Šta pričaš ti dečko ? Jesi ti mene zamjenio s nekim ?
U BUG gameovima sam jednom igrao Ahri ( 3-10 ) i jednom Caitlyn (11-11), a na Vayne sam uzeo Thornmail prije nekih mjesec - mjesec i pol, tad te nisam ni imao na friend listi.
U BUG gameovima sam jednom igrao Ahri ( 3-10 ) i jednom Caitlyn (11-11), a na Vayne sam uzeo Thornmail prije nekih mjesec - mjesec i pol, tad te nisam ni imao na friend listi.
a ti piz.dun ajde na skype, odblokaj me na pp-u, cekamo te da završiš game. i da, apachy opet pušta barbie girl već 10. put
pp ne dolazi u obzir :/
necu vise igrat, gladan sam, a više niš ne radi... i još moram na trsat u beertiju, sad dok bus uhvatim...
apachy... a sto reci :D decko je prolupao, unistile ga zene i kocka
e i daj mi posalji loz od pbe-a, moram provjerit sisatu sonu.
Kad te netko lupi pod rebra, ti mu slomiš jajca. Nek bude muško i nek odgovori provokatoru, pa nećemo valjda branit pojedince :D
Vayne poslije patcha...
Vayne poslije patcha...
haha
Da, to je taj game sa Cait. Imao si 2,3, 4/0 tako nesto na pocetku i znam da je netko bas rekao "pa kaj ovaj radi, gle mu skor, mogao je carryati, a builda defensive item." I onda su pisali u chat da prodas i da kupis IE.
I ako me nisi imao na friend listi, kako sam mogao znati da buildas Thornmail?
kaj fap time sona?
aj doc cu i ja za pol sata gore, ako naleti dvojka, inace mi ne ginu stube, kardio u 12 navecer #yolo
e jesi vidil wingsa danas hahahaha koji lik, zato ti ides gledat sonu a? hahahaha
kupil sam psc, ostalo fiftač krznenih, ako oces za kakav skin il kaj?
daj otvori pp jbt, banal si me na sve moguce osim sugavog ts-a kojeg odbijam, a na fejsu su bio prošlog božića
Ne znam što su mijenjali mehaniku Javelina na Nidalee? Mislim znam zašto, ali mislim da je to ipak nepotrebno... kako se sada odviknuti od stare mehanike? oh bože, idem žderat.
Na početku sam bio 0-2 ili tako nešto jer sam gubio lane od Win4Crazya.
Support mi je bio X-Plosiv ako se sjećam s Blitzom i znam da mi je on pričao da sam trebao krenuti agresivnije u igru, a ja sam samo defao i tu i tamo koji Q.
I da, poprilično sam siguran da te nisam imao na friend listi.
To je bilo prije nekih mjesec dana, jer mi je frend na FB poslao poruku kao: Thornmail na Vayne, #swag.
Tebe sam imao na friend listi tek od prije 2 tjedna jer sam te dodao prije tog Custom Gamea.
kaj fap time sona?
aj doc cu i ja za pol sata gore, ako naleti dvojka, inace mi ne ginu stube, kardio u 12 navecer #yolo
e jesi vidil wingsa danas hahahaha koji lik, zato ti ides gledat sonu a? hahahaha
kupil sam psc, ostalo fiftač krznenih, ako oces za kakav skin il kaj?
daj otvori pp jbt, banal si me na sve moguce osim sugavog ts-a kojeg odbijam, a na fejsu su bio prošlog božića
ne nego vidit flash sa fiddle ultom na botu. valjda ima nekakav bug od zadnjeg patcha na cdr
necu vise lupat pare u lol, potrosi to na kaj normalno jebali te skinovi.
sad nece vise biti kod vayne da s E ubijem enemya prije nego ispalim zadnji hit, najjcesce pod njihovim towerom, duplo brze ga ubijes, jedino ako ne procijenis dobro pa ga sutnes s 1hp
Evo slikano, odigrali smo 3 gejmova :D
Prvi game oni nas stomp, drugi li la obrnuto
treći troll mode, +20 killeva, pa troll , nakraju mogli i oni finishati i mi :D
penta smrada opet!
Penta smrada opet??? koliko se ja sjećam nisam sinoć sudjelovao u nijedom gejmu osim ako sam mjesečario pa u snu došao napravit pentu
Mislim da je smrad u ovom slučaju bio pridjev :)
Znači samo umjesto Zhonye uzmem GA ?
Mislim jedno vrijeme mainat ovog championa, pa da znam.
Trenutno mi je main ad carry Caitlyn, al čini mi se da s Tristanom mogu imat više utjecaja u teamfightima.
Samo skačem okolo s W, tu i tamo koji E i ulta i gg.
Pusti ti ovu uskur*enu djecu koja su dospjela boostom u gold V na kraju sezone. Uglavnom, ni na jednom ADC championu (Quinn, Varus, Vayne, Tristana, Ashe, Miss Fortune, Lucian, Draven, Caitlyn, Sivir, Graves etc..) ne kupuješ nikad AP iteme, ali baš ono, nikad.
Optimalni build za svakog od tih kerija se sastoji otprilike od Phantom Dancera, Last Whispera, Infinity Edge-a, Blood Thirstera, Guardian Angel-a/Warmogs-a/Banshees Veila/Mercurial Sceptera (ovo su ti defanzivni itemi, ovisni su o enemy team compu) te čizmica za attack speed sa crvenim upgrade-om.
E sad, nije to build za svakog adc-a.
Recimo za Vayne najčešće se builda: Blade of the Ruined King, Phantom Dancer, Infinity Edge ili Last whisper, jedan od defanzivnih itema što sam gore naveo i onda last whisper ili infinity ovisno koji nisi ranije uzeo (čizme nisam uključivao jer se to podrazumijeva)
Inače za champove koji se najviše oslanjaju na auto attackove (Tristana, Caitlyn, Ashe) a manje na spellove buildaš attack speed i crit chance + lifesteal i crit damage, dakle infinity edge, last whisper, bloodthirster, phantom dancer i neki defanzivni item.
Za champove koji imaju burst damage (Graves, Varus, Miss Fortune itd..) često rushaj Bloodthirster, Last whisper, statikk shiv i ostalo kako tebi odgovara
Ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno, mainam adc rolu i mogu reći da sam veoma iskusan tu, međutim nemam "godlike" farmanje, pozicioniranje itd da budem diamond
Ja se više ježim ovih dragon promjena, sad soloq neće biti više literal solo q, svako može dobit game u bilo kojem momentu, da enemy team ima 30 killova i da je uništio sve vaše turrete osim inhibitor turreta, opet se možete vratiti u gejm ako pokupite 2-3 dragona
Ja se više ježim ovih dragon promjena, sad soloq neće biti više literal solo q, svako može dobit game u bilo kojem momentu, da enemy team ima 30 killova i da je uništio sve vaše turrete osim inhibitor turreta, opet se možete vratiti u gejm ako pokupite 2-3 dragona
Ne bi se ja brinia oko toga, većina ljudi neće ni znat za tu promjenu, čak i ako preleti patch notes. Ko i Riotova ideja da forsa wardanje na druge uloge osim supporta. Kolko puta san jungla, a da su jedini wardovi na mapi bili moji. Većina ljudi ni ne shvaća važnost visiona, njima su to samo bačeni novci. Play top without wards, get ganked! Noob jungler! Report!
Više me brine šta mi se čini da san sad sporiji u jungli. Novi wraith camp je po meni samo gubitak vremena.
Triba još testirat, al čini mi se da je ovo ogroman nerf za junglere, svi jungle itemi su slabiji nego s3, nisi više lvl 3 sa crvenim (ovo moran još provjerit, možda samo pitanje dobro složenih masteriesa). Svi suppoertovi su nerfani, jer kao imat će više para (Taric mi se čini da bi moga bit malo bolji), dok nekonvencionalni supportovi kao i Annie i Zyra nisu ni dirani, a po meni su definitivno top tier.
Pošteno!
Nema više uobičajenih supportova jer kako se meni čini uz brdo golda ne uzeti annie, zyru, fiddle-a, thresha ili tarica bi bila ludost. A pogotovo mislim da će annie i zyra dominirat u pickovima odnosno banovima. Doći će do toga da će support annie moći 100-0 adc-a što mi je apsolutna glupost. Općenito mi se ne sviđaju vision promjene jer ekipa i dalje neće kupovat wardove, trinket će koristit samo u lane-u a ja kao support neću moć wardat sve sam kao što sam mogao prije. Meni je season 3 odgovarao kao supportu i ove promjene su mi katastrofa...
Odigro dvije partije... Nitko, ali NITKO ne warda... Svi imaju trnicklet, ali wardowa na mapi = 0
Odigro dvije partije... Nitko, ali NITKO ne warda... Svi imaju trnicklet, ali wardowa na mapi = 0
Jedino što su postigli sa novim vision sistemom je to da više nitko neće moć krivit supporta što nema wardova nigdje a mapa će bit mrak mrak črni mrak, v njemu leži neki vrag
Ista stvar.
SoloQ će postati TerrorQ... ne sviđa mi se ovo. Ali treba se prilagoditi, kao i u stvarnom životu. Ako ne možeš preskočiti, onda zaobiđeš.
top mi je sad bez veze, nije uopce zabavan. treba se lovit mida
U jednom trenutku mi je bilo žao ove Vayne. :(
Zanima me jel ok buildam Tristanu ?
Poslije ovog obično idem Infinity ili Rabadon ili Zhonyu, ovisi šta mi se čini potrebno u tom gameu.
majstore kae s glavom?
na tristani jedino kaj smijes i sto moras rushat ko prvi item je ie, zato sto je to cisti aa carry.
rabadon ili zhonya? daj i meni tih tableta malo buraz, jer vidim da si u elementu zescem
Majstore jesam pitao lijepo jel je ok buildam il ne ?
I ti se tu moraš pravit neka faca i spuštat me jer krivo buildam ?
Reci lijepo gdje griješim i ispravit ću, nemoraš se bahatit tu ko da sam s tobom ovce čuvao.
ne drzim se s visokam niti ti ga pustam, nego jednostavno tako glup post zasluzio je glup odgovor...
kolko sam ja shvatio ti ovu igru igras vec duze vremena, nevazno je koji si tier,ali neke osnove moras znat i onda ti izvalis ovakvu glupost, bas nidze veze
jednostavno ne shvacam, objasni mi zasto bi ti na adc buildo rabadon ili zhonyu, koja je poanta toga? to sto se njoj spelovi skaliraju sa ap? pa ti si brate mili adc, znaci nikakvi ap itemi ne dolaze u obzir.
evo ja ti sad kazem kao daimond adc, koji ima preko 300 gejmova na tristani, nju jedino smijes i moras buildat ovako; ie, pd, lw(ta 3 itema tim redosljedom zato sto je tristana cisti aa adc),botrk ili bt ovisno o njihovom timu, i jedan defazivni item i to je to, znaci nikakvi ap itemi ni na jednom adcu.
eto sad sam ti ljepo objasnio i meni nebi mogli zajedno cuvat ovce zato sto ja nisam pastir :)
ocito su ostali bez ideja pa smisljaju gluposti tek toliko da ispadne kao da nesto rade i da se nesto dogadja u riotu.
imam osjecaj kao da je ovo sve radjeno kako bi 5vs5 postao zanimljivijim, a ranked mogu komotno iskljuciti posto ce nakon svega ovog ranked biti za k****
Ovu igru igra već ogromna količina ljudi, a ljudi .... recimo da nisu skloni shvaćanju nekih stvari.
Support može bit ograničen na 1 ward, al će bit kriv jer nema wardova. Igra san sa nekim Lee Sinom koji je kupia sightstone, pa kad ga već ima kažen mu Lee pls ward here i pingam mu. Odgovor: "Can't ward, I need wards for jungling!"
"Help blue pls" "No. I will loose minions."
Tako da mogu oni mislit šta oće, al nemoš nekog tko ne shvaća osnovnu dinamiku igre natjerat na bilo šta.
Igra san sa hrpom ljudi, koji imaju nevjerojatno mehaniku, al bilo kakvo razmišljanje i timska igra, nula bodova. Al na kraju redovito: "Report my team!" I dok on urla na tipkovnicu, ja znan da njemu nema smisla objašnjavat da ne igramo deathmach i da su mu killovi đabe ako im ne rušimo towere.
Nisam jos ni probala ( patcha se ) ali za vas koji jeste
Masteries koje koristite u Preseason 4
AP ->
AD ->
Jungle ->
Support ->
Proizvoljno ->
hvala unaprijed :)
TD FTW <3