1337 stranica
sry for off topic
1337 stranica
sry for off topic
Sad ce svi htjet igrat sa Jinx i vjerojatno midd s njom 
ja osobno mislin da ce ona bit odlican mid laner 
https://docs.google.com/document/d/1fu42dce_9C2lv5wf27pt5t2gZvlPaoL7GvwUI-2uxVI/edit?usp=sharing
1$ podloga za miša( sami si ju kreirate, pa si stavite neku sliku lol tematike ili nešto drugo). Veliki je tekst pa sam ga stavio na u doc. Sve piše unutra!
Jel to provjereno za HR ?
ja sam pisao tekst, malo sam se žurio pa ima gramatičkih grešaka. Napisao sam da sam naručio, uzelo mi s paypala(kartice), sad treba samo čekati :)
ovako izgleda (nije moje): https://scontent-a-sjc.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1186918_4613305509975_547787652_n.jpg
Samo se bojim da ne bude preodlican 
Kaj ce mi to kad imam svoj SteelSeries QcK :D
Kaj ce mi to kad imam svoj SteelSeries QcK :D
uzmi si poker karte ili nešto :)
Fora je kaj bilo koju sliku možeš stavit al ta podloga je po kvaliteti teže smeće sigurno tak da će vam biti teško igrati.
not sure if worth
LMAO
Fora je kaj bilo koju sliku možeš stavit al ta podloga je po kvaliteti teže smeće sigurno tak da će vam biti teško igrati.
ljudi imaju pozitivna iskustva s njom i još kad stisnes na link za podlogu ispod imas komentare pa si pročitaj. ako su takva iskustva za podlogu od 6 kuna onda se isplati uzeti
not sure if worth
ocekujem kroz 2 tjedna sliku kao dokaz da ti je stigla podloga :)
not sure if worth
ocekujem kroz 2 tjedna sliku kao dokaz da ti je stigla podloga :)
Ono je bio seal of approval, ja sam mislio da ces ti uzet. Razocarao si me :(
kako to meni onda pise da je podloga 5.99$ ???
kako to meni onda pise da je podloga 5.99$ ???
kad si dosao na stranicu ili kad si ukucao kod?
A tek sam sad vidio da moram kod ukucat,jer se moze vise komada za iste pare??
Ono je bio seal of approval, ja sam mislio da ces ti uzet. Razocarao si me :(
a sad, to sam ja tebi iz ljubavi napravio take it or leave it
pročitaj sve pa onda pitaj. Jedan predmet. Pitaj nekog od rodbine ili prijatelja da napravi acc i na njegovu adresu da dođe.
pročitaj sve pa onda pitaj. Jedan predmet. Pitaj nekog od rodbine ili prijatelja da napravi acc i na njegovu adresu da dođe.
Zasto,zar nemogu iskoristit isti kod resimo za tri podloge??
EDIT:ok
Zasto?
Takva im je politika u vezi tog promo-a.
Many people have been trying to get more than one mouse pad, but unfortunately you can only get one for $1 per household. Others in the comments have provided methods to get more than one, but use those at your own risk.
Rjesio,prodano za 0.99$,odlicno,hvala 
Jel ima neko na eastu sad, treba nam hitno jungler za custom 5vs5, igracemo sad za 5 min, ak neko oce, a solidan je nek me doda xoSerko96 Hitnooo
Čuj ovu prvu sam uzeo za ukras.
Kad dođe i ak bude dobra kvaliteta budem ih još uzeo za laptop (za koristit) i par za frendove (funny mouse pad gifts inc).
1337 ^^
nego budem i ja napravio podlogu, za 6 kn jedna da ima s strane može :D
1337 ^^
nego budem i ja napravio podlogu, za 6 kn jedna da ima s strane može :D
Meni bi bilo super da nekako mogu svoju podlogu tako napravit a da nemram narucivat :S