League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.522.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Dado_ZG78 kaže...

Eh da, DOTA2...   još nisam isprobao uopće..  {#}

Odigrao jednu partiju, lik u protivničkoj momčadi imao neki item koji izgubi ako umre (tako nešto), igrao je nešto poput ADC, solo se zabijao na nas 3 4 i svakog two-shotao uz uzvike prijatelja, koji me nagovarao na dotu, na skypeu govoreći da je "puno balansiranija". 

12 godina
neaktivan
luxy123 kaže...

pozdrav! odigrao sam dva game-a sa amumuom i odusevljen sam sa njegovim skillsetom. 

mogao bih ga mainati, ali koliko sam shvatio on se dosta banna u rankedu i ako mi uzmu blue gotov sam?

eto molio bih preporuku, da li da da ga kupim?

Ubij me ako su i jednom banali Amumua u mojih 600 rankeda ove sezone.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
15 godina
League Of Legends

Cro4LoL turniri su opet u igri! {#}

Krecemo od srijede 16.07.2014.

http://www.esl.eu/hr/news/245442/

Nagrade:

1. 5 x 20€  Riot Points + Triumphant Ryze

2. 5 x 15€  Riot Points

3. 5 x 10€  Riot Points

4. 5 x 5€  Riot Points

EUW: Ferritin
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dok sam još bio u bronzi,svaki gejm je bio banan jer ljudi tamo ne znaju kaj se radi dok je Amumu u enemy teamu,ista stvar s Katarinom.

15 godina
CelticFrost kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Odigrao jednu partiju, lik u protivničkoj momčadi imao neki item koji izgubi ako umre (tako nešto), igrao je nešto poput ADC, solo se zabijao na nas 3 4 i svakog two-shotao uz uzvike prijatelja, koji me nagovarao na dotu, na skypeu govoreći da je "puno balansiranija". 

Ono je bila sala, ali s obzirom koliko je tvoj argument u krivu, moram odgovoriti. 

Vjerovatno pricas o Rapieru koji daje cisti ad  i ako umres njihov carry ga jednostavno moze uzeti i preokrenuti game, ne daje nikakve defenzive statse i kosta 6200 golda. Ako ste pustili nekog carrya da nafarma 6k bez ganka {#}

Edit:Wat

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 15:33 (hari85).
11 godina
neaktivan

uff i to bas dva champa koja najvis igram hahaha

ali sta cu kada volim katu :p

12 godina
neaktivan
hari85 kaže...
CelticFrost kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Ono je bila sala, ali s obziram koliko je tvoj argument u krivu, moram odgovoriti. 

Vjerovatno pricas o Rapieru koji daje cisti ad  i ako umres njihov carry ga jednostavno moze uzeti i preokrenuti game, ne daje nikakve defenzive statse i kosta 6200 golda. Ako ste pustili nekog carrya da nafarma 6k bez ganka {#}

Da ne vidim summoner name pretpostavio bi da to TkaŁŁe piše hahahah.

14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
hari85 kaže...
CelticFrost kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Ono je bila sala, ali s obziram koliko je tvoj argument u krivu, moram odgovoriti. 

Da ne vidim summoner name pretpostavio bi da to TkaŁŁe piše hahahah.

Bilo je i takvih slučajeva samo ne u pismenom obliku {#}

Shroom se sječa vjerojatno.

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 16:10 (Tkalle).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam o čemu pričate :D

Btw, Nofak, prijatelji su me zamolili da igram na drugom accu na eune turniru esports, gdje si admin. Znam da je low elo, find me if you can :P

EUW: iPLAY Murloc
Moj PC  
2 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav cancer moraš biti da ides na smurf i igras na low elo turniru jer nemas skilla protiv vlastitog ela. Gnjusno

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
20 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Btw, Nofak, prijatelji su me zamolili da igram na drugom accu na eune turniru esports, gdje si admin. Znam da je low elo, find me if you can :P

Bok, kako si? :)

16 godina
neaktivan
sprEEEzy kaže...

Bok, kako si? :)

Bit će vam bar pol igrača koji će igrat na tuđim low elo accountovima. Zato ti low elo turniri nemaju smisla.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

sprEEEzy is everywhere {#}

Bio je pocetkom godine isto neki low elo turnir gdje je 6 od 8 timova u četvrtfinalu bilo full smurf, svi do jednog. Na kraju su im uzeli nagrade i podijelili broncama koje su ti isti smurfovi zgazili u prvom kolu. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 19:50 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Kakav cancer moraš biti da ides na smurf i igras na low elo turniru jer nemas skilla protiv vlastitog ela. Gnjusno

Ne mogu protiv vlastitog ela? Get on my fucking level

Da se razumijemo, nije teško upratiti da igram, ne igram zbog nagrade, nego eto da se malo iživim kad već mogu ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 20:50 (BannedOnThisForum).
12 godina
neaktivan
Bera kaže...

Da se razumijemo, nije teško upratiti da igram, ne igram zbog nagrade, nego eto da se malo iživim kad već mogu ^^

1. Pa dodji onda na weekly turnire da vidimo kako stojis sa svojim elom, jel.

2. Izivljavati se mozes i van turnira.

3. Ako se ti izivljavas "kad vec mozes" to znaci da cete i dobijati matcheve, a i nagradu, koju bi mozda dobili neki koji stvarno dobro igraju za svoj elo. Ovi weekly turniri su nepopularni jer je tamo 5 challenger timova koji se samo izmijenjuju na vrhu, imaju RP-a da ga mogu jesti za dorucak svaki dan. Sad kad su konacno napravili nesto za low elo, doci ce ti isti smradovi i pokupit sve RP-e. Zato se meni puno vise svidjao koncept CLL-a. Svatko je igrao sa sebi ravnima, svatko je imao priliku dobiti nagradu i bio je puno popularniji nego ovi weekly turniri. (ovo zadnje ide za Nofaka i sprEEEzyja.)

A nista, ako bas moras igrati, rado bih da naletim na tebe sutra :)

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

1. Pa dodji onda na weekly turnire da vidimo kako stojis sa svojim elom, jel.

2. Izivljavati se mozes i van turnira.

3. Ako se ti izivljavas "kad vec mozes" to znaci da cete i dobijati matcheve, a i nagradu, koju bi mozda dobili neki koji stvarno dobro igraju za svoj elo. Ovi weekly turniri su nepopularni jer je tamo 5 challenger timova koji se samo izmijenjuju na vrhu, imaju RP-a da ga mogu jesti za dorucak svaki dan. Sad kad su konacno napravili nesto za low elo, doci ce ti isti smradovi i pokupit sve RP-e. Zato se meni puno vise svidjao koncept CLL-a. Svatko je igrao sa sebi ravnima, svatko je imao priliku dobiti nagradu i bio je puno popularniji nego ovi weekly turniri. (ovo zadnje ide za Nofaka i sprEEEzyja.)

A nista, ako bas moras igrati, rado bih da naletim na tebe sutra :)

1. rado da imam team

2. da, mogu, boostanjem

3. nagradu cu ako osvojimo na kraju predati, direktno poslati PP adminu

13 godina
League Of Legends

To je isto kao da Filipović prebije tamo neko siroče od 60kg i onda mu preda nagradu... what is the point? Mislim radi kaj hoćeš, baš me briga, ne igram ovako ili onako, ali nije baš fer i u sportskom duhu.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
7 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se to meni cini il je Lucian dobio buff?! http://eune.leagueoflegends.com/node/19015

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Jel se to meni cini il je Lucian dobio buff?! http://eune.leagueoflegends.com/node/19015

Nista ne moze nadoknaditi brutalni range nerf, upravo zato se neki od adca unatoč dobrim skillovima ne igraju.(Graves)

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
12 godina
League Of Legends

Mecha malphite{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nadam se da je ovo sarkastično bilo.

guls kaže...

To je isto kao da Filipović prebije tamo neko siroče od 60kg i onda mu preda nagradu... what is the point? Mislim radi kaj hoćeš, baš me briga, ne igram ovako ili onako, ali nije baš fer i u sportskom duhu.

Točno to.

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Šta da se kaže, assholes, assholes everywhere {#}

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima kakav bot lane ad/supp duo za ranked 5v5

add me ingame: shinteki

edit: ili jungle/top

note: we sux

Your tears don't fall They crash around me
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 0:18 (NinjEEEk).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

AA range i Q range nerfani, nebi baš reko. Do sad je mogo lanat protiv bilo koga, sad će ga svi sa većim rangom harasati masovno, pogotovo cait i kog. Mid i late su mu ojacali sad ce moci brze dashat izvan borbe ili na nekog, a lane faza ce mu biti teza od gravesove. (graves bar ima 525 range) .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
12 godina
neaktivan
Bera kaže...
GamerX9 kaže...

Nista ne moze nadoknaditi brutalni range nerf, upravo zato se neki od adca unatoč dobrim skillovima ne igraju.(Graves)

Meni je uvijek bilo cudno zasto ga se malo igra. Ja ga redovito pickam i mogu reci da je vrlo lako kerijati s njim, barem u Plat elu.

http://prntscr.com/436rh7

http://prntscr.com/436rt8

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ne, nije. Sve su mu ostalo morali buffati zbog nerfa na range. Sad će biti slabiji, ali ne useless zbog buffova na ostalim statovima.

12 godina
protjeran
League Of Legends

Jel ima u puli neka igraonica da se moze lol igrat? Na moru sam a nemam laptop.

HOW ABOUT NO

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Pa kaj i na moru moras igrat lol ...
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Yeah, well, lajkam... da vidimo kaj to je.

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 20:23 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
weedeveryday420 kaže...
Pa kaj i na moru moras igrat lol ...

Na moru sam vec dva tjedna sjetio sam se da bi mogao odigrati rundu dve ako ima igraonica

HOW ABOUT NO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice