League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.366.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Ahriiiii kaže...

Nisam jos ni probala ( patcha se ) ali za vas koji jeste

Masteries koje koristite u Preseason 4

AP ->

AD ->

Jungle  ->

Support ->

Proizvoljno ->

hvala unaprijed :)

TD FTW <3

Meni se trenutno cini 18/12/0 kombinacija najboljom i mislim da ce to biti kao sto je bio 21/9/0 u S3. Samo varijacije na temu, 18/12/0, 12/18/0, 0/18/12... Imao sam 19 Mastery Pageova u S3 i sad sve ispocetka i jos citat koji mastery sto daje, tek sam na sedmoj KAKO MI SE NE DA TO RADIT SAD!!! {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
15 godina
GamerX9 kaže..

Meni se trenutno cini 18/12/0 kombinacija najboljom i mislim da ce to biti kao sto je bio 21/9/0 u S3. Samo varijacije na temu, 18/12/0, 12/18/0, 0/18/12... Imao sam 19 Mastery Pageova u S3 i sad sve ispocetka i jos citat koji mastery sto daje, tek sam na sedmoj KAKO MI SE NE DA TO RADIT SAD!!! {#}

ja sam imo adc, ap i to je to {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 13:38 (win4crazzy).
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ja sam imo adc, ap i to je to {#}

Živi primjer kakvi sve u platini preživljavaju {#}

15 godina
smrad06 kaže...

iskreno, upravu si iako se "salis", sudeci po drugim ulogama(role) i championima ja zasluzujem silver

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
win4crazzy kaže...
smrad06 kaže...

iskreno, upravu si iako se "salis", sudeci po drugim ulogama(role) i championima ja zasluzujem silver

{#}

Ja započeo danas mid 0/9/15 hue hue <3

sve u svemu, jungleri uzmu red trinkled i demoliraju lejnove koliko vidim, a samo će se igrati ap supporti od sada na dalje..

ne sviđa mi se baš kako izgledaju health barovi, užas su

btw, ako je netko kao ja mjenjao svoju boju health bara, maknite taj .ini jer nećete vidjeti koji su oni lv niti koji su vaši...a nećete vidjeti niti imena :D

15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

{#}

Ja započeo danas mid 0/9/15 hue hue <3

sve u svemu, jungleri uzmu red trinkled i demoliraju lejnove koliko vidim, a samo će se igrati ap supporti od sada na dalje..

ne sviđa mi se baš kako izgledaju health barovi, užas su

btw, ako je netko kao ja mjenjao svoju boju health bara, maknite taj .ini jer nećete vidjeti koji su oni lv niti koji su vaši...a nećete vidjeti niti imena :D

STFU noob razbio sam te danas 1v1 s tim da nisam nijedan item kupio {#}

15 godina
X-Plosiv kaže...
....

sad mi to kazes, a ja pola sata trazio u postavkama kako postaviti zuti hp bar,

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovi ward trinket je naporan. U pola slucajeva mi ga se ni ne da stavljat, radije dam 75 golda za ward koji zapravo traje.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ovi ward trinket je naporan. U pola slucajeva mi ga se ni ne da stavljat, radije dam 75 golda za ward koji zapravo traje.

Ja koristim samo onaj "oracle" trinket, mimo cinjenice da reveala wardove itd, fantastican je kad igram protiv twitcha, vayne itd...

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Pa stavis njega pa kada istekne pravi ward i onda ti dode s cda trinket. Za cijenu jednog normalnog warda prakticki 5 minuta wardas lane.

A ovaj Sup balance je retardiran, sada mozes uzeti annie/morg/zyra i ap mid + 2 bruisera i adc. double ap meta+ standardni comp u jednom timu, balance be damned. 

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!&quot; Yet what is any ocean but a multitude of drops?&quot;|RIP Ryan Davi
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:26 (hari85).
15 godina
League Of Legends

da smo pametni, iskoristili bi to dok mozemo, kaze nofak da je danas oneshooto adc s annie kao support, i cuo sam okolo da je za sad ona najbolja, pa eto, koristite to dok mozete, nadjite duo i boostajte se ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pusti ti ovu uskur*enu djecu koja su dospjela boostom u gold V na kraju sezone. Uglavnom, ni na jednom ADC championu (Quinn, Varus, Vayne, Tristana, Ashe, Miss Fortune, Lucian, Draven, Caitlyn, Sivir, Graves etc..) ne kupuješ nikad AP iteme, ali baš ono, nikad.

Ap tristana mid OP

skandalouz kaže...

Pa ovaj njihov je lvl 5 u timu pa je to oke balance

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:11 (Jari).
13 godina

20/10/0 za ad

20/10/0 za ap

support neznam napamet moram provjerit,uglavnom u utility tree (ali ne uzimam onaj zadnji jer je bezveze),i tanky do armora

jungle je 8/12/10

i tako

ovisi jel jungler ap il ad.

super mi je i tank tree,isplati se sve do zadnjeg uzet i onda pokrpas di ti ostane u drugim treeovima

recimo 10/20/0 mi je super (ovisi opet koje uzimam jel ad il ap tank)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam odigro meč gdje mi u timu talon nije mogo radit dmg sa spelovima, radio je dmg samo auto att.

A nedavno sam igro Oriannu i cijeli meč nisam mogo vidjet loptu niti kada je u mene niti kada je bacim..

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Jedina dobra stvar jest da neću igrati LoL do nedjelje, čime će se već sve malo više stabilizirati, ekipa će napraviti masterije koje će potkrijepiti brojkama itd. :D

Smrad, neću ti niti odgovoriti {#}

Win, jbg :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta mislite koji će se supporti sade najviše igrati?

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
X-Plosiv kaže...

Jedina dobra stvar jest da neću igrati LoL do nedjelje, čime će se već sve malo više stabilizirati, ekipa će napraviti masterije koje će potkrijepiti brojkama itd. :D

Win, jbg :D

Hahaha, isto tak i ja, mislim možda sutra budem imel vremena al sumnjam, tak da isto ću čekati da se pojave složene masteries stranice za uloge i champione :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Šta mislite koji će se supporti sade najviše igrati?

Nikad skoro ama bas nikad ne igram Tarica ( iako je i prije po meni bio OP sup) ali sad mi je nekako drazi

Sto se tice wardanja, svi u teamu su wardali ( koristili trinket) nadam se da ce i ubuduce ali kao support mogu reci da napokon mogu si priustit neke iteme koje prije zbog manjka golda,  zbog wardanja jednostavno ne mogu uzet, naravno i sad wardam ali lijepo je vidjet kad i adc baci taj vrazji ward kad je vec free ( da se nitko ne uvrijedi )  :D

http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 18:39 (Ahriiiii).
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

welcome to my world

11 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
X-Plosiv kaže...

welcome to my world

Pokusao sam stisnut dont send par puta jer sam se zabrinul da je meni se to desilo i onda sam svatio da stiscem sliku cijelo vrijeme.

15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ma i bolje, pusti mene budalu nek se veselim {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Not even close.

Not even close Not even close
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

11 0 hvala 0
13 godina

danas sve winovi sam jedan loss.

red trinket ftw.

i normalni wardovi uz to.

i jungla je ubojica. tako je lako nafarmat se,jao

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Not even close.

#all planed {#}

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
Blizek kaže...

Not even close.

#calculated

14 godina
League Of Legends

Iskreno, nikad nisam mislio da možeš carryat svoj tim čak i ako imaš trolla ili feedera u timu, ali izgleda da možeš ako odabereš pravog championa.

Jax je igrao sam svoju igru, bio 1-5-1 na topu i onda samo farmao dok smo mi umirali, a Xin ode usred teamfighta ubit Dragona.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
Ahriiiii kaže...

Nisam jos ni probala ( patcha se ) ali za vas koji jeste

Masteries koje koristite u Preseason 4

AP ->

AD ->

Jungle  ->

Support ->

Proizvoljno ->

...

Izvolite gospodo !

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1r4lvi/

To je baza, koju naravno modificirate po volji i svojim potrebama.

Koliko sam imao prilike isprobati, ovi pageovi dobro funkcioniraju (uz sitne modifikacije za pojedine champione) .

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 1:01 (Bubabug).
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Blizek kaže...

Not even close.

Druga stvar - pogledaj build nofaka. Znači, kao ADC se više moram bojati njihovog supporta nego mida ^^

btw nofak, kakve masterije si poštelao za annie i ostale supporte? ti si ovdje imba support

17 godina

Thx za to. Ovako sam sebi uradio odmah poslije resetiranja masteriesa

AD AD
AP AP
Jungle Jungle
SUPP SUPP
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice