League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
weedeveryday420 kaže...
Rito jos nije rijesio probleme sa euw serverom, a di ce onda jos i cheatere.

Ma mogu oni napraviti od ovoga najbolju igru na svijetu, cudo napraviti, ali community se nikada nece promjeniti..

Ova igra je predobra samo zbog communitya su je mnogi zamrzili..

16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Praktički do ove godine hackera/cheatera/ddsera je bilo jako jako malo. Od ove godine cheatera je na hrpe, sve više ddosera, gamecrashera i sl. gluposti. Kaj je najsmjesnije postoji par stranica , pogotov jedna specifična ( neću ju navest da neki nebi došli u napast) koja praktički daje free cheatove za lol. Zoomhack, skripte za dodganje, skripte za last hitanje, igranje championa, spamnje skillova, gađanje skillshotova itd i kaj je najžalosnije većina tih stvari je potpuno besplatna. Drophack alati su se također počeli prodavat po forumima i portalima ( ajd oni bar dost koštaju pa ih nema puno ljudi). Žalosno je što će takve stvari početi uništavati igru jer sve će više ljudi koristiti te alate, a budimo realni riot je nespoban da se obrani od tako nečeg, šta se tiće gameplaya i kvalitete same igre nalaze se na vrhu, al što se tiće sigurnosti/debugiranja su na samom dnu (3 godine da uvedu verfy email opciju govori dovoljno ) .

Još za vrijeme prošlog patcha  sam isprobavo jinx (coop vs AI, ne costum game) , i za support mi je bila soraka koja je bila nekakav bot za boostanje acc, znaci sve po skripti radila, 100% nije human.  

Nisam to prije nikad vidio, a kad sam procitao  tvoj post ...  stvarno žalosno cega sve ima 

16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...
death_zombi kaže...

Praktički do ove godine hackera/cheatera/ddsera je bilo jako jako malo. Od ove godine cheatera je na hrpe, sve više ddosera, gamecrashera i sl. gluposti. Kaj je najsmjesnije postoji par stranica , pogotov jedna specifična ( neću ju navest da neki nebi došli u napast) koja praktički daje free cheatove za lol. Zoomhack, skripte za dodganje, skripte za last hitanje, igranje championa, spamnje skillova, gađanje skillshotova itd i kaj je najžalosnije većina tih stvari je potpuno besplatna. Drophack alati su se također počeli prodavat po forumima i portalima ( ajd oni bar dost koštaju pa ih nema puno ljudi). Žalosno je što će takve stvari početi uništavati igru jer sve će više ljudi koristiti te alate, a budimo realni riot je nespoban da se obrani od tako nečeg, šta se tiće gameplaya i kvalitete same igre nalaze se na vrhu, al što se tiće sigurnosti/debugiranja su na samom dnu (3 godine da uvedu verfy email opciju govori dovoljno ) .

Još za vrijeme prošlog patcha  sam isprobavo jinx (coop vs AI, ne costum game) , i za support mi je bila soraka koja je bila nekakav bot za boostanje acc, znaci sve po skripti radila, 100% nije human.  

Nisam to prije nikad vidio, a kad sam procitao  tvoj post ...  stvarno žalosno cega sve ima 

Heh, imam ja tu soraka skriptu, ma to je bezopasno. Ta skripta i slicne se koriste za lvlanje/refferale, na neki način i to je cheatenje al bezopasno, to praktički nikom ne kvari igru. Takve skripte igraju u 95% slucajeve custom gameove sa drugim botovima ili co op vs ai gameove i to dominion koji je u coop vs ai prepun botova. Ta soraka je čak korisna stvar za pocetnika, dok naiđu na takvog bota koji ih prati, heala i daje manu bar vide da postoje i supportovi u igri :) .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Heh, imam ja tu soraka skriptu, ma to je bezopasno. Ta skripta i slicne se koriste za lvlanje/refferale, na neki način i to je cheatenje al bezopasno, to praktički nikom ne kvari igru. Takve skripte igraju u 95% slucajeve custom gameove sa drugim botovima ili co op vs ai gameove i to dominion koji je u coop vs ai prepun botova. Ta soraka je čak korisna stvar za pocetnika, dok naiđu na takvog bota koji ih prati, heala i daje manu bar vide da postoje i supportovi u igri :) .

Share son...

We like em refferals {#}

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Zna li netko zasto je EuWE down? vec mi dva dana UE WE uopce ne radi, ali EUNE radi sasvim ok

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

tko to zna... taj server im je skroz sjeban. ne bi ih bog ubio da osim na kurve, kokain i hamburgere investiraju malo u infrastrukturu.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

tko to zna... taj server im je skroz sjeban. ne bi ih bog ubio da osim na kurve, kokain i hamburgere investiraju malo u infrastrukturu.

I to sto kazes... Sve mi se cini da su jako neozbiljna tvrtka.. Toliku su lovu zgrnuli na igri, a serveri su im u uzasnom stanju, a anti-cheat i ne postoji.... Hvale se da su ozbiljna tvrtka a tolike su papcine da bi ih ubilo malo urediti vlastitu igru.. Bitno da se oni brinu koliko je oku ugodan summoners rift, to sto im se serveri ruse nikome nista :P

15 godina
League Of Legends

evo vam i odgovora, ugl. EUW je prebacen na data centar u Amsterdamu - Source

EDIT: 3 TD, woot?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 22:31 (definho).
Moj PC  
7 4 hvala 1
14 godina
neaktivan

Žalosno je u šta se ova tema pretvara....

Sve neki hejteri koji samo TD-aju.

Čovijek vam kaže zašto su serveri dolje zadnjih par dana i da, nadajmo se, neće više biti problema na istom, a vi ga tu TD-ate, stoko jedna.

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima neko ko bi dao EUNE silver acc? Dao bih World of Tanks acc sa Tier V i 2 Tier IV tenka.. nije puno al jbg i BF3 acc koji je bio besplatan ovih par dana al ko nije ugrabio...

Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

Ima neko ko bi dao EUNE silver acc? Dao bih World of Tanks acc sa Tier V i 2 Tier IV tenka.. nije puno al jbg i BF3 acc koji je bio besplatan ovih par dana al ko nije ugrabio...

Nije ovo vrijedno..

Za silver acc možeš barem burek dobit {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 22:37 (Tkalle).
11 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Žalosno je u šta se ova tema pretvara....

Sve neki hejteri koji samo TD-aju.

Čovijek vam kaže zašto su serveri dolje zadnjih par dana i da, nadajmo se, neće više biti problema na istom, a vi ga tu TD-ate, stoko jedna.

Ocito da iluminatima i nijhovom lobiju ne paše da se euw stabilizira.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 22:46 (weedeveryday420).
15 godina
League Of Legends

ili je ocito da se previse challenger djece koji su zapeli u bronci skuplja ovdje, jer za njih ionako ako nesto pametno i korisno kazes ne vrijedi, jer su oni, jel, napametniji...

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

zasto se braum nikako ne igra na lcsu?ne djeluje mi bas los support

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

do sada se igralo na 4.8 patchu gdje je Braum zajedno s Rengarom, Shenom i Zedom bio disable-an, od ovog tjedna se igra na 4.9 patchu gdje ce samo Shen i Zed bit disable-ani

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nisam imao pojma o tom,a zasto su disable?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep
17 godina
death_zombi kaže...
exorc1st kaže...

Izgleda da su ljudi nasli novi nacin DDOS-anja...

U zadnja tri dana svaki put meni ili nasem timu krene dobro uvijek nam "ČUDESNO" zalaga 5 minuta i kad se vratimo oni su kod inhibitora -.-

Igram sa prijateljem uvijek i danas 12-2 imao sa Rengarom bio nafidan puno kad ono sve zasteka ne pise attempting to recconect ,ping 65 samo se ne mrda slika...

Ja mislim internet mi crko odem bug.hr cudesno radi,udjem na forum ,facebook sve radi...i uspijem nekako reconnect i vec nam tad bili kod nexusa {#}

Ovo vise nije normalno, za najvecu igru na svijetu da se ovo desava..

Baš zbog takvih problema mi dođe da promjenim MOBA. Strife i Dawngate nemaju ovakvih problema. Prije se LOL igrao radi zabave, no što se više razvijao krenio je flame game gdje se pljuje po svakome radi jedne pogreške. I onda tu dolaze cheateri gdje sve lik obavi 100% i ne može pogrješiti. Nadam se da su sada flameri zadovoljni jer su napokon dobili što su tražili, a to je da ne može biti ljudske pogreške.

Jučer navečer na aramo, sona samo lichbane i čizme i 180 AP, a na kraju sa pola builda gdje bi realno imala 450 AP je imala oko 700 AP. Sa njom sivir koja je imala 180 AD, i 80 AP samo sa doran blade i sve su radili ko najbolji profesionalci. Normalno pobjedili smo tu rundu. Reportao sam za unskilled i napisao da imaju varanje no RITO neće ništa da napravi.

Žalosno je vidjeti kako igra propada i da če njeno mjesto barem kod mene zauzeti neka druga MOBA igra.

''It's not broken, It's a game feature''
11 godina
neaktivan
League Of Legends

smiješni su mi ovi sa 4 td-a, al još više ovih 5 sa up {#} (forumski suigrači?)

sele server u amsterdam. ok super. server je više manje štuca od početka S3. koji je izgovor za to?

sjećam se da su zbog toga na redditu i ritovim forumima tražili svakakve RP nadoknade ili boosteve, zato jer su na NA serveru dobili isto nagrade dok nisu popravili stvari.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

ne ne, kurve i kokain idu kod robertsa iz star citizena. rito se hrani suzama west igrača.

za ozbač, te se stvari rješavaju u hodu proporcionalno širenjem baze igrača, ne kužim zašto im toliko trebalo.

Layla, you've got me on my knees.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Im so flaterd {#}

Skriptam ja to naveliko.... Skriptam ja to naveliko....
16 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

smiješni su mi ovi sa 4 td-a, al još više ovih 5 sa up {#} (forumski suigrači?)

sele server u amsterdam. ok super. server je više manje štuca od početka S3. koji je izgovor za to?

sjećam se da su zbog toga na redditu i ritovim forumima tražili svakakve RP nadoknade ili boosteve, zato jer su na NA serveru dobili isto nagrade dok nisu popravili stvari.

Hornet_93 kaže...

ne ne, kurve i kokain idu kod robertsa iz star citizena. rito se hrani suzama west igrača.

za ozbač, te se stvari rješavaju u hodu proporcionalno širenjem baze igrača, ne kužim zašto im toliko trebalo.

Kad su tek radili LoL, RIOT-u nije ni na pamet palo da će igra dobiti ovakvu popularnost. Client im je u k****, serverski kod ( ne infrastruktura ) isto tako. Te stvari je jako teško popraviti, a pogotovo u hodu. Dodavanje novih servera u staru infrastrukturu nebi uopće popravilo stvari. Nova serverska infrastruktura u Amsterdamu je tek prvi korak ka rješavanju problema i dobro je da se to napravilo. Nadam se da se sad bave drugim problemima i pokušavaju to riješit.

Ne smijemo zaboraviti da su za EUW probleme djelomično krivi i igrači, masovno se prebacivajući sa EUNE-a kako bi igrali sa proovima i kako nebi igrali sa Poljacima, Rusima i sličnim po defaultu nubarama.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ne smijemo zaboraviti da su za EUW probleme djelomično krivi i igrači, masovno se prebacivajući sa EUNE-a kako bi igrali sa proovima i kako nebi igrali sa Poljacima, Rusima i sličnim po STEREOTIPU nubarama.

fixed it for ya.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Dal ima netko ko igra od 17h pa na dalje i nije lvl manji od 25, neka me doda Legionar8, ja i 2 prijatelja igramo i preko skype pricamo i fali nam jos 2-3 hrvata pa da imamo team :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 13:46 (StilaMANIAC).

0 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

nisam igrao lol od 4. mjeseca, i onda tek toliko da dođem iz silver 2 do golda, nista previse, par gameova na dan. i sad dođem i citam o citerima. je li stvarno i do toga doslo?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

nisam igrao lol od 4. mjeseca, i onda tek toliko da dođem iz silver 2 do golda, nista previse, par gameova na dan. i sad dođem i citam o citerima. je li stvarno i do toga doslo?

najgore od svega je "drophack".

Znaci kada ti ide dobro nadje se neki retard koji ti ddos-a interneta sa previse podataka i samo ti prekine konekciju sa mecom i to je to..

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Nudim acc 50 championa ako mi neko napravi 10 referala za moj main. pm ak ste zainteresirani

dsfskdkl
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
oppopp kaže...

Nudim acc 50 championa ako mi neko napravi 10 referala za moj main. pm ak ste zainteresirani

Ovo zvući previše scammerski :) , a i da nije rađe si nađi na netu nekog ko se bavi refferalima (nije teško naći) i platiš 5$ il cak i manje i dobis 10 refferala :) .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina
bullyq14 kaže...

Do sad mi se nije dogodilo da me netko hakirao, a igram praktički svaki dan. D5 sam.

Paragon
16 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
bullyq14 kaže...

Do sad mi se nije dogodilo da me netko hakirao, a igram praktički svaki dan. D5 sam.

Imaš sreće, meni drophackali 2 puta promo za diamond, i 1 promo za diamond IV

EUW: iPLAY Murloc
11 godina
League Of Legends

Ima tko da je u platinumu i ide za diamond? Tražim duo partnera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice