zar nije bio dogovor da necemo qq bez obzira na chl ili wood V :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj se promijenilo sa Jarvanom da je opet viable jungle? Vidim tu SS s njim, i na LCS-u se opet počeo pickat, a nisam ga vidio jaako dugo.
Istina, igram jako malo u zadnje vrijeme, jedva game, dva kroz tjedan, i nisam opće pratil patch notese, samo update :P
zar nije bio dogovor da necemo qq bez obzira na chl ili wood V :)
Ne pratim temu dovoljno da znam jel' se vi nesto dogovarate ili ne.
2 najbolja soloQ excusea.
1. I'm support, I can feed.
2. I don't play *insert role name here*, a napravio je glupost za koju vrijedi common sense da se to ne radi. Najcesce to bude: "Imam 100 cs u 35 minuta jer ne igram adc cesto pa neznam farmat..."
2 najbolja soloQ excusea.
1. I'm support, I can feed.
2. I don't play *insert role name here*, a napravio je glupost za koju vrijedi common sense da se to ne radi. Najcesce to bude: "Imam 100 cs u 35 minuta jer ne igram adc cesto pa neznam farmat..."
Ne znam sto downvotate lika, ovo je cista istina, tako je svugdje. Nisam butthurt, kerijao sam gejm, samo eto da pokazem ljudima kakvog smeca ima u diamondu :/
Btw, ovaj zadnji game mi je bio jedan od najinteresantnijih ikad, citav enemy team je bio tanky as fuck, i ono, tristanom sa full buildom ne mozes proci kroz gragasa, treba mi 40 aa-ova, haha
http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUW1/1566863101/24580130
Jel ima neko da bi se mjenjao za accove? Meni treba EUW acc slican po karakteristikama kao i moj [SILVER II, EUNE].
Skinovi:
Fisherman Fizz
Arcade Hecarim
Darkforge Jarvan IV
Harbinger Kassadin
Ruthless Pantheon
Judgement Kayle i ostali free skinovi.
Baš sad na Youtubeu gledam neke matcheve sa Gramno Balkan Lige i dosta je dobar bio gejm Kalup OP vs Nevermore Gaming.
Ima dosta dobrih playeva,dosta me se dojmio onaj escape Nofaka na Ziggsu,ali se zeznuo kada se vraćao u lejn pa ga je Cola ultao :D
I nakraju je cpt z0mbiePL sjeo na hook Sa1ne i tu je gejm bio izgubljen,ali sve u svemu odličan gejm :)
Jel ima ko da smurfa iz bronze prema goldu?Igram na frendovom accountu da mu dokazem da se moze carryat pa da mi ne bude dosadno :)
eo nova i meni do sada najbolja summoner icon...
s obzirom da često ubace icone a uoće nema neke obavijeti o novitetima?
ovo je trenutno sa PBE... tako da znate pripremiti rp :)
evo upravo mami peglam karticu a sad danima necu moc spavat od uzbudjenja
Mala informacija za ljubitelje skinova. Neznam kolko znate al za jedno 2 tjedna se ukida mogucnost redeemanja kodova za skinove. S obzirom da postoji hrpetina ljudi koj prodaju kodove za skinove, cijene ce naglo pasti, pogotovo cim ce se bliziti zadnji dani kad ce vrijediti kodovi. Tak da ko zeli jeftin skin nek prati elitepvp i slicne forume gdje ce hrpetina ljudi vjerojatno prodavat skinove po jeftinim cijenama. Ja ugrabio jucer dragonslayer pantheona i first bump ward za 20kn :) .
Edit: Nvm, izgleda da su ukinuli kodove u noci negde, sad se samo moze dobit skin ak posaljes riotu dokaz da si dobio karticu sa skinom.
Imam oko 520 Rp-a, mislio sam kupiti Ziggsa jer je na saleu, a da li ce ovaj sale trajati jos uvijek kad najave slijedeci sale?
Jer ne zelim da kupim pa da kasnije bude nesto jos bolje na saleu
IMO debilno je kupovati champove za RP. Kupi skin za tih 520 ako vec imas, jer skin ne mozes kupiti sa IP, a za championa uvijek mozes skupiti 6300 ili manje.
Hej ekipa, koji server koristite?
Zaboravio sam na kojem sam bio pa me zanima mogu li se prebaciti na drugi bez da mjenjam username i sl.?
Nakon 1040 gejmova ne i baš prebajno stanje haha.Stalno se vrtim između Gold4 i Gold5 0lp hehe.
Trudili smo se i kaj je najbolje bilo nisu nas mogli dobit ni s nasusom s 500 stackova,ali na kraju je taj manjak čovjeka presudio.Ali ajde,bilo je zabavno :D
Mislim da je to moj maksimum za ovu sezonu,jedan ranked mjesešno da ne ispadnem i lagano levelanje drugog accounta na westu :)
jebija.
Kako vise objasniti ljudima da ova igra nije Call of duty, ne pobjedjuje ko vise killova postigne
Ranked pravilo: ako igras top, i umro si "samo" 7 puta u 7 minuta, krivi junglera, jer ipak on je kriv sto ti gubis top
bronze logic
Make your lane presence known :P
Nije da se hvalim :D al malo da :D
S obzirom kak rijetko igram normal, a kamoli ranked, ovakvi gameovi me baš oraspolože
Ovu sam odigrao samo jer mi počelo krasti LP zbog neaktivnosti pff čak i pao jednu diviziju
How to get carried by Fiddlesticks :))
Nisam dugo igrao Sivir(3mjeseca) i čini mi se da je dost jaka. E OP
Igrali smo 4v5,i makar je Jax nafidao NITKO ga nije flejmao nego smo mu samo rekli da se nafarma i to je to,jer da smo ga izflejmali vjerovatno bi išao throwat gejm namjerno.
Već dugo nisam zaigrao LOL.. mislim da bi mogao malo ovo ljeto piknut.
pozdrav! odigrao sam dva game-a sa amumuom i odusevljen sam sa njegovim skillsetom.
mogao bih ga mainati, ali koliko sam shvatio on se dosta banna u rankedu i ako mi uzmu blue gotov sam?
eto molio bih preporuku, da li da da ga kupim?
Ma igraj što god ti srce poželi, uživaj u igri. A kad budeš htio ozbiljnije igrati odnosno kad dobiješ iskustva i sam ćeš znati koje champove igrati na određenom patchu/meti/teamcompu.
Već dugo nisam zaigrao LOL.. mislim da bi mogao malo ovo ljeto piknut.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/dota-2/72108.aspx?page=233&jumpto=4282558&sort=asc&view=flat
Bolje ti je da zaigras superiorniju igru s superiornijom bug forum temom.
Eh da, DOTA2... još nisam isprobao uopće..