Pa slazem se, i znam da sam to dobio s razlogom.. Ovo sam postao jer vidis da pise 1 game, a gore desno 37 
I sad odigrah taj 1 game i dobio chat natrag.. Sad cekam novu rundu 
Također ista stvar i kod mene, s tim da sam ja slao upite na support ali mi uopce više ne odgovaraju na tickete stare i preko 2 tjedna ( bez bumpanja da se razumijemo).
A reko sam im među ostalim da mi temp. banaju acc ako nađu i jedan jedini legit. report . I sad su mi ukinuli chat restrict, a imo sam još 68 gejmova za odradit.
S tim da nisam siguran dal su mi ukinuli chat ban radi ovih upita na support( so obzirom da mi nisu ništa odgovorili) ili su napokon poceli radit svoj posao i ugasili automatsku dodjelu chat restricta, bez provjere reporteva.
Evo osjecam se ko da sam oslobođen doživotne kazne zatvora, jer su otkrili dokaze da nisam kriv.

.
) dosla sam do gold 4 iz silvera 2 (144 rankeda) naravno uz pomoc odlicnog adc moze se reci da smo carryali jedno drugo kako koji game 

. Došlo mi je da quitam lol ali sam shvatio par trikova kako poboljšati junglanje/counterjunglanje/čitati mapu/tabati/f keyevi a s vremenom i shvatiš matchupe pa znaš što trebaš odabrati da paše u team comp i dobro je protiv neprijatelja.