League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.274.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Tomek.Klc kaže...

U jednom trenutku mi je bilo žao ove Vayne. :(

Zanima me jel ok buildam Tristanu ?

Poslije ovog obično idem Infinity ili Rabadon ili Zhonyu, ovisi šta mi se čini potrebno u tom gameu.

Nije ti Zhoyna potrebna, jest da Tristana ima dobre AP scalinge, ali IMO je puno bolji Guardian Angel, iako je moguće Tristanu igrati kao glass-cannon ( svi ofenzivni itemi ) zbog rangea i 2 escapea.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Super flaeryy kaže...
zasto ides 2 pda na vayne?

fora mi XD

exorc1st kaže...

Ma ipak sam odlucio ostajem pri Ashe, odigrao sam danas 2 normal matcha sa nidalee i jednostavno nije to to, nemam onaj feeling kao kada igram sa Ashe.

i btw. moze mi neko objasniti kako da namjestim runse i masterie za Ashe? pocetnik sam pa nisam sa tim upoznat....{#}

ti isti ja :p cekaj da porbas vayne

zar je toliko dobar taj champion da tako govoris {#}

17 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
win4crazzy kaže...
Super flaeryy kaže...
zasto ides 2 pda na vayne?

fora mi XD

exorc1st kaže...

Ma ipak sam odlucio ostajem pri Ashe, odigrao sam danas 2 normal matcha sa nidalee i jednostavno nije to to, nemam onaj feeling kao kada igram sa Ashe.

i btw. moze mi neko objasniti kako da namjestim runse i masterie za Ashe? pocetnik sam pa nisam sa tim upoznat....{#}

ti isti ja :p cekaj da porbas vayne

Poprilično je jak champion, ali trenutno je dosta ADC-ova negdje tu po jačini, igra se Caitlyn, Ezreal, Varus, Vayne, Ashe, možda čak i ponajviše Lucian, koji je praktički ban ili pick u Koreji. 

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Tomek.Klc kaže...

Poslije ovog obično idem Infinity ili Rabadon ili Zhonyu, ovisi šta mi se čini potrebno u tom gameu.

Nije ti Zhoyna potrebna, jest da Tristana ima dobre AP scalinge, ali IMO je puno bolji Guardian Angel, iako je moguće Tristanu igrati kao glass-cannon ( svi ofenzivni itemi ) zbog rangea i 2 escapea.

Znači samo umjesto Zhonye uzmem GA ?

Mislim jedno vrijeme mainat ovog championa, pa da znam.

Trenutno mi je main ad carry Caitlyn, al čini mi se da s Tristanom mogu imat više utjecaja u teamfightima.

Samo skačem okolo s W, tu i tamo koji E i ulta i gg.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Trenutno mi je main ad carry Caitlyn, al čini mi se da s Tristanom mogu imat više utjecaja u teamfightima.

Da.

Što se tiče builda, nzm baš točno kako buildati jer neigram Tristanu, al većina njih ide na kombinaciju IE/PD/LW prva 3 itema ( ili BoTRK/IE ), ali uzmeš Vampiric Scepter ako ti je potreban sustain u liniji. I da, W nikad nemoj koristiti ofenzivno osim ako fajt već nije skoro gotov, tj. trebaš napraviti cleanup ili ako nisi apsolutno siguran da je to dobar potez {#}.

15 godina
exorc1st kaže...

veoma :D igro sam tad proiv bronze ali anyway :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozz svima!

Trebao bih par savjeta, sugestija kako god..

Duže vrijeme igram lola, bronza 2 sam trenutno al nikako da se maknem na gore, uvijek me zezne tim, zna se desiti da samo ja u timu igram ok što je nedovoljno da li je to do srw ili je ipak do mene?

Preferiram top i jungle mada mi ni supp nije stran...

Eune je srw!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sarajlija.00 kaže...

Pozz svima!

Trebao bih par savjeta, sugestija kako god..

Duže vrijeme igram lola, bronza 2 sam trenutno al nikako da se maknem na gore, uvijek me zezne tim, zna se desiti da samo ja u timu igram ok što je nedovoljno da li je to do srw ili je ipak do mene?

Preferiram top i jungle mada mi ni supp nije stran...

Eune je srw!

Do tebe je...

12 godina
neaktivan

Može savjet kako da se popravim?

Forsiram jax—a na top,jungle fiddle i jax, sona supp, talon mid?

12 godina
protjeran
sarajlija.00 kaže...

Može savjet kako da se popravim?

Forsiram jax—a na top,jungle fiddle i jax, sona supp, talon mid?

Nadi nekog championa s kojim mozes kerijat gejm i najvise pomoci svom timu,a i za ostale rolove nadi nekog s kojim si jako dobar,nemoj rejdat,i tjeraj tim da se potrude jace ako gubite

HOW ABOUT NO
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas u 20:00

Oko 19:55 ja napravim custom.

Nadam se da će nas se skupiti, prošlu srijedu nas nije bilo dosta :(

9 I'm coming baby
11 noup
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

LULU

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

ako ne zaspem sam za... ali ne obećajem jer sam se probudio u 3 ujutro {#}

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...ako ne zaspem sam za... ali ne obećajem jer sam se probudio u 3 ujutro {#}

Tako je to kad ti je sve ravno...

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Sve po zaslugama {#}

I BTW zakaj niko ne igra tarica na topu? Ja danas probao i žešće je prejak u teamfightovima...

12 godina
protjeran
smrad06 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Sve po zaslugama {#}

I BTW zakaj niko ne igra tarica na topu? Ja danas probao i žešće je prejak u teamfightovima...

Jednom sam gledao stream nekog brazilca i frajer je igrao na topu tarica i napravio 1 vs 5 pentu

HOW ABOUT NO
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.twitch.tv/ongamenet za par minuta počinje CJ Frost vs JinAir ko hoće gledat kako se medlajfa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

http://www.twitch.tv/ongamenet za par minuta počinje CJ Frost vs JinAir ko hoće gledat kako se medlajfa {#}

Banali Thresha. :(

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
Blizek kaže...
Tomek.Klc kaže...

Da.

Što se tiče builda, nzm baš točno kako buildati jer neigram Tristanu, al većina njih ide na kombinaciju IE/PD/LW prva 3 itema ( ili BoTRK/IE ), ali uzmeš Vampiric Scepter ako ti je potreban sustain u liniji. I da, W nikad nemoj koristiti ofenzivno osim ako fajt već nije skoro gotov, tj. trebaš napraviti cleanup ili ako nisi apsolutno siguran da je to dobar potez {#}.

tristana build ovako kako si reko a w koristi u tf, ukoliko ubijes ili asistas cd ti se mice i mozes ga ponovo koristit sto je super jel prilikom w slowas enemy-e build (ie, pd, bt, lw, ga i bootsice) ukoliko imas enemy koji ima dobar sustain (a.k.a. yi olaf fiora ili cak enemy adc) koristi e na njima jel im se smanjuje healing sto prilicno dobro dođe u tf.

i za sarajlijin post probaj na midu nesto drugo osim talona igrat.. po meni vise nemoze carryat kao sto je nekad mogao, te za top dodaj jos nasusa/renektona (i dodaji runa pageove, te probaj sto vise poboljsat farmu)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Nisam siguran jel dolazim jer sutra imamo neku superultrauber tesku vjezbu iz nacrtne geometrije za ocjenu pa "bi trebao" uciti (iako i vi, a i ja znam da necu {#}). U svakom slucaju ako cu imati bar malo vremena, dolazim.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nadam se da će odaziv biti dobar, je je prošli tjedan bio poprilično plah.

Dodali smo bili 2 lika (tj. ja sam dodao), jednog mog jako dobrog frenda i jednog domaćeg random, koji je nakon što je malo izrejđao dobio delete od mene.

Tako da se nadam da nećemo morati zvati naše ovaj put ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

ja ću požuriti doma i vidimo se oko 8.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

cu@8

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

majstore kae s glavom?

na tristani jedino kaj smijes i sto moras rushat ko prvi item je ie, zato sto je to cisti aa carry.

rabadon ili zhonya? daj i meni tih tableta malo buraz, jer vidim da si u elementu zescem

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 17:48 (studos).
14 godina
neaktivan
studos kaže...
Tomek.Klc kaže...

majstore kae s glavom?

na tristani jedino kaj smijes i sto moras rushat ko prvi item je ie, zato sto je to cisti aa carry.

rabadon ili zhonya? daj i meni tih tableta malo buraz, jer vidim da si u elementu zescem

Majstore jesam pitao lijepo jel je ok buildam il ne ?

I ti se tu moraš pravit neka faca i spuštat me jer krivo buildam ?

Reci lijepo gdje griješim i ispravit ću, nemoraš se bahatit tu ko da sam s tobom ovce čuvao.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima neko za 5v5 scrim na westu ? add me u game : ajdeopetmeban

0 0 hvala 0
15 godina
studos kaže...
Tomek.Klc kaže...

majstore kae s glavom?

Jel to isti onaj studos koji je prije par tjedana mebi govorio da se ne odnosim prema forumasuma s visoka

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
18 godina
Tomek.Klc kaže...
studos kaže...

Reci lijepo gdje griješim i ispravit ću, nemoraš se bahatit tu ko da sam s tobom ovce čuvao.

Mislim da je htio reći da nebi smio miksati AD i AP iteme, znači ak ideš full adc, onda nema što tu raditi rabadons ili zhonya, ideš samo ad iteme ne računajući defenzivne kao Guardian angel.

Isto tako ak igraš mid apc, onda full ap build.. Pa prema tomu i postavljaš rune i masteries.

Al slažem se, nema potrebe za pisati gluposti, kad se lijepo sve može objasniti jednom ili dvije rečenice.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 19:53 (tommy2103).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

U zadnje vrijeme ovo i je postao thread obracanja s visoka kao  ne daj boze da netko proba nesto novo pa ako i fula tnx God it's only a game

svaka cast na savjetima treba i njih znati primiti  ali pametovanje nikome jos nije pomoglo :D

TD FTW :)

nevezano za sve to

Summoners,

On 21/11/13, starting at 03:30 UK Time, ranked queues will be disabled in preparation for patch 3.14. At 05:00 UK Time, the servers will be shut down and all games currently in progress will end in a draw and stats will not be recorded. We estimate the battlegrounds will be unavailable for 6 hours.

http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 20:04 (Ahriiiii).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav! Zanima me ima li netko da bi igrao samnom da ima skype? Smurfam na eastu i trenutno lvl 26 jer sam prodao acc gold 5 sa 95 skinova i 140 championa za 1500 kn. Ako ima netko da traži iskusnog solo top/jungle neka se javi da igramo zajedno...

Nick: HangedBalls

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice