League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.391.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Tkalle kaže...

Meni bi bilo super da nekako mogu svoju podlogu tako napravit a da nemram narucivat :S

http://lmgtfy.com/?q=how+to+make+your+own+mouse+pad

evo za kolegu iznad koji trazi rune http://www.lolking.net/summoner/eune/28477400#runes(uzni ove pod active pa kombiniraj life steal i flat dmg, mozes 2 LS i 1 DMG, ili 3 DMG ili 3LS kako ti pase)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 21:00 (win4crazzy).
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Tkalle kaže...

Meni bi bilo super da nekako mogu svoju podlogu tako napravit a da nemram narucivat :S

http://lmgtfy.com/?q=how+to+make+your+own+mouse+pad

evo za kolegu iznad koji trazi rune http://www.lolking.net/summoner/eune/28477400#runes(uzni ove pod active pa kombiniraj life steal i flat dmg, mozes 2 LS i 1 DMG, ili 3 DMG ili 3LS kako ti pase)

Mehhh Imam razerovu podlogu al me muci sto neznam kako da na nju stavim neku sliku xD al nvm ostavit cu je takvu i drugi put kupit neku koja ima neki k na njoj.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima gdje kakvih informacija koji skinovi dolaze ove godine za noć vještica. 

Bane: I AM the League of Shadows, and I'm here to fulfill Ra's al Ghul's destiny!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo, napravio sam si i naručio podlogu za miša s ovom dolje slikom, super izgleda. :D

Znači preko svog accounta mogu samo jednom naručiti nešto za 1$ ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina

Upravo tako,ja narucio sa Syndrom {#}

16 godina
neaktivan
marojekalina kaže...

Jel ima gdje kakvih informacija koji skinovi dolaze ove godine za noć vještica. 

Halloween skinovi dolaze {#}

16 godina
League Of Legends

...

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Joj sto volim ovo s 55 lp plat 1 do samo 14 u samo 5 gameova.Tih 5 gemova nisam ni'kom nis pisao ni rageo ali opet...

Rage=wins Nice=Lose

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Evo, napravio sam si i naručio podlogu za miša s ovom dolje slikom, super izgleda. :D

Znači preko svog accounta mogu samo jednom naručiti nešto za 1$ ?

Da. samo jedan predmet, samo jedanput.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 21:50 (null).
14 godina
League Of Legends

A jbg, komuniciraj s pingovima. Najučinkovitiji način + šparaš živce sebi i drugima. Kad vidiš da game nikamo ne vodi, trolaš i uživaš uz make my day facu. 

Živciraj se kad moraš platiti račune :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja neznam jel moj profil ima magnet za trollove, afk-ere i jednostavno mentalno poremećene ljude ?

Svaki game dobijem ili 2 top sa junglerom, ili 2 mid, ili feedere najčešće na topu ili kao adc, ili jednostavno afk.

Prošli game sam čak uspio dobit oboje.

Kažemo liku da uzme supporta jer je last pick, i samo to mu je ostalo. On napiše 'ok', i uzme Xina sa Teleportom i Clairvoyanceom.

I da bi stvar bila još gora, ispadne da je Graves afk, i govorimo Xinu da ode branit bot, ali ne, on igra top i boli ga briga.

I onda ja, jungler, moram ić branit bot i nemogu se normalno farmat i gankat kao što inače trebam.

Ako ikad odustanem od ove igre, a jako sam blizu, to će biti zbog ovakvih specijalnih slučajeva.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jungleri su jako čudni za igrat u YoloQ,pogotovo na niskom elou,glavna si meta

za rageanja cijelog tima,no mute uglavnom ne pali,jer si jungler.
Uzmeš si Nasus/Nocturne/Hecarim/Volibear/Udyr/Elise,kontroliraš objectives,wardaš

i potpomažeš timu,naravno ako snowballaš idi malo više carry type. 

Ne obaziri se na lanere,gledaj laneove.Na loading screenu prosudi koji lane treba najviše

pomoći,lvl3 rutu njihovog junglera,tajmaj njihove wardove ako ih uspiješ spottat,i

apsolutno glavna stvar,ne troši vrijeme uzalud.
Procijeni gankove,ali najprije nafarmaj sam sebe,i uzimaj free farmu čim mogneš.
Davaj buffove,budi friendly,pokušaj u champ selectu složit neki AoE team comp,što uglavnom pali do Diamonda. 

Machette/5pots-MobaBoots-SoTAG-LoTIS-Randuins-SV.
I obavezno wardove,kada god imaš golda,pink,obične samo kupuj. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
2 0 hvala 1
18 godina
League Of Legends

Jedan đir sa ludačom, ali poraz....

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam koji mu je djavo. Taman se nafuro da poigram ovo cudo. {#}

Instalirao novi Framework, DirectX, mjenjao rezoluciju, brisao pojedine fajlove, run as admin.. i ništa :S

we are looking for marijuana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

DirectX 11? Ja sam morao posebno instalirati DirectX 9 da proradi. I koji OS imas?

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Just another silver league chat. Da vide ovi iz bronce da nije raj u silveru... Dosli i tako nicim izazvani, citajte sto je bilo...{#}

Na kraju je ovaj rager Patan livao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 16:59 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Just another silver league chat. Da vide ovi iz bronce da nije raj u silveru... Dosli i tako nicim izazvani, citajte sto je bilo...{#}

Cuj ovdje bih isto postupio kao Patan, ako je lik zadnji pick, i jedva odluci ici support, nek radije uzme soraku i daje mane i heala + odlican ulti nego ic lux i nidu,ili kako ih vec bronze "supportovi" zovu :"aggresive supports" . Jos kad pogledam koje je spellove uzeo padne mi mrak na oci, zar je problem kupit jannu/sonu za slucajeve kad si bas last pick i teamu treba support?

EUNE: RayzCRO
13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
GamerX9 kaže...

Cuj ovdje bih isto postupio kao Patan, ako je lik zadnji pick, i jedva odluci ici support, nek radije uzme soraku i daje mane i heala + odlican ulti nego ic lux i nidu,ili kako ih vec bronze "supportovi" zovu :"aggresive supports" . Jos kad pogledam koje je spellove uzeo padne mi mrak na oci, zar je problem kupit jannu/sonu za slucajeve kad si bas last pick i teamu treba support?

Nije te spellove uzeo da supporta. Troll. Malo kasnije od ove zadnje slike, negdje 8 sec prije pocetka je napisao enjoy lose, free kills i onda je ovaj leavao. Da nije on, ja bi. Ali nije bitan taj lik, nego nacin razgovora. Neandertalci covjece... Jos kad se uzme u obzir da bi bilo tko od njih mogao biti stariji od mene (jelte, 16 mi je godina tek :D) i onda da ih ja moram pomirivati i(li) smirivati. Ma odite nekamo da vas odgoje kak spada...

13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Rayz00 kaže...
GamerX9 kaže...

Nije te spellove uzeo da supporta. Troll. Malo kasnije od ove zadnje slike, negdje 8 sec prije pocetka je napisao enjoy lose, free kills i onda je ovaj leavao. Da nije on, ja bi. Ali nije bitan taj lik, nego nacin razgovora. Neandertalci covjece... Jos kad se uzme u obzir da bi bilo tko od njih mogao biti stariji od mene (jelte, 16 mi je godina tek :D) i onda da ih ja moram pomirivati i(li) smirivati. Ma odite nekamo da vas odgoje kak spada...

Ah onda sam ocito krivo razumio, istina da je nacin razgovora katastrofa, al moras shvatiti da je tom liku to mogao biti i treci promotion za gold, neznam kako bi se ti tada ponasao ali ovoj igri se jednostavno naviknes na ragere, nazalost.

EUNE: RayzCRO
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel još netko ima problema s FPSom poslije ovog današnjeg patcha ?

Prije sam igrao na Very High sa lockanih 60 FPS, sad stavim na Medium i imam 50 fps, al mi nekako štuca slika, neznam zašto.

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja imama od onog prije.. Uvijek je bio lock na 60 sa maksimalnim postavkama, sada pada na 45...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Hebemti sa Westom, idem se logirati, 10 minuta moram čekati, kad konačno upadnem chat ne radi, stalno se disconecta i ne vidim nikog online.

Idem na East probati, sve iz prve prođe bez čekanja, login i chat normalno rade.

Sve više si razmišljam da se jednostavno prebacim na east, tak ionak 90 % vremena igram sam na westu,

na eastu imam jednu ekipu s kojima sam išel u srednju haha, a nisam imal pojma da igraju LoL, a dizanje novog accunta na lvl 30, kupovanje runa itd traje dovijeka, u dva tjedna sam jedva došo na lvl 11 i to uz EXP booste per win :/

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

How can there be 50 EUW Challengers if there are 0 EUW servers in the world? :S

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 20:53 (Lord Nofak).

13 0 hvala 2
14 godina
Lord Nofak kaže...

How can there be 50 EUW Challengers if there are 0 EUW servers in the world? :S

Čitao danas na redditu, made my day.

btw postoje nagađanja da će se uskoro nadograđivati serveri EUW pa ne bi trebalo biti više problema by reddit.

Fuck me I'm famous.
15 godina
League Of Legends

Može mi neko napisati za ranked kolko treba pobjeda za silver,bronzu i gold ? Ono npr 5 pobijeda silver 5, 3 pobijede bronza 3 itd...

VISCA BARCA

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj champ je previše analan, dat passive....

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ako netko želi napravit neku cool podlogu, a nema ideju što stavit evo jedan album.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
League Of Legends
Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Pise mi 5.99$ i sad mi je bed stisnut da kupim -.-

Edit: ok riješeno

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 23:33 (Jari).

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

pls stavite svoje radove od podloga pa ako mi se svidi da mogu kopirat ideju :)

idete na inspect elements-resources-images i nadjete sliku podloge u vecoj velicini

i da nije mi jasno jel podloga ide do crvenih crta ili skroz do ruba?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 0:08 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice