League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.488.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
GamerX9 kaže...

Bug customi se igraju u nedjelju.

Sto se tice gledanja finala, ja cu ici malo odspavati oko 11, nema smisla biti budan cijelu noc, pa da se probudim ujutro oko 5, pola 6. Mozemo Skype/TS svejedno. Jedino cemo trebati refreshati stream neko vrijeme da se streamovi syncaju sa svima, jer ce inace jednome biti 10:00 drugome 10:20 trecemu 10:50 i onda ce jedan vikati "UUUUUUUUU KAKO GA JE S*EBO", a drugi ce gledati kako jungler chilla kod golema...

Koja je tajna zaspati u 11, ja sam previše puta zaspao oko 2-3, ponekad 5-6 pa više i ne mogu da pomislim o spavanju u 11 Neodlučan

Idem oko 11 da se probudim ujutro, jer nece biti lako biti budan od proslog dana od 6 ujutro do sljedeceg dana u podne, pogotovo nakon cijelog tjedna u skoli. Nakon skole i svega sam mrtav umoran. Kad su bili praznici je bilo fora svaku noc ostati do 5, 6 i onda spavati cijeli dan, al jbg, ne mogu svaki dan izostati iz skole :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Hydra + HP + BOTRK (možda čak i trynity ubacit jer ćeš spamat skilove ko blesav Q i E). Uđeš u team fight, ne možete nitko ubit kolko se hilaš sa svakim AA (passiv + w) {#}

Mislim da ga je bolje buildati ko full tenka sa naglaskom na CDR, resiste i movement speed. Ja sam razmišljao o ovakvom buildu:

Spirit Visage

Boots of Swiftness ( Furor enchantment )

Sunfire Cape

Randuin's Omen

Trinity Force ( jedini damage item, spamaš E i malo manje Q i često ga procaš + još se lakše stickaš uz target )

Guardian Angel

Također sam razmišljao i o Zephyru kao drugom ofenzivnom itemu jer daje CDR, AS, AD, movement speed Tenacity ( koji je potreban kad je ult na cooldownu ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 17:10 (Blizek).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima kakav team da me udomi? Plat adc ovdje :)
Eune  

***Dont mess with the best or die like the rest***
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 15:07 (Geralt-The Witcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ove gluposti na euw stvarno više nemaju smisla,pa svaki prokleti dan oni moraju disable ranked zobg ovog ili onog,jebali ih patchevi i nerfovi, nek poprave servere

EUW:cantonaking

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Kulo Vi Britania kaže...

imam jedno pitanjce,jel mogu promijeniti nekako ovaj novi izgled miniona kak "pucaju" jer sam imao jako losu nocnu moru iz koje sam se probudio povracajuci,a bili su isti ovakvi ispucaji i tako su nekako sporo isli. nije smijesno jer mi se sad povraca kad igram... {#} neki custom nesto?

ne slazete se sa? {#}

ozbiljno pitam...

HOW ABOUT NO
15 godina
League Of Legends

Oh yea, Roit. {#}

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Kolko je ovo čudo od Syndre jako, to nije normalno.

Mislio sam kupit Quinn, al definitivno iduće kupujem Syndru.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ove ikonice sa logom nekog tima i sa rimskim brojem 3 iza ... jesu to sluzbene ikone timova ? jer sam vidio da imaju neki streameri a i vidio sam neke i u gameu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Darinka kaže...

Ove ikonice sa logom nekog tima i sa rimskim brojem 3 iza ... jesu to sluzbene ikone timova ? jer sam vidio da imaju neki streameri a i vidio sam neke i u gameu

ikone sa brojem 3 iza to su kupljene ikone

HOW ABOUT NO
15 godina
Tomek.Klc kaže...

Jako bude,al zahebano za igrat.Imat ces problema sa melee,kao sto su Master Yi,Katarina,Jax.Igram s njom i malo sam se naviko al to jos nije to.Probao sam Zyra i jako slicno i dosta laksi champ.Vise CCa koji nije ovisan o pozicioniranju champa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 0:35 (Sideswipe).
14 godina
Sideswipe kaže...
Tomek.Klc kaže...

Jako bude,al zahebano za igrat.Imat ces puno problema sa melee,kao sto su Master Yi,Katarina,Jax.Igram s njom i malo sam se naviko al to jos nije to.Probao sam Zyra i jako slicno i dosta laksi champ.Vise CCa koji nije ovisan o pozicioniranju champa.

A gle, odigrao sam jedan game s njom na botove, i onda drugi game odmah Normal, i odmah Quadra, bila bi i Penta al je neko iz teama pokupio jedan kill.

Katarina mi je bila na midu, uništio sam je doslovno, nije se mogla pomaknut od turreta.

Ima i dobar combo za ubijanje miniona, u early gameu Q + W + Q na grupi miniona i gotovi su, a u late gameu samo Q ili Q + W.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
League Of Legends

Igram sad i lik sa Miss fortune mi pokrade sve killove pored Unleashed powera(R) poludio sam,imo samo 3 killa {#}

Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima tko kakve informacije oce li i ove sezone za vrijeme finala prikazivat redeem kod za summoner icon kako je bilo prosle sezone za riven summoner icon

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Moze jos TD??Nije mazno sve kilove al dosta btw.Sad igram sat vremena,vodimo u killovima i molim ljude da idemo midd do kraja il top,niko ne ferma 2% i izgubimo {#} strava {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 1:39 (Sideswipe).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Moze jos TD??Nije mazno sve kilove al dosta btw.Sad igram sat vremena,vodimo u killovima i molim ljude da idemo midd do kraja il top,niko ne ferma 2% i izgubimo {#} strava {#}

Ako si dobio assist, worth it je. Ako ADC kupi killove, itekako je worth it. Tako da ne žali se, budi sretan što ih jungler nije uzeo i tebi i MF.

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
Sideswipe kaže...
Tomek.Klc kaže...

Jako bude,al zahebano za igrat.Imat ces puno problema sa melee,kao sto su Master Yi,Katarina,Jax.Igram s njom i malo sam se naviko al to jos nije to.Probao sam Zyra i jako slicno i dosta laksi champ.Vise CCa koji nije ovisan o pozicioniranju champa.

A gle, odigrao sam jedan game s njom na botove, i onda drugi game odmah Normal, i odmah Quadra, bila bi i Penta al je neko iz teama pokupio jedan kill.

Katarina mi je bila na midu, uništio sam je doslovno, nije se mogla pomaknut od turreta.

Ima i dobar combo za ubijanje miniona, u early gameu Q + W + Q na grupi miniona i gotovi su, a u late gameu samo Q ili Q + W.

sindra je dvosjekli mač ona može bit naj op champ a može isto od tebe napravit največeg nooba pa ako misliš da ti ide probaj ju u normalu 

16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Ja protiv botova sve mogu epic odigrati, uđem na normal budem u minusu. Vjeruj mi, Syndra nije nimalo dobar a nimalo ni loš champ.

14 godina
neaktivan
Duboke rijeci od strane naseg iner gangrena mastera
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Duboke rijeci od strane naseg iner gangrena mastera

I dalje se ne kajem za ono što sam mu rekao!

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Oh yea, Roit. {#}

Rage master bernsteins {#}

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan

OMG ... Sad vec jedno 10. put probavam uci u game i neda mi :S Stalno mi se crasha i kaze da je lol prestao radit...Inace dok mi se to dogadjalo makar je bilo rjetko kad jednostavno sam ugasio u procesima i pokrenuo ponovno a sad mi nece vise to.

Probao sam resetat kompa u nadi da je do kompa al nie...

Ima netko rjesenje, a da nie reinstal lol-a...

Sad nezz el to ima veze s mojim slucajem al prije neg sto se to desilo chat je bio buggy opet... I dosel je zadnje 3 sec champ selecta xD

15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Sideswipe kaže...

Ako si dobio assist, worth it je. Ako ADC kupi killove, itekako je worth it. Tako da ne žali se, budi sretan što ih jungler nije uzeo i tebi i MF.

Koju materinu ako ja nesto ubijem na topu il botu kad traze pomoc kazu KS??

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 17:54 (Sideswipe).
12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

OMG ... Sad vec jedno 10. put probavam uci u game i neda mi :S Stalno mi se crasha i kaze da je lol prestao radit...Inace dok mi se to dogadjalo makar je bilo rjetko kad jednostavno sam ugasio u procesima i pokrenuo ponovno a sad mi nece vise to.

Sad nezz el to ima veze s mojim slucajem al prije neg sto se to desilo chat je bio buggy opet... I dosel je zadnje 3 sec champ selecta xD

Hm imala slican problem nakon predzadnjeg update-a problem je bio  ( hvala X-Plosive ) u driveru graficke nakaon update-a graficke sve radi kako spada inace bio problem sto mi se lol crashao nakon sto bi se pojavio loading champion  screen 

Nista ne kosta provjerit dal je do graficke jer svaki update RIOT-a je vise problem nego nesto dobro :(

Zapravo mogu reci da sam imala sve moguce crashove od bug splata, launchera koji se nije palio, crasha igre na loading screenu  itd... sve je nazalost bilo do graficke AMD  ( ili AMD zezne s updateom ili RIOT ) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 17:54 (Ahriiiii).
14 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
Tkalle kaže...

Hm imala slican problem nakon predzadnjeg update-a problem je bio  ( hvala X-Plosive ) u driveru graficke nakaon update-a graficke sve radi kako spada inace bio problem sto mi se lol crashao nakon sto bi se pojavio loading champion  screen 

Nista ne kosta provjerit dal je do graficke jer svaki update RIOT-a je vise problem nego nesto dobro :(

Zapravo mogu reci da sam imala sve moguce crashove od bug splata, launchera koji se nije palio, crasha igre na loading screenu  itd... sve je nazalost bilo do graficke AMD  ( ili AMD zezne s updateom ili RIOT ) 

Zato ja bas i necu updatat drivere od grafe.. Nego imam jos one koje je ati puknuo van... Jer nevjerujem AMD-U

12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Ahriiiii kaže...
Tkalle kaže...

Zato ja bas i necu updatat drivere od grafe.. Nego imam jos one koje je ati puknuo van... Jer nevjerujem AMD-U

Nije stvar vjerovanja ili ne :D svaki problem ima rijesenje koliko god oko komplicirano ili jednostavno bilo pitanje je samo kako doci do tog rijesenja :D 

Meni je bilo jednostavnije updejtat graficku  nego nanovo reinstalirat LOL   sto najvjerojatnije  u mom slucaju bi i bilo samo trosenje vremena :D

Edit: windows 8 je kod mene pa nazalost stari driveri ne prolaze :( 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 18:54 (Ahriiiii).
14 godina
neaktivan

Meh meni se isto dogadja ono sta si rekla gore... Dok dodem do loading screana onda bum... i nece dalje.. tj to mi se prvi put desilo i sad necu jos nista probavat nego idem probat dali se bude opet. OFC na rankedu ;)

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam totalni magnet za sve moguce bugove/laggove/crash itd ... koje RIOT moze ponudit.... {#}

Nakon ovog danasnjeg update-a fps mi skace sa 30 na 2 i onda samo smrzava ekran svake 2-3 sekunde dok fps ne skoci na 10 odmrzne ode do 30 i za 3 sek eto opet na 2 fps 

doslovno nemoguce igrat :( 

jel ima tko ideju kako rijesit taj nagli pad fps-a ( do sad mi je uvijek bio oko 30-40) {#}

EDIT:

Rijeseno :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 20:20 (Ahriiiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobra vijest za one kojima fali rune page :D 

http://beta.eune.leagueoflegends.com/node/6869 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Jao haha, igram sad jednu co-op na eastu, lvl 10 konačno i tri lika iz tima se smrznu, znači mogu pisati normalno sve al se ne mogu micat, pa se recalla, i opet zaglibe na fontani :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trazi se neka dobra dusa da igra samnom duo do Plata... Upravo sam gold 5 75.... PM meh...

Ako se javi hajro dobiva Jedan Anal Pene free xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice