pitam za savjete s kojim bi score bio jos bolji.

15 godina
neaktivan
Nije sve u skoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fizicar1 kaže...
WukongFtw kaže...

Uvijek moze bolje,nije nikakvo preseravanje,samo pitam za savjete s kojim bi score bio jos bolji.

De boga ti dragog ne prdi, nije ti ovo FPS da se gleda KDA, a i nije mi uopce jasno kak bi neko trebo ista zakljucit iz tog SS-a. Kad se analizira game se fino gleda replay a ne SS na kraju game. Tako da stvarno ne vidim poantu u stavljanju istoga i postavljanju takvog pitanja.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
12 godina
neaktivan
League of Legends

Lik želi čuti pohvalu i tjt

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League of Legends

Bravo,procitali ste me 

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
fizicar1 kaže...

Bravo,procitali ste me 

Da bar imam SS od teemača ad 42-0

Može proći i ovaj.. Od početka igrano s tim itemima.

Kerijo gejm a baš sve sam krivo radio. Hmm sta SAD?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 12:51 (Kolacic).
12 godina
neaktivan
League of Legends

Ae ne serite, konacno malo ozivi tema i onda se vi pocnete prepucavat medusobno.

Da cujemo malo sad kad je vec sezona posteno pocela, u kojim divizijama ste i na kojim serverima? 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja i hajro dejamond.

Fading memories of distant future
12 godina
neaktivan
League of Legends

Forever platinum :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ja i hajro dejamond.

Ovaj momak ima diamond Kappa 

This troubled world, this peaceful world. Beneath the sky, its all the same. Its only Earth.
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Tkalle kaže...

Ja i hajro dejamond.

Waj ju du dis to me hajro....

Fading memories of distant future
15 godina
hari85 kaže...

Ja tu ne vidim nikakvog momka. Kappa

13 godina
neaktivan
League of Legends

Aurelion sol nevideno smece od championa, u trenutnom stanju igre gdje svi i moja baka imaju jump oni se odluce za ovakvog championa, mozda bi bio dobar nekih 4 sezona prije kada su ga i smislili.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice