League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.349.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Ohh yeah chat bans :D.  Posto spamam samo ranked narvno dobivam i masu reporteva, ma da sam bezgrešan Isus Bog sa skillom Fakera, bila bi ista stvar jer bi me opet klinci reportali za razno razne gluposti nebitno win or lose, jer su svi nabrijani u tom rankedu kao da im zivot ovisi o tome.

Nakon mučki odrađenih 15,30,70 gejmova sad sam dobio novih dodatnih  140 :D, a siguran sam  da to nije kraj. 

Poslo sam na support upit i nakon automatskog odgovora da se tribunal upgradea itd., pošaljem im poruku da mi temp. banaju acc ako nađu i jedan jedini legit report . Na to mi odgovara da ce preusmjerit ticket player behavior teamu , i da mogu ocekivat odgovor svaki cas.

Od tad vec tjedan dana odgovora nema, cak sam i bumpao nakon 3 dana al naravno  ništa. 

Nakon svega mi se cini da je RIOT svjestan ovog što se dešava pa sam cak razvio nekoliko teorija zavjere(ako ništa da se bar malo nasmijete, iako pokušavam bit ozbiljan) ;

1. mozda planiraju uvest modifikaciju chata za sve pa je ovo neki nacin testiranja kako ce comunity reagirat na to

2.  guranje curse voicea ("Uhh jbt gle imam chat ban, ajmo svi na Kurs voiss")

3. ovo je nacin da se onemoguci  igracima da prodaju svoje accounte, jer nitko ne zeli kupit acc s nekom vrstom ban-a ( koliko pratim, 70% plat+ igraca ima chat ban, što je oko 40k accounta na EUNE )

4. Ovo zadnje ce glupo zvucat, al nije posve nelogicno zbog rastuce baze igraca;  Možda šparaju na radnoj snazi da ne moraju zapošljavat  ljude za tribunal  jer sumnjam da im treba toliko da ga vrate u funkciju( to me podsjeca na natpis na mesnici tu blizu mene, koja se renovira vec 3 godine) :D , a riotu ova pauza od tribunala sigurno donosi tisuce i tisuce dolara  uštede. 

I na kraju krajeva, baš je otužna atmosfera kad i po 5-6 gejmova u nizu ne cujem "gl hf","report jax feed" ili  "easy" na kraju gejma zato jer svih 10 igraca ima ban na "all chat".

A da ne pricam koliki hendikep zna bit  kad team nema "Shot callera"

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Vidim dobio sam dosta td-ova, ali zapravo je to istina u neku ruku.Osobno sam diamond igrac vec 2 sezone i problem je sto u svakoj ligi/diviziji od bronzea do challengera ce se nac osobe koje ce te reportat i flameat bez razloga.Ok chat se mozda i nebi trebao ukinuti,mute i to je lagano obavit, ali veci je problem manjak komunikacije zbog ovih chat restrictiona koje Riot daje ko bombone djeci.Kako teamu objasnit di ic, pozicije ovo ono, ako svako malo imas samo 3-4 poruke u 20 minuta gejma, a to imas jer je likovi reportaju iz razloga sto im kazes di trebaju ic, oni nejdu i krece flame i klasicni reportovi.A tribunal ne moze znati zast te ovaj reporto, zato sto si stvarno pogrijesio ili zato sto je osoba koja te reportala razmazeno deriste koje se uvrijedi na sve?

VedranL.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 23:37 (monsieur).

0 2 hvala 0
13 godina
Re: League Of Legends
monsieur kaže...

Vidim dobio sam dosta td-ova, ali zapravo je to istina u neku ruku.Osobno sam diamond igrac vec 2 sezone i problem je sto u svakoj ligi/diviziji od bronzea do challengera ce se nac osobe koje ce te reportat i flameat bez razloga.Ok chat se mozda i nebi trebao ukinuti,mute i to je lagano obavit, ali veci je problem manjak komunikacije zbog ovih chat restrictiona koje Riot daje ko bombone djeci.Kako teamu objasnit di ic, pozicije ovo ono, ako svako malo imas samo 3-4 poruke u 20 minuta gejma, a to imas jer je likovi reportaju iz razloga sto im kazes di trebaju ic, oni nejdu i krece flame i klasicni reportovi.A tribunal ne moze znati zast te ovaj reporto, zato sto si stvarno pogrijesio ili zato sto je osoba koja te reportala razmazeno deriste koje se uvrijedi na sve?

Problem je u tome sta taki kao ti , sta su " diamond "  previse pametuju ostalim likovima , di kako i zasto moraju ici .. jer ti tako smatras da je najbolje .... 

Finger Up
14 godina
League Of Legends

Posto se diamond smatra nekim nivom igre di su malo bolji igraci jel tj. sa imalo mozga, svatko bi trebao znat di se tuc, da li igrat turtle mode ili nest drugo, a posto otkad je uveden ovaj sistem rankeda i djetetu od 5 godina lagano doc do ''diamonda'', lakse je napisat takve stvari nego da pogrijese znas, a posto te takvi likovi reportaju i imas chat restriction tesko je to.I postoji razlika izmedu pametovanja i osnovnog poznavanja igre i kako se igra.

VedranL.

1 1 hvala 0
16 godina
Bubabug kaže...

Ohh yeah chat bans :D.  Posto spamam samo ranked narvno dobivam i masu reporteva, ma da sam bezgrešan Isus Bog sa skillom Fakera, bila bi ista stvar jer bi me opet klinci reportali za razno razne gluposti nebitno win or lose, jer su svi nabrijani u tom rankedu kao da im zivot ovisi o tome.

Nakon mučki odrađenih 15,30,70 gejmova sad sam dobio novih dodatnih  140 :D, a siguran sam  da to nije kraj. 

Poslo sam na support upit i nakon automatskog odgovora da se tribunal upgradea itd., pošaljem im poruku da mi temp. banaju acc ako nađu i jedan jedini legit report . Na to mi odgovara da ce preusmjerit ticket player behavior teamu , i da mogu ocekivat odgovor svaki cas.

Od tad vec tjedan dana odgovora nema, cak sam i bumpao nakon 3 dana al naravno  ništa. 

Nakon svega mi se cini da je RIOT svjestan ovog što se dešava pa sam cak razvio nekoliko teorija zavjere(ako ništa da se bar malo nasmijete, iako pokušavam bit ozbiljan) ;

1. mozda planiraju uvest modifikaciju chata za sve pa je ovo neki nacin testiranja kako ce comunity reagirat na to

2.  guranje curse voicea ("Uhh jbt gle imam chat ban, ajmo svi na Kurs voiss")

3. ovo je nacin da se onemoguci  igracima da prodaju svoje accounte, jer nitko ne zeli kupit acc s nekom vrstom ban-a ( koliko pratim, 70% plat+ igraca ima chat ban, što je oko 40k accounta na EUNE )

4. Ovo zadnje ce glupo zvucat, al nije posve nelogicno zbog rastuce baze igraca;  Možda šparaju na radnoj snazi da ne moraju zapošljavat  ljude za tribunal  jer sumnjam da im treba toliko da ga vrate u funkciju( to me podsjeca na natpis na mesnici tu blizu mene, koja se renovira vec 3 godine) :D , a riotu ova pauza od tribunala sigurno donosi tisuce i tisuce dolara  uštede. 

I na kraju krajeva, baš je otužna atmosfera kad i po 5-6 gejmova u nizu ne cujem "gl hf","report jax feed" ili  "easy" na kraju gejma zato jer svih 10 igraca ima ban na "all chat".

A da ne pricam koliki hendikep zna bit  kad team nema "Shot callera"

Ne znam od kud da krenem, ali evo...

Prvo queue u Player Behavior tiketima od kojih je Riot zatrpan je najmanje 7 dana (upravo provjerio). Sto znaci od kad ti posaljes zadnju poruku, trebat ce im barem 7 dana da odgovore. Tu si se zahebao jer si bumpao tiket. I sad opet moras cekat novih 7 dana jer se tiket sam prebaci na kraj cim to napravis.

Da se imalo 'pristojno ponasas' ne bi dobio nikakav Chat Restriction. Igram vrlo aktivno i likovi stalno govore da ce me reportat i ponekad se i desi da mi bude onaj 'warning, dobio si report za to i to...', ali me nije jos ni jednom banalo niti ogranicili chatove, jer ko bi reko kad me neko rasp1zdi ne dozvolim si da ga direktno vrijedjam da ga zovem 'noob, ret4rd, cancer, die, fuqk you' itd.

Nego to se radi suptilno bez direktnog vrijedanja.

Isto tako nije tocno da 70% igraca ima chat restriciton. Statistike kazu da 90% igraca ima neutralno ili dobro ponasanje, dok samo njih 10% lose.

I onda od tih 10% koji imaju lose ponasanje njih 70% se popravi u ponasanju te vise ne dobivaju chat restriction.

I da Riot radi na novom sistemu koji bi vjerovatno trebao 'preusmjeravati' lose igrace sa ranked gejmova na normale. Znaci dobit ce se odredjeni 'timeout' na ranked gejmove ukoliko imate lose ponasanje, jer je uoceno da ima vise negativnog ponasanja u ranked gejmovima.

EUW: Ferritin
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo sam igrao duoQ sa frendom koji je trenutno D2 (ja P4) i mogu reci da je prelako igrati protiv tih likova. Prvi game, Orianna mid u 15. minuti vodim enemy ziggsa za 60 cs. Odigrali smo 7 gejmova sa 6/1 W/L, igrao sam na 3 pozicije (mid, jungle, supp). Sad kad sam prosao sve od bronce do diamonda, malo da opisem situaciju...

1. Bronze - Malo ljudi zna last hitat, dragon se nikad ne uzima, baron jos rjeđe od nikad :D U teamfightovima nema focusa, radje ce pustit ADC-a i chaseat tanka sa 1/4 hp-a.

2. Silver - Ista stvar ko bronca, samo sto su stvari malo bolje. Uzme se koji drag, baron rijetko. Znaju focusat carrye kolko tolko.

3. Gold - Uzme se dosta dragova, baron tak-tak. Tu je ona faza "omg why you no focus cait" ili "omg stop focusing tanks". Osobno mi je u G2, G1 bilo najugodnije igrati.

4. Plat - E tu se vec pazi na svaki drag, uzme se i 2, 3 barona na game. Izmedju G5 i P5 je po meni najveca razlika u skillu. Niski plat je ok za igrati, a high plat je toxic as fck.

5. Diamond - Drag se uzima redovito svaki put kad je up, prate se i enemy buff timeri, neki ljudi tajmaju flasheve. Baron se uzima u obzir vec oko 20. minute, cim se dogodi prvi ace. Niski diamond je najgadnije sto sam vidio u smislu flamea i toxicityja. Padne fb i vec se u chatu govori o afk-u i vrijeđa se naveliko (prosli game imamo 8/1, dragon i 2 turreta, al ce se svejedno flejmat ako se fula skillshot), ali trollova nema bas kao u nizim ligama. Što se tice skilla, vrlo mi je ugodno igrati, osjecam se ko doma. Tu je svaki drugi player vrlo skilled i treba se paziti na sve, a to volim.

I da, igranje u tom elou mi je brutalno diglo mmr. Prije ovih 7 gejmova +21 za win, -19 za loss. Sad +22 za win, -14 za loss.

Evo i par slikica, meni je jos uvijek smjesno kako je lako igrati u ovo elou.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
2 10 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

evo i prvi video sa gnarom :D

sorry ako je zabranjeno 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Jel se možeš obrisat s ovog foruma?

14 godina
skandalouz kaže...

Watch out, we got a badass over here. 

Fuck me I am famous.
13 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
GamerX9 kaže...

Ne moras se vise truditi, i zadnji put smo skuzili da dolazis samo srati drugima na forum, a da nemas nista pametno za reci.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Bronze 2 sam, kojeg supporta kupiti za ranked?

Igram najcesce Morganu, pa trebam kupiti jos jednog:

3 Thresh
17 Braum

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Thresh zahtjeva vise skilla i nije za svakog :D ( govorim iz iskustva zato ga ja ne igram :D jednostavno nije za mene ) 

Braum je op ali ( ne znam za bronze ) on je prvi na ban listi bar u goldu :D

Probaj sa Nami, Karmom, Leonom itd...

Sona mi je uvijek nekako zadnja na listi i nakon ovog cool reworka :D

www.kireaki.com
12 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
exorc1st kaže...

Thresh zahtjeva vise skilla i nije za svakog :D ( govorim iz iskustva zato ga ja ne igram :D jednostavno nije za mene ) 

Thresha znam igrati, igrao sam ga uvijek kada je bio free {#}

A ako uzmem Brauma, strah me da ga nece jos vise nerfovat..

12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
Ahriiiii kaže...
exorc1st kaže...

Brauma si probao isto ?

Kupi jednog kojeg god uzmes neces pogrijesit 

www.kireaki.com
16 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
exorc1st kaže...

Permaban je i u diamondu, ako nije onda se bot lane zali na lucian/braum lane {#}

EUW: iPLAY Murloc
12 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
exorc1st kaže...
Ahriiiii kaže...
exorc1st kaže...

Brauma si probao isto ?

Kupi jednog kojeg god uzmes neces pogrijesit 

Ma kupiti cu Brauma, hvala za odg. {#}

12 godina
neaktivan
League Of Legends

kupio sam evelynn taman prije njenog nerfa :(

je li i dalje igriva ili da ni ne pokušavam?

0 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Svaki champ je igriv ako ga znas igrat.

VedranL.

0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
luxy123 kaže...

kupio sam evelynn taman prije njenog nerfa :(

je li i dalje igriva ili da ni ne pokušavam?

Igriva je i uvijek će biti, baš kao i svaki champ. Pokušavaju izvući više AP/AD-orijentirano buildanje za late-game.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sutra u 15:00 zadnji kvalifikacijski 1v1 turnir za Monthly Finals #1 u kojem možete osvojiti Logitech hardver!

http://www.e-sports.hr/lol/tournaments/e-sports-hr-1v1-weekly-4-3-8-2014-1500/

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li neko zna je li ovaj unlock tb na lvl 20 privremen il stalan. Danas u q mi dodze lik sa 800 normal pobijeda i da bi se to izbalansiralo bot lane mi dodju lvl 23-24 koji su umirali kad god dodju u lane, jos je lik uzeo vayne koju haman nije igrao nikad. Naravno njima su svi lvl 29+. Nadam se da ce ovo ipak bit privremena mjera.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
six_paths_of_pain kaže...

Da li neko zna je li ovaj unlock tb na lvl 20 privremen il stalan. Danas u q mi dodze lik sa 800 normal pobijeda i da bi se to izbalansiralo bot lane mi dodju lvl 23-24 koji su umirali kad god dodju u lane, jos je lik uzeo vayne koju haman nije igrao nikad. Naravno njima su svi lvl 29+. Nadam se da ce ovo ipak bit privremena mjera.

Nekužim baš ovu rečenicu, ali iz iskustva znam da ako ideš u normal premade par njih lvl 20 i jedan lvl 30 da će to nastojati balansirati s levelima 24-27.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Team builder je bio zakljucan do lvla 25. Sad je otkljucan od lvla 20. Zato kad mi je u ekipu dosao lik sa 800 normal winova balansirali su sa lvlima 23/24 sto i nije neki balans u odnosu na full 29/30 ekipu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 13:49 (six_paths_of_pain).

0 1 hvala 1
14 godina
League Of Legends

Mene samo zanima koja je to iskompleksirana seljacina koja na svaki post dijeli td.

VedranL.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Haha ma to je vec dosta staro, vec par mjeseci, kad je online pobaca TD i ode :)

Nego, nitko meni ne uzima promo, ni 0/5 Lux, ni 0/6 Xin, ni 1/5 Mao. Nakon 4 fejlana promoa nema vise losanja. 2 Quadre, easy {#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je za života najkraći ARAM koji sam igrao {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam zaboravio da taj gamemod postoji.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja sam zaboravio da taj gamemod postoji.

Taj gamemode je koristan za relaksaciju

16 godina
Ferritin kaže...

Ima tko west oko ~Gold 3 da igra adc za duo yoloq? Da dodjemo do tog platinuma.

Igram 99% slucajeva support, samo ako ne mogu zbog nekog drugog igram Top ili Mid.

~Trideset gejmova poslje, jos uvijek Gold 3, jednom jedva u promo doso. {#}

16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
Ferritin kaže...

Ima tko west oko ~Gold 3 da igra adc za duo yoloq? Da dodjemo do tog platinuma.

Igram 99% slucajeva support, samo ako ne mogu zbog nekog drugog igram Top ili Mid.

~Trideset gejmova poslje, jos uvijek Gold 3, jednom jedva u promo doso. {#}

Ako imaš neki acc dodatno u tom elo range, rado bih odigrao s tobom do platine :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice