League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.391.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Paradox1 kaže...

500 winova?

Mozda gameova?

Evo ak netko zeli samnom opcenito igrat,il punit frend listu:

EUNE

Paradox1CRO 

Evo danas mi bas dobro ide,nekako sam dobre volje :)

http://www.lolking.net/summoner/eune/42323315#matches

Ovaj jedan game sam spusio jer mi je adc imao last hit na svakom 20 creepu...{#}{#} 

ne, 500 winova. dobit ces iskustva i dok krenes ranked na tom elou preskakat ces divizije.

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ono kad ti partija traje preko sat vemena i izgubiš.....

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

oce neko duo normal 3 v 3 aram nesto? agresive maniak EUNE

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Ono kad ti partija traje preko sat vemena i izgubiš.....

Bič pls. :(

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
neaktivan
Fordox kaže...
Fordox kaže...

igrao sam igricu sve super i prije 2-3 dana kliknem na ikonu od lola i pise mi da neki kernel ne radi,dintaliro sam igru i sad pri kraju skidanja patcha mi se smrzne i tako stoji,probao sam dvaput skidati patch i opet isto...i kada zatvoris pojavi se prozor i pise patch not responding ili tako nekako...jel zna neko u cem je problem?

oce neko biti tako dobar,pa da mi kaze rjesenje?

Probaj ovo. 

1. Try running as an admin by right clicking on the executable and selecting "Run As" and "Administrator"
2a. Delete everything inside the your RADS downloads folder (Default Path is, C:\Riot Games\League of Legends\RADS\downloads) AND
2b. Delete everything inside your RADS solutions folder ( Default Path is, C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions)

I onda pokrenes lol, pustis da se sve skine i trebalo bi raditi.

@definho, ovo za duo que je djelomično istina, al često se dogodi da ak napišeš koju role hoćeš ko zadnji pick da ju i dobiješ. Možda je razlika u nižim eloima, al od platinum nadalje vrlo vrlo često support zna biti u prva 3 picka. Ja isključivo duo queam jer mi se neda solo que igrat i ne vidim baš nešto loše u tome osim kaj smo često ja u duo zadnja 2 picka.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 14:08 (death_zombi).
14 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Ja nemam pojma o cem "vi" pricate,ali taj eune uopce nije tako los!

Evo,do 24 sam bio na euw,al' sam se prebacio kad je bilo for free.

Mislim,da ima poneki troll,i tak to,al nije nesto vise od euw.

Jel itko zna kak ide W/L u promociji,evo ja sam 28lvl,pa me zanima gdje bi mogao zavrsit...

(Neznam ak ste me skuzili,ugl. gdje bi zavrsio ak bi odigrao 7/3,8/2)

Frendovi su mi rekli da se neznaju,posto nisam bio 30 u S3..

Savjet - nemoj odmah ići u ranked. Jer kada dođeš na lv 30, ti si još uvijek - početnik. S velikim P.

Većina će ti to savjetovati. Barem ona koja ima trunčice mozga, jer nemaš dovoljan skill, i pasti ćeš onda.

13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Paradox1 kaže...

Ja nemam pojma o cem "vi" pricate,ali taj eune uopce nije tako los!

Evo,do 24 sam bio na euw,al' sam se prebacio kad je bilo for free.

Mislim,da ima poneki troll,i tak to,al nije nesto vise od euw.

Jel itko zna kak ide W/L u promociji,evo ja sam 28lvl,pa me zanima gdje bi mogao zavrsit...

(Neznam ak ste me skuzili,ugl. gdje bi zavrsio ak bi odigrao 7/3,8/2)

Frendovi su mi rekli da se neznaju,posto nisam bio 30 u S3..

Savjet - nemoj odmah ići u ranked. Jer kada dođeš na lv 30, ti si još uvijek - početnik. S velikim P.

Većina će ti to savjetovati. Barem ona koja ima trunčice mozga, jer nemaš dovoljan skill, i pasti ćeš onda.

to sam mu ja savjetovao par postova iznad i popusio samo TDove.. al svejedno, u pravu sam ko god kaze drugacije

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
League Of Legends

iz platinum 4 u gold 2

wino 6 loso 4

jedna zbog 2 afk, 2 sam trollao i jednu posteno izgubio 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

iz platinum 4 u gold 2

wino 6 loso 4

RAPORT!

EDIT: Završio sam 10 gejmova na westu, 5/5, bacilo me u silver 2 ( account je bio silver 1 ), zakržljao sam :D ( iako imam 20 championa na tom accu i dosta loše rune, ali to mi nije izgovor :) ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 17:27 (Blizek).
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
win4crazzy kaže...

iz platinum 4 u gold 2

wino 6 loso 4

RAPORT!

EDIT: Završio sam 10 gejmova na westu, 5/5, bacilo me u silver 2 ( account je bio silver 1 ), zakržljao sam :D ( iako imam 20 championa na tom accu i dosta loše rune, ali to mi nije izgovor :) ).

Ne znam koja 2 braće, ali njubu jedan :D

btw, kada dođeš EUW na gold 1-4, daj mi se javi, odigrao sam samo jedan promo tamo, moram još 9 a n emam puno champova i lijen sam tamo igrati :D

16 godina
League Of Legends

Supportvicious on LCS - CRS vs DIG

Ovo ce bit zanimljivo :)

EDIT: R.I.P. Zekent's career at CRS..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 1:16 (Don Strongtoni).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

šta reći? koju posluku porati?

3 game zaredom

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 1:24 (deathlegend).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Za one koji su mislili da je ono sto sa strane na tablici ranked lige pise zapravo bug. I za one nevjernike koji nisu vjerovali da cu preskocit diviziju. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
GamerX9 kaže...

Za one koji su mislili da je ono sto sa strane na tablici ranked lige pise zapravo bug. I za one nevjernike koji nisu vjerovali da cu preskocit diviziju. {#}

To je bug jer to pise svima. A kad dodjes u Division 2 pise ti da ces biti promoted u Division null.

EUW: FerritinCRO
12 godina
protjeran
GamerX9 kaže...

kako se neki ljudi vole praviti pametni(glupi ko sto eura)

HOW ABOUT NO
17 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Blizek kaže...
win4crazzy kaže...

iz platinum 4 u gold 2

wino 6 loso 4

RAPORT!

Ne znam koja 2 braće, ali njubu jedan :D

btw, kada dođeš EUW na gold 1-4, daj mi se javi, odigrao sam samo jedan promo tamo, moram još 9 a n emam puno champova i lijen sam tamo igrati :D

Chomet, al igro sam mid Brand ( 2-0 )/Gragas ( 2-2 ), top Warwick ( s njim sam još najbolji bio, 1-1 ), jungle Noc i Ashe ( teško je sa lošim runama igrat ). Nisam baš imo ni sreće sa timovima al svejedno xD. Ma nemislim ja igrat na westu baš, čim bratu završe ispiti idemo derat po rankedu na eastu, pa kud puklo da puklo.

18 godina
League Of Legends

Ja sam završio u Silver 4 nakon 6w/4L s obzirom da sam bio silver 5 u 3. sezoni. Mada nisam sad 100% siguran dal sam bil S4 ili 5. A neznam gdje bi to mogao provjeriti :D

Sve u svemu ja sam zadovoljan {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

duo east gold 2 agresive maniak?

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
GamerX9 kaže...

To je bug jer to pise svima. A kad dodjes u Division 2 pise ti da ces biti promoted u Division null.

Sorry sto meni nije zbugano. I u S3 kad mi je pisalo da cu npr. iz Gold IV u Gold III, onda sam se digao za jednu diviziju, kad je pisalo iz Gold IV u Gold II onda sam preskakao.

Skuzio sam da u diviziji 2 pise division null nakon toga, al evo kako meni izgleda u nizim divizijama. Uzeo sam random likove iz moje divizije i divizije ispod i svoju sliku. Necu da sad ispadam cocky zbog toga jer sam preskocio diviziju jer znam da nisam jedini koji je preskakao, ali zelim samo da znate da meni nije zbugano, pa nema razloga da me se naziva glupim. I sami znate koliko je igrica defektna...

Kolega Win4Crazy je u istoj ligi kao i ja, ali divizija iznad i njemu pise "...will be promoted to division null.", ali sve ispod divizije 2 pise dobro.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 12:17 (GamerX9).
17 godina
League Of Legends

{#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Samo da kazem,

Silver1 - Plat 5  = 4 dana

Skocio is G5 u G3 i sa G3 u G1.

Eto bolestan pa malo igram :D

ELLO HELL NE POSTOJI

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
MrSapphire kaže...

Samo da kazem,

ELLO HELL NE POSTOJI

tako sam ja proslu sezonu,samo u 2 dana :P

HOW ABOUT NO
15 godina
League Of Legends

i dalje stoji da je to zbugano, jer meni i puno ostalih isto to pise, a nismo preskocili diviziju, za preskakanje divizije je i dalje samo MMR koji se unutar jedne divizije moze znacajno promijenit, ali i dalje ce ti ostat da ces ju preskocit...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...
MrSapphire kaže...

Samo da kazem,

ELLO HELL NE POSTOJI

tako sam ja proslu sezonu,samo u 2 dana :P

Isto kao i ja.

definho kaže...

i dalje stoji da je to zbugano, jer meni i puno ostalih isto to pise, a nismo preskocili diviziju, za preskakanje divizije je i dalje samo MMR koji se unutar jedne divizije moze znacajno promijenit, ali i dalje ce ti ostat da ces ju preskocit...

Istina, ali ne u svakom slučaju. Ja sam bio D5, i bacio me u S1 s brutalnim MMRom, nitko ne zna zašto.

S1 -> G5 -> G3 -> G1 -> P5 -> P3 ->P2 ...iako je pisalo da ću u P1, ali ništa od toga :D sada mi piše da idem u null, tako da vjerujem da ću ići iz P2 u P1

12 godina
neaktivan
League Of Legends

ode west, disconnectalo je svakih 30 sekundi

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 16:13 (weedeveryday420).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...

ode west, disconnectalo je svakih 30 sekundi

Ja sam sad tamo ranked igro, nikom ništa nije bilo...

12 godina
neaktivan

kod nas se svi dc-ali svako malo ali inhib im je bio down pa su minioni finishali, no oni nisu dobili loss forgiven. sad je sve normalno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 16:56 (weedeveryday420).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

I ovo bi triba biti ranked.{#} Prvo su se svađali u lobbyju, onda su troll pickali i išli dvoje top, a nakon toga je ovaj kreten Yasuo namjerno poče feedati i smijati se ko budala.

A još mi je bio promotion match. I onda još kažete da se more izaći iz bronce bez problema, bajke za malu dicu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 20:20 (Winchester01).

1 3 hvala 1
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ma to su dežurni yolo swagginsi, ne brini se ima ih i u silveru i u goldu, meni je bilo koma na početku S2, strah me pomislit kako je sad u bronci...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice