League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.389.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

ja jucer reko liku da ode afk i frajer stvarno otiso ahaha
jos smo skoro dobili game, vodili smo oko 10 razlike ali su splitpushali i nismo nista mogli

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...

ja jucer reko liku da ode afk i frajer stvarno otiso ahaha
jos smo skoro dobili game, vodili smo oko 10 razlike ali su splitpushali i nismo nista mogli

To uvijek poslusaju, a kad im das savjet onda nista :)

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Za one koji su mislili da je ono sto sa strane na tablici ranked lige pise zapravo bug. I za one nevjernike koji nisu vjerovali da cu preskocit diviziju. {#}

Ta ti teorija ne pije vode, također, pisalo mi je da ću iz plat IV u plat II, bio je plat III.

EUW: iPLAY Shroom
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam prije koji dan preskočio iz Gold 4 u Gold 2.. Platinum here I come :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam isto mislio da je bug, al  nije. preskocio iz silvera 5 u 3 i onda u 1.

14 godina
League Of Legends

Meni je pisalo iz B3 u B1, ali na kraju upao u B2, isto tako mi je onda pisalo null, no upao u B1.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo opet isto,stavio sam nove windowse,skinuo LoL i sad dođe do 99% complete i tako stoji...

15 godina
League Of Legends

prebaci update na neki drugi server, NA, Oceania, Brazil...

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Napravi ovako:

1) Obriši c:\Riot Games (ili gdje god si već instalirao lol), i to Shift+Delete tipkama

2) Deaktiviraj antivirusni softver + disable firewall 

3) restart računala

4) skinuti novi installer lola i pokrenuti instalaciju u neki drugi folder, tipa c:\gnojni cir

5) Čekaj, fakat traje dugo, čekaj do kraja. Najbolje ostaviti preko noći i onda ujutro baciš pogled.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Napravi ovako:

1) Obriši c:\Riot Games (ili gdje god si već instalirao lol), i to Shift+Delete tipkama

3) restart računala

4) skinuti novi installer lola i pokrenuti instalaciju u neki drugi folder, tipa c:\gnojni cir

5) Čekaj, fakat traje dugo, čekaj do kraja. Najbolje ostaviti preko noći i onda ujutro baciš pogled.

A šta je sa registry entry-em? Ako postoji registry entry mora i to obrisati...

14 godina
League Of Legends

Iskreno, mislio sam i na to, al nemam pojma koji bi term tražio među ključevima, možda linije tipa Riot ili League... predloži nešto?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imas Revo unsistaller za pocistit kompletni registri, ali nemoj deinstalirat igru samo nego preko njega da on nade sve sta ostane. Inace ako ju samo deinstliras neces moci naci nista.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Iskreno, mislio sam i na to, al nemam pojma koji bi term tražio među ključevima, možda linije tipa Riot ili League... predloži nešto?

Može obrisati ručno Riot Games folder kao što si napisao. Tada će registry postati useless i broken tako da ga ccleaner može sam detektovati ako postoji te ga i izbrisati, barem bi trebao u teoriji {#}

Razor je isto rekao, nisam vidio :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 15:17 (BannedOnThisForum).
14 godina
League Of Legends

Zvuči dobro, tako bi trebalo biti u teoriji. Druge nema, nek javi rezultate.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Uhh kako me ljute ovaj djeca na eastu. Proslo sezonu nikako da izadem iz bronce radi nubova, da poludis. Ove sezone se nadam boljem plasmanu. Vjerovatno bi izasao iz bronce da imam vise vremena igrati, a i ovo sta sam igrao sam izgubio radi djece koja se svadaju na picku pa trollaju {#}

Moj PC  
2 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
pinc123 kaže...

Uhh kako me ljute ovaj djeca na eastu. Proslo sezonu nikako da izadem iz bronce radi nubova, da poludis. Ove sezone se nadam boljem plasmanu. Vjerovatno bi izasao iz bronce da imam vise vremena igrati, a i ovo sta sam igrao sam izgubio radi djece koja se svadaju na picku pa trollaju {#}

Nije tesko izaci. Fokusiraj se na svoje greske i popravi ih, flamere i ostale lagano ignoriras. Na odredenoj razini skilla mozes carryati i potpuno sam. And remeber: troll team always win :)

14 godina
weedeveryday420 kaže...
pinc123 kaže...

Nije tesko izaci. Fokusiraj se na svoje greske i popravi ih, flamere i ostale lagano ignoriras. Na odredenoj razini skilla mozes carryati i potpuno sam. And remeber: troll team always win :)

To i radim, ostale trollove ignor lista {#}

16 godina
League Of Legends

Igram lol dosta vremena i lvl 30....ali.....to sam gotovo sve nabrao protiv bot-ova...E sada bih počeo malo ozbiljnije igrati protiv ostalih sa Nasusom ili sa Swainom....može li preporuka što da stavim na nasusa kao tank a što na swaina?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

ako imate jako visok mmr onda cete preskakati divizije,npr sa sivlera 1 kad sam dosao na gold V onda sam skocio na gold 3 pa na gold 1,onda u plat 5 pa na plat 3,dok npr ove sezone sam shebo zesce pa nisam preskocio ni jednu diviziju cica mica gotova prica,i ak ti pise da ces preskocit to ne mora znaciti....

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Napravi ovako:

3) restart računala

ja sam vec prije obriso sve vezano uz Lol,cak sam deinstalirao i pando media booster,onaj neki redistributable ili sta vec,promjenio sam windowse i nista...mapa gdje je lol ima nekih 1gb..juce sam stavio oko 3 u noci i stoji do sada na 99% tako da ako se mislilo skinut,bi se..neznam,probat cu prvo promjenit na west nek se skida a onda cu probati ovako,ali to sam vec sve napravio osim nisam nijednom ugasio firewall

17 godina
League Of Legends

http://eune.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-42-notes

Skarner {#}

Sad će bit "Vidi Skarner ganka, trebam samo dodgat E i onda nema problema"

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 0:02 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pinc123 kaže...

Kada pročitam kako je teško izaći iz bronze zbog njubova, samo postam ovu sliku..odigrao sam 10 promo za frenda koji je bronze 1...nije problem u skillu drugih ljudi, nego u tvom. http://i.imgur.com/OPLYraJ.jpg

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Naravno da je tesko ako covjek ima skill za low silver

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

2 0 hvala 0
17 godina

Jel se mozete vi spojit meni nece?

16 godina
League Of Legends

yes

An adventure is only an inconvenience rightly considered. An inconvenience is only an adventure wrongly considered.When I first red that another Mass Effect was getting the green light it blue me away
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

dat xerath range 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

yes

Sad mogu i ja :D, sta te updetova ne stavljaju u 7 ujutro kad posteni svjet spava a ne po noci da ni igrat nemos.

15 godina
League Of Legends

Kad se logiram dolazimo mi ono Didn ot recieve response from the server (1,2,3... )

Ima ko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Kad se logiram dolazimo mi ono Didn ot recieve response from the server (1,2,3... )

Ima ko kakvu ideju?

Ja taj bug imam uglavnom nakon updatea svaki put upali nesto drugo.... provjera da li windows ima update, onda update graficke ( ona je meni najcesci problem )  takodjer provjeri da ti nije internet explorer u offline mode-u a postoji i google koji ti nudi dosta rijesenja tog problema :)

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 15:29 (Ahriiiii).
13 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Ima ko kakvu ideju?

Nikakve graficke ni nista slicno nemoj updateat!!! Ne slusaj gluposti.

Odi u internet explorer, stisni alt te potom klikni na "File" i odznaci "Work offline" 

1971- ∞
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice