Jel ima kakav team da me udomi? Plat adc ovdje :)
Eune
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ove gluposti na euw stvarno više nemaju smisla,pa svaki prokleti dan oni moraju disable ranked zobg ovog ili onog,jebali ih patchevi i nerfovi, nek poprave servere
imam jedno pitanjce,jel mogu promijeniti nekako ovaj novi izgled miniona kak "pucaju" jer sam imao jako losu nocnu moru iz koje sam se probudio povracajuci,a bili su isti ovakvi ispucaji i tako su nekako sporo isli. nije smijesno jer mi se sad povraca kad igram...
neki custom nesto?
ne slazete se sa? 
ozbiljno pitam...
Kolko je ovo čudo od Syndre jako, to nije normalno.
Mislio sam kupit Quinn, al definitivno iduće kupujem Syndru.
Ove ikonice sa logom nekog tima i sa rimskim brojem 3 iza ... jesu to sluzbene ikone timova ? jer sam vidio da imaju neki streameri a i vidio sam neke i u gameu
Ove ikonice sa logom nekog tima i sa rimskim brojem 3 iza ... jesu to sluzbene ikone timova ? jer sam vidio da imaju neki streameri a i vidio sam neke i u gameu
ikone sa brojem 3 iza to su kupljene ikone
Jako bude,al zahebano za igrat.Imat ces problema sa melee,kao sto su Master Yi,Katarina,Jax.Igram s njom i malo sam se naviko al to jos nije to.Probao sam Zyra i jako slicno i dosta laksi champ.Vise CCa koji nije ovisan o pozicioniranju champa.
Jako bude,al zahebano za igrat.Imat ces puno problema sa melee,kao sto su Master Yi,Katarina,Jax.Igram s njom i malo sam se naviko al to jos nije to.Probao sam Zyra i jako slicno i dosta laksi champ.Vise CCa koji nije ovisan o pozicioniranju champa.
A gle, odigrao sam jedan game s njom na botove, i onda drugi game odmah Normal, i odmah Quadra, bila bi i Penta al je neko iz teama pokupio jedan kill.
Katarina mi je bila na midu, uništio sam je doslovno, nije se mogla pomaknut od turreta.
Ima i dobar combo za ubijanje miniona, u early gameu Q + W + Q na grupi miniona i gotovi su, a u late gameu samo Q ili Q + W.
Igram sad i lik sa Miss fortune mi pokrade sve killove pored Unleashed powera(R) poludio sam,imo samo 3 killa 
Jel ima tko kakve informacije oce li i ove sezone za vrijeme finala prikazivat redeem kod za summoner icon kako je bilo prosle sezone za riven summoner icon
Moze jos TD??Nije mazno sve kilove al dosta btw.Sad igram sat vremena,vodimo u killovima i molim ljude da idemo midd do kraja il top,niko ne ferma 2% i izgubimo
strava 
Moze jos TD??Nije mazno sve kilove al dosta btw.Sad igram sat vremena,vodimo u killovima i molim ljude da idemo midd do kraja il top,niko ne ferma 2% i izgubimo
strava 
Ako si dobio assist, worth it je. Ako ADC kupi killove, itekako je worth it. Tako da ne žali se, budi sretan što ih jungler nije uzeo i tebi i MF.
Jako bude,al zahebano za igrat.Imat ces puno problema sa melee,kao sto su Master Yi,Katarina,Jax.Igram s njom i malo sam se naviko al to jos nije to.Probao sam Zyra i jako slicno i dosta laksi champ.Vise CCa koji nije ovisan o pozicioniranju champa.
A gle, odigrao sam jedan game s njom na botove, i onda drugi game odmah Normal, i odmah Quadra, bila bi i Penta al je neko iz teama pokupio jedan kill.
Katarina mi je bila na midu, uništio sam je doslovno, nije se mogla pomaknut od turreta.
Ima i dobar combo za ubijanje miniona, u early gameu Q + W + Q na grupi miniona i gotovi su, a u late gameu samo Q ili Q + W.
sindra je dvosjekli mač ona može bit naj op champ a može isto od tebe napravit največeg nooba pa ako misliš da ti ide probaj ju u normalu
Ja protiv botova sve mogu epic odigrati, uđem na normal budem u minusu. Vjeruj mi, Syndra nije nimalo dobar a nimalo ni loš champ.
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
I dalje se ne kajem za ono što sam mu rekao!
Oh yea, Roit. 
Rage master bernsteins 
OMG ... Sad vec jedno 10. put probavam uci u game i neda mi :S Stalno mi se crasha i kaze da je lol prestao radit...Inace dok mi se to dogadjalo makar je bilo rjetko kad jednostavno sam ugasio u procesima i pokrenuo ponovno a sad mi nece vise to.
Probao sam resetat kompa u nadi da je do kompa al nie...
Ima netko rjesenje, a da nie reinstal lol-a...
Sad nezz el to ima veze s mojim slucajem al prije neg sto se to desilo chat je bio buggy opet... I dosel je zadnje 3 sec champ selecta xD
strava 
Ako si dobio assist, worth it je. Ako ADC kupi killove, itekako je worth it. Tako da ne žali se, budi sretan što ih jungler nije uzeo i tebi i MF.
Koju materinu ako ja nesto ubijem na topu il botu kad traze pomoc kazu KS??
OMG ... Sad vec jedno 10. put probavam uci u game i neda mi :S Stalno mi se crasha i kaze da je lol prestao radit...Inace dok mi se to dogadjalo makar je bilo rjetko kad jednostavno sam ugasio u procesima i pokrenuo ponovno a sad mi nece vise to.
Sad nezz el to ima veze s mojim slucajem al prije neg sto se to desilo chat je bio buggy opet... I dosel je zadnje 3 sec champ selecta xD
Hm imala slican problem nakon predzadnjeg update-a problem je bio ( hvala X-Plosive ) u driveru graficke nakaon update-a graficke sve radi kako spada inace bio problem sto mi se lol crashao nakon sto bi se pojavio loading champion screen
Nista ne kosta provjerit dal je do graficke jer svaki update RIOT-a je vise problem nego nesto dobro :(
Zapravo mogu reci da sam imala sve moguce crashove od bug splata, launchera koji se nije palio, crasha igre na loading screenu itd... sve je nazalost bilo do graficke AMD ( ili AMD zezne s updateom ili RIOT )
Hm imala slican problem nakon predzadnjeg update-a problem je bio ( hvala X-Plosive ) u driveru graficke nakaon update-a graficke sve radi kako spada inace bio problem sto mi se lol crashao nakon sto bi se pojavio loading champion screen
Nista ne kosta provjerit dal je do graficke jer svaki update RIOT-a je vise problem nego nesto dobro :(
Zapravo mogu reci da sam imala sve moguce crashove od bug splata, launchera koji se nije palio, crasha igre na loading screenu itd... sve je nazalost bilo do graficke AMD ( ili AMD zezne s updateom ili RIOT )
Zato ja bas i necu updatat drivere od grafe.. Nego imam jos one koje je ati puknuo van... Jer nevjerujem AMD-U
Zato ja bas i necu updatat drivere od grafe.. Nego imam jos one koje je ati puknuo van... Jer nevjerujem AMD-U
Nije stvar vjerovanja ili ne :D svaki problem ima rijesenje koliko god oko komplicirano ili jednostavno bilo pitanje je samo kako doci do tog rijesenja :D
Meni je bilo jednostavnije updejtat graficku nego nanovo reinstalirat LOL sto najvjerojatnije u mom slucaju bi i bilo samo trosenje vremena :D
Edit: windows 8 je kod mene pa nazalost stari driveri ne prolaze :(
Meh meni se isto dogadja ono sta si rekla gore... Dok dodem do loading screana onda bum... i nece dalje.. tj to mi se prvi put desilo i sad necu jos nista probavat nego idem probat dali se bude opet. OFC na rankedu ;)
Ja sam totalni magnet za sve moguce bugove/laggove/crash itd ... koje RIOT moze ponudit.... 
Nakon ovog danasnjeg update-a fps mi skace sa 30 na 2 i onda samo smrzava ekran svake 2-3 sekunde dok fps ne skoci na 10 odmrzne ode do 30 i za 3 sek eto opet na 2 fps
doslovno nemoguce igrat :(
jel ima tko ideju kako rijesit taj nagli pad fps-a ( do sad mi je uvijek bio oko 30-40) 
EDIT:
Rijeseno :D
Jao haha, igram sad jednu co-op na eastu, lvl 10 konačno i tri lika iz tima se smrznu, znači mogu pisati normalno sve al se ne mogu micat, pa se recalla, i opet zaglibe na fontani :D
Trazi se neka dobra dusa da igra samnom duo do Plata... Upravo sam gold 5 75.... PM meh...
Ako se javi hajro dobiva Jedan Anal Pene free xD
Trazi se neka dobra dusa da igra samnom duo do Plata... Upravo sam gold 5 75.... PM meh...
Ako se javi hajro dobiva Jedan Anal Pene free xD
server?
server?
PIse ti u potpisu al nvm :EUW