Ohh yeah chat bans :D. Posto spamam samo ranked narvno dobivam i masu reporteva, ma da sam bezgrešan Isus Bog sa skillom Fakera, bila bi ista stvar jer bi me opet klinci reportali za razno razne gluposti nebitno win or lose, jer su svi nabrijani u tom rankedu kao da im zivot ovisi o tome.
Nakon mučki odrađenih 15,30,70 gejmova sad sam dobio novih dodatnih 140 :D, a siguran sam da to nije kraj.
Poslo sam na support upit i nakon automatskog odgovora da se tribunal upgradea itd., pošaljem im poruku da mi temp. banaju acc ako nađu i jedan jedini legit report . Na to mi odgovara da ce preusmjerit ticket player behavior teamu , i da mogu ocekivat odgovor svaki cas.
Od tad vec tjedan dana odgovora nema, cak sam i bumpao nakon 3 dana al naravno ništa.
Nakon svega mi se cini da je RIOT svjestan ovog što se dešava pa sam cak razvio nekoliko teorija zavjere(ako ništa da se bar malo nasmijete, iako pokušavam bit ozbiljan) ;
1. mozda planiraju uvest modifikaciju chata za sve pa je ovo neki nacin testiranja kako ce comunity reagirat na to
2. guranje curse voicea ("Uhh jbt gle imam chat ban, ajmo svi na Kurs voiss")
3. ovo je nacin da se onemoguci igracima da prodaju svoje accounte, jer nitko ne zeli kupit acc s nekom vrstom ban-a ( koliko pratim, 70% plat+ igraca ima chat ban, što je oko 40k accounta na EUNE )
4. Ovo zadnje ce glupo zvucat, al nije posve nelogicno zbog rastuce baze igraca; Možda šparaju na radnoj snazi da ne moraju zapošljavat ljude za tribunal jer sumnjam da im treba toliko da ga vrate u funkciju( to me podsjeca na natpis na mesnici tu blizu mene, koja se renovira vec 3 godine) :D , a riotu ova pauza od tribunala sigurno donosi tisuce i tisuce dolara uštede.
I na kraju krajeva, baš je otužna atmosfera kad i po 5-6 gejmova u nizu ne cujem "gl hf","report jax feed" ili "easy" na kraju gejma zato jer svih 10 igraca ima ban na "all chat".
A da ne pricam koliki hendikep zna bit kad team nema "Shot callera"