Imam jedno pitanje sta je lakse za igrat Dota2 ili LoL?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LoL
Imate li vi neke posebne termine kada igrati?
Evo prije nekih pola sata sam igrao ranked, mid je leavao u 8.minuti.Top i adc flameri, samo support morgana bila normalna, jos enemy team Master yi (dijete od 12 godina,kao i vecina igraca master noob-a) govori da sam ja "fucktard" jer sam pobjegao od njeg,i onda on nema ban cak ni chat restriction?
A ja danas dobio 4. po redu chat restriction, bas divno..
Kad osjećam da mi se igra i dok me nije briga za ishod matcha. Vremenski najčešće od 22-00 nadalje. Ali trenutno već ~mjesec dana igram normale/arame.
Kad osjećam da mi se igra i dok me nije briga za ishod matcha. Vremenski najčešće od 22-00 nadalje. Ali trenutno već ~mjesec dana igram normale/arame.
pa i ja vise volim igrati normale/arame ali me zivcira sto sam sjebo placement meceve pa hocu samo izac iz bronze, da ne budem bas u najslabijoj ligi.
A dalje me nije ni briga,svakako ovaj ranked sistem nije mjerodavan 
Ako imaš neki acc dodatno u tom elo range, rado bih odigrao s tobom do platine :)
Ma otkud mi. 
Imam jedno pitanje sta je lakse za igrat Dota2 ili LoL?
LoL je puno laksi, medjutim ako tek pocinjes puno ces se bolje osjecat igrajuci dotu jer je LoL community puno toksicniji i svi smurfaju pa ce te puno flejmat u pocetku.
Ako imaš neki acc dodatno u tom elo range, rado bih odigrao s tobom do platine :)
Ma otkud mi. 
Šteta onda xD Sretno u potrazi
Imate li vi neke posebne termine kada igrati?
Evo prije nekih pola sata sam igrao ranked, mid je leavao u 8.minuti.Top i adc flameri, samo support morgana bila normalna, jos enemy team Master yi (dijete od 12 godina,kao i vecina igraca master noob-a) govori da sam ja "fucktard" jer sam pobjegao od njeg,i onda on nema ban cak ni chat restriction?
A ja danas dobio 4. po redu chat restriction, bas divno..
Pa igraj dok ti se najbolje prohtje.
Dok imaš najviše volje i dok si ajmo reči, nabrijan.
Što se tiće ovih 4 chat restrictiona, vjerujem da si ih zaslužio ko i ja svojeg 180 game, što zbog trolanja u all chatu, što zbog trenutaka dok mi pukne film.
Ovaj yi ako si ga reportal vjerojatno bu dobil CR tak da np.
Još 2 sata do početka Low Elo 4Fun #2 turnira.
Prijave traju do 14:30 :)
http://www.e-sports.hr/lol/tournaments/e-sports-hr-low-elo-4fun-2/
Cro4LoL #29! 13.8.-15.8.2014. na ESLu!
Više detalja ovdje: http://www.esl.eu/hr/lol/cro4lol/cup_29/news/246458/
Nagrade:
1. 5 x 20€ Riot Points + Triumphant Ryze
2. 5 x 15€ Riot Points
3. 5 x 10€ Riot Points
4. 5 x 5€ Riot Points
Keep up the good work bro!! :)
Čestitke!
Jel imao jos ko problema na euw? Sad sam imao ping i do 1300, bas kao i ono prije 2-3 sedmice, mada danas sto sam igrao nije bilo problema.
Jel netko ima probleme sa LP-ima?
Pobjedio sam oko 20 od 30 zadnjih gejmova, digao sam 2 divizije. Do sad sam dobivao 22-24, gubio 11-14. Danas prvu izgubim -19 i onda dobijem +17. MMR mi nije mogao pasti jer sam jucer dobio 5 od 6 pa nema razloga da padne.
Ima neko high-elo da smurfa, ili jednostavno da je dobar da mi pomogne da zavrsim promo i udjem u silver 5 
U promo sam za bronze 1 trenutno, imam 1W i 1L, pa mi treba win da nastavim prema silveru..
Ako ima neko da je zeljan pomoci do silvera, nek se javi 
Ima neko high-elo da smurfa, ili jednostavno da je dobar da mi pomogne da zavrsim promo i udjem u silver 5 
U promo sam za bronze 1 trenutno, imam 1W i 1L, pa mi treba win da nastavim prema silveru..
Server? Ako imaš neki acc u istom elo range nije problem. Dia 2 main :)
eune, dobro mi ide al zelim do skole uci u silver da se ne zamaram rankedom vise..
svakako igram normal draft pick, rijetko kad dobijem trollove, uvijek dobri igraci 
Pa nemam drugi acc,tesko da cu ga nac, mozes li ikako pomoc?
Keep up the good work bro!! :)
Zbog pomaganja na njihovom oficijalnom forumu te neke ostale sitnice. 
Ove vrste rankova nemorate citat jer to je zastarjelo.
eune, dobro mi ide al zelim do skole uci u silver da se ne zamaram rankedom vise..
svakako igram normal draft pick, rijetko kad dobijem trollove, uvijek dobri igraci 
Ako je silver, nije problem, javit ću ti se preko PM-a kad nađem acc, ima prijateljica dosta smurfova xD
EDIT: nema veze, kolega sa foruma je posudio acc, posalji svoj nick ingame u PM, sutra cemo poceti :)
Posudim ja acc na EUNE ak treba, silver 5, 98 LP xD
Uredno, svaki gejm gdje vidim flejm ide verbal abuse, a pošto smo duoQ, idu dva. I mute ofc. I stvar radi. Napokon.
Pa slazem se, i znam da sam to dobio s razlogom.. Ovo sam postao jer vidis da pise 1 game, a gore desno 37 
I sad odigrah taj 1 game i dobio chat natrag.. Sad cekam novu rundu 
Ako je silver, nije problem, javit ću ti se preko PM-a kad nađem acc, ima prijateljica dosta smurfova xD
EDIT: nema veze, kolega sa foruma je posudio acc, posalji svoj nick ingame u PM, sutra cemo poceti :)
eto, poslao sam ti na pm svoj summoner 
ako si to meni napisao, nisam nista dobio u PP?