uff i to bas dva champa koja najvis igram hahaha
ali sta cu kada volim katu :p
uff i to bas dva champa koja najvis igram hahaha
ali sta cu kada volim katu :p
Eh da, DOTA2... još nisam isprobao uopće.. 
Odigrao jednu partiju, lik u protivničkoj momčadi imao neki item koji izgubi ako umre (tako nešto), igrao je nešto poput ADC, solo se zabijao na nas 3 4 i svakog two-shotao uz uzvike prijatelja, koji me nagovarao na dotu, na skypeu govoreći da je "puno balansiranija".
Ono je bila sala, ali s obziram koliko je tvoj argument u krivu, moram odgovoriti.
Vjerovatno pricas o Rapieru koji daje cisti ad i ako umres njihov carry ga jednostavno moze uzeti i preokrenuti game, ne daje nikakve defenzive statse i kosta 6200 golda. Ako ste pustili nekog carrya da nafarma 6k bez ganka 
Edit:Wat
Da ne vidim summoner name pretpostavio bi da to TkaŁŁe piše hahahah.
Eh da, DOTA2... još nisam isprobao uopće.. 
Odigrao jednu partiju, lik u protivničkoj momčadi imao neki item koji izgubi ako umre (tako nešto), igrao je nešto poput ADC, solo se zabijao na nas 3 4 i svakog two-shotao uz uzvike prijatelja, koji me nagovarao na dotu, na skypeu govoreći da je "puno balansiranija".
Ono je bila sala, ali s obziram koliko je tvoj argument u krivu, moram odgovoriti.
Vjerovatno pricas o Rapieru koji daje cisti ad i ako umres njihov carry ga jednostavno moze uzeti i preokrenuti game, ne daje nikakve defenzive statse i kosta 6200 golda. Ako ste pustili nekog carrya da nafarma 6k bez ganka 
Edit:Wat
Da ne vidim summoner name pretpostavio bi da to TkaŁŁe piše hahahah.
Bilo je i takvih slučajeva samo ne u pismenom obliku 
Shroom se sječa vjerojatno.
Ne znam o čemu pričate :D
Btw, Nofak, prijatelji su me zamolili da igram na drugom accu na eune turniru esports, gdje si admin. Znam da je low elo, find me if you can :P
Kakav cancer moraš biti da ides na smurf i igras na low elo turniru jer nemas skilla protiv vlastitog ela. Gnjusno
Btw, Nofak, prijatelji su me zamolili da igram na drugom accu na eune turniru esports, gdje si admin. Znam da je low elo, find me if you can :P
Bok, kako si? :)
Bok, kako si? :)
Bit će vam bar pol igrača koji će igrat na tuđim low elo accountovima. Zato ti low elo turniri nemaju smisla.
sprEEEzy is everywhere 
Bio je pocetkom godine isto neki low elo turnir gdje je 6 od 8 timova u četvrtfinalu bilo full smurf, svi do jednog. Na kraju su im uzeli nagrade i podijelili broncama koje su ti isti smurfovi zgazili u prvom kolu. :)
Kakav cancer moraš biti da ides na smurf i igras na low elo turniru jer nemas skilla protiv vlastitog ela. Gnjusno
Ne mogu protiv vlastitog ela? Get on my fucking level
Da se razumijemo, nije teško upratiti da igram, ne igram zbog nagrade, nego eto da se malo iživim kad već mogu ^^
Da se razumijemo, nije teško upratiti da igram, ne igram zbog nagrade, nego eto da se malo iživim kad već mogu ^^
1. Pa dodji onda na weekly turnire da vidimo kako stojis sa svojim elom, jel.
2. Izivljavati se mozes i van turnira.
3. Ako se ti izivljavas "kad vec mozes" to znaci da cete i dobijati matcheve, a i nagradu, koju bi mozda dobili neki koji stvarno dobro igraju za svoj elo. Ovi weekly turniri su nepopularni jer je tamo 5 challenger timova koji se samo izmijenjuju na vrhu, imaju RP-a da ga mogu jesti za dorucak svaki dan. Sad kad su konacno napravili nesto za low elo, doci ce ti isti smradovi i pokupit sve RP-e. Zato se meni puno vise svidjao koncept CLL-a. Svatko je igrao sa sebi ravnima, svatko je imao priliku dobiti nagradu i bio je puno popularniji nego ovi weekly turniri. (ovo zadnje ide za Nofaka i sprEEEzyja.)
A nista, ako bas moras igrati, rado bih da naletim na tebe sutra :)
1. Pa dodji onda na weekly turnire da vidimo kako stojis sa svojim elom, jel.
2. Izivljavati se mozes i van turnira.
3. Ako se ti izivljavas "kad vec mozes" to znaci da cete i dobijati matcheve, a i nagradu, koju bi mozda dobili neki koji stvarno dobro igraju za svoj elo. Ovi weekly turniri su nepopularni jer je tamo 5 challenger timova koji se samo izmijenjuju na vrhu, imaju RP-a da ga mogu jesti za dorucak svaki dan. Sad kad su konacno napravili nesto za low elo, doci ce ti isti smradovi i pokupit sve RP-e. Zato se meni puno vise svidjao koncept CLL-a. Svatko je igrao sa sebi ravnima, svatko je imao priliku dobiti nagradu i bio je puno popularniji nego ovi weekly turniri. (ovo zadnje ide za Nofaka i sprEEEzyja.)
A nista, ako bas moras igrati, rado bih da naletim na tebe sutra :)
1. rado da imam team
2. da, mogu, boostanjem
3. nagradu cu ako osvojimo na kraju predati, direktno poslati PP adminu
To je isto kao da Filipović prebije tamo neko siroče od 60kg i onda mu preda nagradu... what is the point? Mislim radi kaj hoćeš, baš me briga, ne igram ovako ili onako, ali nije baš fer i u sportskom duhu.
Jel se to meni cini il je Lucian dobio buff?! http://eune.leagueoflegends.com/node/19015
Jel se to meni cini il je Lucian dobio buff?! http://eune.leagueoflegends.com/node/19015
Nista ne moze nadoknaditi brutalni range nerf, upravo zato se neki od adca unatoč dobrim skillovima ne igraju.(Graves)
Mecha malphite
Nadam se da je ovo sarkastično bilo.
To je isto kao da Filipović prebije tamo neko siroče od 60kg i onda mu preda nagradu... what is the point? Mislim radi kaj hoćeš, baš me briga, ne igram ovako ili onako, ali nije baš fer i u sportskom duhu.
Točno to.
Šta da se kaže, assholes, assholes everywhere 
Ima kakav bot lane ad/supp duo za ranked 5v5
add me ingame: shinteki
edit: ili jungle/top
note: we sux
AA range i Q range nerfani, nebi baš reko. Do sad je mogo lanat protiv bilo koga, sad će ga svi sa većim rangom harasati masovno, pogotovo cait i kog. Mid i late su mu ojacali sad ce moci brze dashat izvan borbe ili na nekog, a lane faza ce mu biti teza od gravesove. (graves bar ima 525 range) .
Nista ne moze nadoknaditi brutalni range nerf, upravo zato se neki od adca unatoč dobrim skillovima ne igraju.(Graves)
Meni je uvijek bilo cudno zasto ga se malo igra. Ja ga redovito pickam i mogu reci da je vrlo lako kerijati s njim, barem u Plat elu.
Ne, nije. Sve su mu ostalo morali buffati zbog nerfa na range. Sad će biti slabiji, ali ne useless zbog buffova na ostalim statovima.
Jel ima u puli neka igraonica da se moze lol igrat? Na moru sam a nemam laptop.
HOW ABOUT NO
Na moru sam vec dva tjedna sjetio sam se da bi mogao odigrati rundu dve ako ima igraonica
HOW ABOUT NO
Jel ima u puli neka igraonica da se moze lol igrat? Na moru sam a nemam laptop.
Ja sam ti iz Pule..nemaš baš ovdje Igraonica, ima jedan CYBER caffe, ali ne vjerujem da imaju LOL instaliran, dapače..
Jel bi ti se dalo provjeriti ja sam 5km od pule da ne idem bezveze 
HOW ABOUT NO
Jel bi ti se dalo provjeriti ja sam 5km od pule da ne idem bezveze 
Radim non stop, ali koliko znam..nema igraonica.
Ovako momci recite mi jel istina da se nemoze past divizija cuo sam to danas vec dosta puta... da moras samo igrat da mozes izgubit koliko hoces imal li tu kakve logike?
De ajde neka mi netko objasni kako top 1% servera može igrati gore od bronce? 
Mislio sam kad se riješim d5 "elohell" da ću na zelenu granu s igračima,no čini mi se sve gore
do gorega.Nema tu više sličnih timova,ili tvoj tim stompa ili njihov,nema ujednačenosti,
na kraju kako se popeti na ljestvici-puno sreće.
Može se pasti divizija ako ti je MMR dovoljno nizak,npr ako si G5 a imaš mmr S5,onda ćeš ispasti.
Novi trik koji je Riot uveo da bi se riješio boostera(vidimo kako je pomoglo).Također neaktivnost ti dropa
divizije,ali treba tu podosta proći da se to zaista dogodi.
Sorry na jadanju,no nekad mi SoloQ popije sve živce,a nekad me očara s igračinama.